Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/12 έως 1/1

Σελήνη στον Ταύρο – Μια κατακόκκινη και υπερτροφική Πρωτοχρονιά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/12 έως 1/1

Ο νέος χρόνος είναι πλέον στο κατώφλι μας με τη Σελήνη στον Ταύρο να είναι η επίσημη συνοδός του, περνώντας στο ζώδιο των απολαύσεων στις 12.56 το μεσημέρι στις 30/12.
Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10.59 το βράδυ επηρεάζει από το απόγευμα, κάνοντάς μας ιδιαίτερα λάγνους και ερωτικούς, αλλά παράλληλα ευαίσθητους και ενστικτώδεις.
Από το απόγευμα και μετά η έμπνευση και ο ερωτισμός επικρατούν, ενώ οι ώρες αυτές προσφέρονται για χαλάρωση, δημιουργικό οίστρο, ερωτικές επαφές ή κινήσεις στήριξης και συμπαράστασης.

Στις 31/12 στις 5.41 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την τελευταία ημέρα του χρόνου με αντοχή, ενέργεια και ζωντάνια.
Η τάση μας ως το μεσημέρι είναι να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ μας και να το απολαύσουμε όπως ακριβώς θέλουμε χωρίς καμία παραχώρηση.
Στις 12.28 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι η τελευταία όψη της Σελήνης γι αυτόν τον χρόνο και αυτή που θα μας οδηγήσει στην υποδοχή του νέου χρόνου μαζί με την αντίθεση Άρη – Δία.
Από το μεσημέρι ως το βράδυ οι τόνοι είναι πολύ ενισχυμένοι, ενώ η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχει μια έλξη προς ακραίες συγκινήσεις και συμπεριφορές.

Την 1η/1 πλέον στις 2.50 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Άρη και στις 4.05 το τετράγωνο με τον Δία, είναι δύο όψεις που χρειάζονται προσοχή και επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ.
Υπάρχει αρκετή νευρικότητα και ωμή συμπεριφορά, ενώ αν προτιμήσουμε τα τυχερά παιχνίδια, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας να μην υπερτιμήσουμε τις δυνατότητές μας, να μην ρισκάρουμε χωρίς μέτρο και να μην υπερβάλλουμε μπροστά στα κέρδη που θέλουμε να γίνουν περισσότερα.
Η πληθωρική και επεκτατική μας διάθεση μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι, αλλά κάποιοι θα ωφεληθούν ιδιαίτερα.
Στις 8.17 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή μάλλον δεν θα βρει κοινό να ανταποκριθεί στην επικοινωνιακή του εύνοια, καθώς οι περισσότεροι θα βρισκόμαστε κάτω από το πάπλωμα.
Στις 2.18 το μεσημέρι το τρίγωνο με την Αφροδίτη μας βρίσκει σε αισιόδοξη διάθεση ακόμα και αν είχαμε ψυχολογικές απώλειες το προηγούμενο βράδυ.

Ως τις 7.10 το απόγευμα που η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, μπορούμε να απολαύσουμε το πρώτο μεσημέρι του νέου χρόνου παρέα με αγαπημένα πρόσωπα ανταλλάσσοντας ευχές και αγκαλιές.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι η ανάγκη σας να υποδεχτείτε το νέο χρόνο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σας κάνει άκαμπτους και αδιάλλακτους. Ωστόσο η διάθεσή σας είναι απογειωμένη ιδιαίτερα η ερωτική.

Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι, αισθάνεστε πως θέλετε να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας. Διώχνετε κάθε αρνητική σκέψη και προχωράτε με πραότητα στη νέα χρονιά.

Λέοντες και Υδροχόοι είστε ανήσυχοι, νευρικοί και ζητάτε ανατροπές. Προσοχή στα τυχερά παιχνίδια και σε όλες τις απόπειρες που τεστάρουν τις αντοχές σας.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες η τύχη είναι με το μέρος σας, ο ενθουσιασμός σας καλύπτει κάθε δυσκολία και η αισιοδοξία σας γεμίζει με φως τις μέρες σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved