Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/12 έως 22/12

Σελήνη στον Τοξότη - Αυτό που κάνει την έρημο όμορφη είναι ότι κάπου κρύβει ένα πηγάδι.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/12 έως 22/12

Λίγο πριν την τελευταία Νέα της φάση γι αυτόν τον χρόνο, η Σελήνη μια ανάσα αισιοδοξίας και ανεμελιάς, περνώντας στον Τοξότη σήμερα 19/12 στις 11.56 πριν τα μεσάνυχτα.

Στις 20/12 πλέον στις 8.57 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα και τη συνεχίζει ως το απόγευμα με μια μικρή σύγχυση ως προς με τι να ασχοληθούμε, τι να κάνουμε, που να πάμε, πώς να τα χωρέσουμε όλα για να αρέσουμε και γενικά μια ανακατωσούρα στο πρόγραμμα και στη διάθεση.
Ωστόσο Σελήνη στον Τοξότη είναι αυτή, θα βρει την άκρη της να δραπετεύσει και να κάνουμε το δικό μας.
Στις 9.23 το βράδυ το εξάγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 9.53 το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζουν από το απόγευμα, υπόσχονται ένα αξέχαστο βράδυ που καλό θα ήταν να εκμεταλλευτούμε όλοι.
Οι όψεις αυτές χαρίζουν ενέργεια, ζωντάνια, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αν έχουμε προβλήματα χαρίζουν ελπίδα και κουράγιο.
Κάνουμε μια προσπάθεια να ξεφύγουμε από όσα μας προβληματίζουν, είμαστε διανοητικά δραστήριοι, επιθυμούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, να ζήσουμε σαν παιδιά, να ερωτευτούμε, να δείξουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους, να δούμε μια παράσταση, να χαζέψουμε στους δρόμους.
Μην παραλείψουμε να βιώσουμε έντονα αυτό το Σαββατόβραδο.

Στις 21/12 και εφόσον εξακολουθούμε να είμαστε σε ευδιαθεσία και χαρά, στις 2.34 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Δία, έρχεται να μας απογειώσει ως το βράδυ στην κυριολεξία.
Επιθυμούμε να υπερβάλλουμε, να ξοδέψουμε, να αγοράσουμε δώρα, πράγματα για το σπίτι, να βρεθούμε με φίλους και γνωστούς, να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη αλλά και να φιλοσοφήσουμε τον χρόνο που τελειώνει, κάνοντας νέα σχέδια γεμάτα όνειρα και επιθυμίες.
Η μέρα είναι και αυτή εξαιρετική, για να δούμε τη ζωή μας από τη φωτεινή πλευρά και να μαζέψουμε δυνάμεις και αισιοδοξία για το νέο χρόνο που μπαίνει με βαριά διάθεση.

Στις 22/12 στις 3.26 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για την τελευταία Νέα της φάση σε αυτόν τον χρόνο, προσγειώνοντάς μας σε μια άλλη πραγματικότητα, εκείνη της σκοτεινής πλευράς, που είμαστε αναγκασμένοι να δούμε.

Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι απολαύστε ένα διήμερο που θα σας κάνει να νιώσετε σαν έφηβοι, κάντε ό, τι τρελό περνάει από το μυαλό σας, λύστε διαφορές, δώστε συγχωροχάρτια, γεμίστε αγάπη και χαρά. Όλα είναι στα πόδια σας.

Παρθένοι και Ιχθύες γίνεστε αυτοί που στηρίζουν τους άλλους, δείχνετε απύθμενη καλοσύνη και χαίρεστε μέσα από τη χαρά των άλλων. Προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας και γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και στοργικοί.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί μη διανοηθείτε να χαλάσετε το διήμερο αυτό με αρνητικές σκέψεις και σοβαροφάνεια. Αφεθείτε στην αγκαλιά του παρ' όλους τους δισταγμούς και να είστε σίγουροι πως έχετε μπροστά σας την ευκαιρία να στριμωχτείτε στις ανησυχίες σας. Εκμεταλλευτείτε τη ζωντάνια αυτού του διημέρου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved