Τα SOS της εβδομάδος, από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πρωτοχρονιά

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εορταστική εβδομάδα μέχρι την Πρωτοχρονιά;

Τα SOS της εβδομάδος, από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πρωτοχρονιά

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 26/12/2014 έως 1/1/2015

Σχετικά λίγα (όχι όμως και αδιάφορα ή άτονα) είναι τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου, το οποίο όμως φαίνεται να σου φυλάει τα καλύτερα για το τέλος! Συγκεκριμένα η Πρωτοχρονιά τα έχει... όλα και το πιθανότερο είναι ότι το νέο έτος θα μπει με εντυπωσιακό τρόπο.
Κι εγώ βέβαια σου εύχομαι τα καλύτερα, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δυνατές συγκινήσεις, είτε είσαι μόνος/η είτε όχι.

Ας δούμε όμως, όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από αυτές της ημέρας των Χριστουγέννων.

Κατ' αρχήν, η «κρυφή» σύνοδος ανάμεσα στην Δήμητρα και την αστρική Αφροδίτη κινείται στην... σωστή κατεύθυνση. Οι δύο «κυρίες» του ζωδιακού συναντώνται στην 24η μοίρα του Τοξότη και πρόκειται σίγουρα για ένα καλό σημάδι, όσον αφορά στην ημέρα των Χριστουγέννων, η οποία πέρα από το παραδοσιακό οικογενειακό πλαίσιο της φαίνεται να είναι γόνιμη σε γνωριμίες και κοινωνικές επαφές.

Εφαρμογές: Πλούσια κοινωνική ζωή, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Ενδιαφέροντα σχετικά με την μόδα. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορές, δώρα. Εξομάλυνση των σχέσεων, συναινετικό πνεύμα.

SOS: Ενασχόληση με ανούσια θέματα. Έμφαση στις ζωές των άλλων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Αιγόκερους, Ζυγούς, Ταύρους, Καρκίνους και Τοξότες.

Ωστόσο, μια ακόμη «κρυφή» σύνοδος, αυτή της αστρικής Δήμητρας με τον τροπικό Κρόνο στις 0 μοίρες του Τοξότη κλείνει με ακρίβεια ανήμερα τα Χριστούγεννα και από την πλευρά της «προαναγγέλλει» πιέσεις, περιορισμούς και ατυχίες σε συνεργασίες ή νομικά θέματα. Ανάλογο μπορεί να είναι το κλίμα στα media και την πολιτική, ενώ γενικά η όψη δεν προσφέρεται για την διαφήμιση ή την προώθηση ιδεών και προϊόντων.
Η συγκεκριμένη όψη ασκεί την επιρροή της για αρκετές ημέρες και ουσιαστικά είναι ο ένας βασικός «οδηγός» για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (ο δεύτερος είναι η «κρυφή» σύνοδος Άρη-Χείρωνα, για την οποία θα διαβάσεις παρακάτω).

Το βασικό πολιτικό «αίτημα» της συνόδου Δήμητρας-Κρόνου είναι ο συμβιβασμός με την πραγματικότητα και ο περιορισμός των «θέλω» (αλλιώς, θα ενσκήψουν... δράματα) κι εδώ βέβαια έχει σημασία ότι γίνεται ακριβώς απέναντι από τον γενέθλιο Ήλιο (και τον Άρη) του κ Σαμαρά αλλά και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη του κ. Τσίπρα. Αν και στην παρούσα φάση οι τύχες τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, το στοίχημα είναι δύσκολο και για τους δύο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Ζυγούς Αιγόκερους και βέβαια Τοξότες και Διδύμους, ιδιαίτερα αν έχουν γεννηθεί κοντά στις 23/11 και 23/5 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα (Αιγόκερως-Ιχθύες, 13η μοίρα), ευνοώντας το οικογενειακό κλίμα και φέρνοντας στον νου σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος.

Εφαρμογές: Νοσταλγία, μνήμες. Αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος. Επανένωση, επανάληψη μιας γνωστής ακολουθίας. Περιουσιακές ρυθμίσεις. Εσωτερικές αλλαγές στο σπίτι, προμήθεια επίπλων. Ιστορία, Αρχαιολογία.

SOS: Σύγκρουση λογικής και συναισθήματος, μπλοκαρισμένο μυαλό. Μια ενοχλητική υπενθύμιση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Διδύμους, Ιχθύες, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/12 και 8/2 αντίστοιχα.

Παράλληλα όμως, οι... Ουρανοπλουτωναίοι «στριμώχνουν» τον Ερμή, κάτι που προσδίδει σε αυτές τις εορταστικές ημέρες έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στην 12η μοίρα του Αιγόκερω, προδιαθέτει σε εκμυστηρεύσεις αλλά και σε κάποιες ειδήσεις που μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες.

Εφαρμογές: Αποκάλυψη ενός μυστικού. Διερεύνηση μιας υπόγειας διαδρομής, ξεσκέπασμα. Ενασχόληση με μυστήρια. Μια εύστοχη υποψία. Αποκρυπτογράφηση. Μαύρο χιούμορ. Θεάματα ή αναγνώσματα μυστηρίου και αγωνίας.

SOS: Έμμονες ιδέες, Μια δυσάρεστη είδηση. Κακολογία, καταστροφολογία. Απώλεια εγγράφων ή αρχείων. Ανεπανόρθωτη βλάβη σε μια συσκευή. Δόλια παρακολούθηση, κατασκοπία. Πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Διδύμους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/12.

Το δε τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 12η μοίρα) ανοίγει το δρόμο σε παραδοξότητες και σπάνιες καταστάσεις.

Εφαρμογές: Έρευνα, πειραματισμός. Εκπλήξεις, απρόοπτα. Μια απρόσμενη επιτυχία. Αγορές σπάνιων ειδών. Ενδιαφέροντα σχετικά με τις Επιστήμες και το Διάστημα.

SOS: Μια απρόσμενη αποτυχία. Αλλόκοτη συμπεριφορά, νευρική κρίση. Τεχνικά προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Διδύμους, Υδροχόους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/12 και 9/3 αντίστοιχα.

Το Σάββατο 27/12, ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Αιγόκερως-Ιχθύες, 5η μοίρα), συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σε καταστάσεις που σε χαλαρώνουν και σε ταξιδεύουν.

Εφαρμογές: Ρομαντισμός, εξιδανίκευση. Χαλάρωση, ύπνος. Ένα αθώο ψέμα, απόκρυψη μιας δυσάρεστης λεπτομέρειας. Εμψύχωση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Κρυφή ή ασυνείδητη προστασία. Μια κατά λάθος επιτυχία. Έμπνευση, διαίσθηση.

SOS: Λάθος εκτίμηση, αυταπάτη. Κλοπή, απάτη, υστερόβουλο ψέμα. Ακύρωση δραστηριοτήτων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Αιγόκερους, Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/8 και 1/ 2, αντίστοιχα.

Την Κυριακή 28/12, η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με την Έριδα (Αιγόκερως-Κριός, 22η μοίρα), προάγοντας... το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Εφαρμογές: Αμοιβαία εξυπηρέτηση. Ανεύρεση εργασίας, παροχή υπηρεσιών. Ένα χρήσιμο δώρο. Συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας. Μια σχέση στο χώρο εργασίας. Μια εγκεφαλική σχέση. Βελτίωση των εργασιακών σχέσεων. Φροντίδα για το σώμα, υγιεινή. Απόκτηση ενός ζώου.

SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Υστεροβουλία, εκμετάλλευση. Συναισθηματικό έλλειμμα. «Ψείρισμα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες, Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3, 18/6 και 20/12 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα 29/12, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 13η μοίρα), στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε θέματα σχετικά με την παράδοση, την οικογενειακή ζωή και τα ακίνητα.

Εφαρμογές: Φροντίδα για το σπίτι και την οικογένεια. Περιουσιακές ρυθμίσεις. Ενασχόληση με το παρελθόν, Ιστορία, Αρχαιολογία. Δημιουργία ενός κοινού πλαισίου, ομοιογένεια μέσω της παράδοσης. Επιστροφή στις ρίζες. Αρχιτεκτονική, διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Επαφές με πρεσβυτέρους ή βετεράνους.

SOS: Δέσμιος της παράδοσης ή του παρελθόντος. Προγονοπληξία, τοπικισμός, οικογενειοκρατία. Κλείσιμο, «μάντρωμα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες αλλά και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/12.

Την Τρίτη 30/12, ο τροπικός Άρης συναντά τον αστρικό Χείρωνα στην 19η-20η μοίρα του Υδροχόου, δρομολογώντας δραστικές εξελίξεις σε θέματα ακινήτων αλλά και συναισθηματικές εντάσεις, είτε προς τα πάνω είτε προς τα... κάτω!
Σε συλλογικό επίπεδο η όψη «διευκολύνει» τόσο τις συσπειρώσεις γύρω από έναν «κοινό τόπο», όσο και τις έντονες διαφοροποιήσεις μέσα στην ίδια «οικογένεια». Αυτό ως προς το κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι, ωστόσο για τον μέσο άνθρωπο μπορεί να «μετρήσει» περισσότερο μια κορυφαία αναστάτωση προερχόμενη από την... Φύση!

Εφαρμογές: Μια γόνιμη «βουτιά» στο παρελθόν. Ανακάλυψη της «πρώτης αιτίας». Συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας. Οικοδομικές εργασίες. Σκάψιμο, ξεσκέπασμα. Έξαρση του πατριωτικού συναισθήματος.

SOS: Διατάραξη της οικογενειακής ειρήνης, βία. Ένα ατύχημα στο σπίτι. Ξεσπίτωμα, εκκένωση χώρου. Μια απειλή από το παρελθόν. «Βεντέτα». Κάτι θαμμένο κι επικίνδυνο. Εσωτερική φαγωμάρα, εμφύλιος. Ρατσισμός, ακραίος εθνικισμός. Σεισμός, πλημμύρα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Κριούς, Υδροχόους, Λέοντες, Καρκίνους αλλά και τους Ιχθύες ή Παρθένους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/3 και 5/9 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη 31/12, ο Ερμής τετραγωνίζεται με την Έριδα (Αιγόκερως-Κριός, 22η μοίρα), εισάγοντας στην καθημερινότητα σου την... βάσανο της λεπτομέρειας

Εφαρμογές: Λεπτομερής ανάλυση. Καταγραφή, ταξινόμηση. Τεχνικές εργασίες, σε σχέση με το διαδίκτυο ή την ψηφιακή τεχνολογία. Κατασκευή ή προμήθεια μικρών εξαρτημάτων. Μικρογραφία. Αίτηση για δουλειά, αποστολή στοιχείων. Ιατρικές εξετάσεις. Επιστημονικά ενδιαφέροντα, ρομποτική.

SOS: Τεχνικά προβλήματα στο διαδίκτυο. Ανεπάρκεια σε εξαρτήματα, μια βλάβη που απαιτεί τη χρήση... μικροσκόπιου! Γραφειοκρατία, τυπολατρία. «Πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Παρθένους, Διδύμους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3 και 20/12 αντίστοιχα.

Το 2015 μπαίνει... ορεξάτο, αφού ανήμερα την Πρωτοχρονιά σχηματίζονται τρεις όψεις, με τους συμμετέχοντες πλανήτες να «δεσμεύονται» ότι η πρώτη ημέρα του νέου έτους θα σου μείνει αξέχαστη!

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1/1, η τροπική Αφροδίτη «κουμπώνει» με την αντίθεση Άρη-Δία στην αστρική της εκδοχή, με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να «απειλείται» με γενικευμένη ανάφλεξη!

Η τροπική Αφροδίτη συναντά τον αστρικό Άρη στην 27η μοίρα του Αιγόκερω

Εφαρμογές: Ένας μεγάλος έρωτας. Φλερτ. Διεκδίκηση, ερωτικό παιχνίδι. Έντονος τρόπος ζωής. Μια δυνατή σεξουαλική εμπειρία.

SOS: Ζήλια, ανταγωνισμός. Ισχυρά, όσο και... αμαρτωλά πάθη. Σεξουαλική παρενόχληση. Φανατισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Κριούς, Ταύρους, Υδροχόους, Λέοντες, Αιγόκερους, Καρκίνους.

Η τροπική Αφροδίτη σχηματίζει και μια αντίθεση με τον αστρικό Δία (Αιγόκερως-Καρκίνος, 28η μοίρα), προσδίδοντας διαστάσεις στις χαρές σου αλλά και τα... σκάνδαλα!

Εφαρμογές: Τύχη, κέρδος. Εύκολες λύσεις. Διασκέδαση, θετικό κλίμα. Μια σχέση με ευκατάστατο άτομο. Δώρα, κεράσματα. Κερδισμένες εντυπώσεις. Ένα υπερθέαμα.

SOS: Άσκοπη σπατάλη. Ένα μεγάλο σκάνδαλο. Μια σχέση χωρίς συναισθηματικό βάθος.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Ταύρους, Τοξότες, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 13/8 και 11/1 αντίστοιχα

Όσο για την αντίθεση Άρη-Δία (Υδροχόος-Λέων, 22η μοίρα) είναι βέβαια μια όψη που μπορεί να αρχίσει να σε επηρεάζει αρκετές ημέρες πριν και ένα από τα αγαπημένα της «μότο» είναι το... δώσ' τα όλα!

Εφαρμογές: Ορμή, δύναμη. Μια μεγάλη επίδοση. Μια ηρωική πράξη, ένα επιτυχημένο ρίσκο. Αθλητισμός, σπορ.

SOS: Φωτιά, πυρκαγιά. Μια μεγάλη γκάφα. Έλλειψη μέτρου και συνείδησης των πραγματικών δυνατοτήτων. Ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως Κριούς, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους ή Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/1 και 21/7 αντίστοιχα.

Καλή χρονιά!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved