Οικονομικές προβλέψεις, από 18 έως 21 Δεκεμβρίου

Φαινόμενα νοθείας και λαθρεμπορίας αλλά και οφέλη από εκεί που δεν το περιμένεις

Οικονομικές προβλέψεις, από 18 έως 21 Δεκεμβρίου

Να είσαι... λίγο υποψιασμένος!

Την Πέμπτη και την Παρασκευή περισσότερη αξία φαίνεται να έχουν τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο κι εδώ το βασικό σου προσόν είναι το να έχεις... μάτια και στην πλάτη! Η «κρυφή» σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει κομπίνες, μπλόφες αλλά και... ληστείες, εντός ή εκτός εισαγωγικών... Παράλληλα θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε φαινόμενα νοθείας και λαθρεμπορίας.
Όσον αφορά στα έξοδα σου, προηγούνται οι αγορές ειδών και η κάλυψη αναγκών που σχετίζονται άμεσα με τους δύο πλανήτες, όπως είναι τα καύσιμα, τα είδη τέχνης, τα μουσικά όργανα, τα μαθήματα χορού, ο καπνός, το αλκοόλ, τα είδη αλιείας, ο ναυτικός εξοπλισμός, τα φάρμακα, οι θεραπείες, οι υδραυλικές εργασίες, οι απεντομώσεις, η καταπολέμηση ζιζανίων κλπ.

Προχωρώντας προς το Σ/Κ, τα σκήπτρα παίρνουν οι... Ουρανοπλουτωναίοι, που «φλερτάρουν» με την Αφροδίτη και αναμένεται να συμβάλλουν σε πολύ ιδιαίτερες εξελίξεις.
Από την πλευρά του ο Ουρανός αναμένεται να ενισχύσει τις τάσεις για απρόοπτα, εκπλήξεις και μάλλον σπάνιες ή «εξεζητημένες» καταναλωτικές επιλογές. Εδώ θα πρέπει να ανησυχείς, μόνον αν θεωρείς κάποιο έσοδο ως δεδομένο, αφού τελικά μπορεί να μην αποδειχθεί και τόσο... σίγουρο! Στον αντίποδα μπορεί να έχεις απρόβλεπτα οφέλη, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Όσο για τον Πλούτωνα, η «συνεργασία» του με την Αφροδίτη έχει αρκετά θετικές προδιαγραφές για τα οικονομικά σου, αφού βάζει στο πλάνο αποζημιώσεις, κληρονομιές και οτιδήποτε μπορείς να κερδίσεις από απώλειες ή δυσκολίες άλλων.
Εδώ απλά το θέμα είναι να μην ανήκεις στους... άλλους αλλά ακόμη κι αν γίνει έτσι θεώρησε το ως ένα σημαντικό συμπαντικό μήνυμα, που σε σπρώχνει να εγκαταλείψεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου, κάνοντας μια νέα αρχή.

Ίσως η πιο δύσκολη πτυχή έχει να κάνει με την ψυχολογία σου, αφού μπορεί να... ξεπενταριαστείς, προκειμένου να εκπληρώσεις ένα ασίγαστο πάθος!

Όσον αφορά στις αγορές σου, μπορεί σίγουρα να είναι... σέξι!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved