Οικονομικές προβλέψεις, από 29 έως 31 Δεκεμβρίου

Μια συναρπαστική αλλαγή χρονιάς

Οικονομικές προβλέψεις, από 29 έως 31 Δεκεμβρίου

Οι τελευταίες ημέρες του έτους σε βρίσκουν να παλεύεις για να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Και βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να εξαντλήσεις το δυναμισμό σου, ώστε να υπερασπιστείς με επιτυχία τα κεκτημένα σου.

Αν μάλιστα είσαι τυχερός, μπορεί να ωφεληθείς από την ανεύρεση παλαιών αντικειμένων αξίας.

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και στο εργασιακό μέτωπο, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στο υπάρχον εργασιακό καθεστώς. Εδώ τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τον επαγγελματισμό σου κι εκείνο που δεν θα πρέπει να αγνοήσεις είναι το ότι κάποιες λεπτομέρειες αξίζουν την προσοχή σου!

Κατά τα άλλα, στην οικονομική καθημερινότητα σου, μέχρι την Τετάρτη φαίνεται να προηγούνται οι ως επί το πλείστον τεχνικές αναγκαιότητες, ενώ οι περισσότερες αγορές σου αναμένεται να γίνουν με γνώμονα την χρησιμότητα και την λειτουργικότητα. Επιπλέον, κι εσύ θα καταλάβεις ότι στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, τα «εφετζίδικα», πλην όμως άχρηστα δώρα δεν είναι δα και η καλύτερη επιλογή.

Όσον αφορά όμως στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα δεδομένα αλλάζουν.... άρδην, αφού την θέση της λογικής παίρνει το θυμικό σου. Έτσι λοιπόν θα σου είναι πολύ εύκολο να «ξεφύγεις» στα έξοδα σου ή να πέσεις θύμα ενός ισχυρού πάθους σου. Από την άλλη πλευρά όμως δεν θα λείψουν και τα «τυχερά», οπότε η συνολική εικόνα δείχνει τελικά να κλίνει προς το... συναρπαστική!

Κι εδώ βέβαια το καλό είναι ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, ξεφεύγοντας από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, ακόμη κι αν το πληρώσεις σχετικά ακριβά!
Αν πάλι καταφέρεις να γίνεις το... αντικείμενο του πόθου, τότε σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς πολλά από την εύνοια των ενδιαφερομένων!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved