Οικονομικές προβλέψεις, από 15 έως 17 Δεκεμβρίου

Αν η μέρα σου ξεκινήσει στραβά, μην απογοητεύεσαι, αφού σύντομα θα αποζημιωθείς για την ατυχία σου, έμμεσα ή άμεσα

Οικονομικές προβλέψεις, από 15 έως 17 Δεκεμβρίου

Κάνε ευτυχισμένους τους αγαπημένους σου!

Ποικίλες και σε διαφορετική κατεύθυνση είναι οι τάσεις του τριημέρου, το οποίο όσον αφορά στην οικονομική καθημερινότητα σου μπορεί να χαρακτηριστεί το… ίδιο τυχερό ή άτυχο. Όμως η παραίνεση του τίτλου είναι που έχει νόημα και ουσία, για την ζωή σου, αφού ακόμη κι αν η τύχη σου χαμογελάσει πλατιά, το χρήμα δεν αρκεί για να σε κάνει ευτυχή. Χρειάζεσαι την αγάπη και μαζί της τις δυνατές και διαχρονικές αξίες, που συχνά κρύβονται σε μύθους και παραδόσεις.

Κατ’ αρχήν την Δευτέρα 15/12, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει σε βοήθειες και δώρα, ενώ σίγουρα πριμοδοτεί και την έναρξη μιας σημαντικής εργασίας. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις θα διαπιστώσεις ότι η ζωή… δεν είναι δίκαιη, αφού μοιράζει απλόχερα τα οφέλη της σε πρόσωπα που έχουν ελάχιστα προσόντα, την ίδια στιγμή που για τους ικανούς και τους δουλευταράδες δεν επιφυλάσσει παρά νέες δοκιμασίες. Και βέβαια ανάλογα με το σε ποια κατηγορία ανήκεις θα εισπράξεις το αντίστοιχο αντίτιμο.

Αν πάλι κινείσαι ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, το πιθανότερο είναι να βιώσεις διαδοχικές καταστάσεις επιτυχίας και αποτυχίας ή ευκολιών και δυσκολιών. Σε κάθε περίπτωση, η δική σου μέριμνα είναι πρώτον να μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και δεύτερον να δουλέψεις υπεύθυνα, ώστε το πλάνο σου να έχει διάρκεια και να μην είναι ένα απλό πυροτέχνημα. Αν τώρα η ημέρα σου ξεκινήσει στραβά, μην απογοητεύεσαι, αφού σύντομα θα αποζημιωθείς για την ατυχία σου, έμμεσα ή άμεσα. Εξ άλλου… κάθε εμπόδιο για καλό!

Την Τρίτη 16/12 και την Τετάρτη 17/12 καλείσαι να προστατευτείς από τις παρενέργειες του ενεργού Ποσειδώνα, που δείχνει… πρόθυμος να σε εμπλέξει σε απάτες. Τον νου σου λοιπόν στους κάθε λογής «επιτήδειους» και σε «ταξίματα» που δείχνουν πολύ καλά για να είναι αληθινά και ουσιαστικά αποσκοπούν να σου… αδειάσουν το πορτοφόλι! Εδώ καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στην διαίσθηση σου, αφού η λογική σου μπορεί να πλανηθεί. Επιπλέον, όπως σου έχω ξαναγράψει σε ανάλογες περιπτώσεις, ο πλανήτης κινείται μακράν των «νόμων της αγοράς», ευλογώντας κυρίως τα μοιράσματα και τις δωρεές, οπότε πράξε αναλόγως.

Σε μια διαφορετική κατεύθυνση κινείται το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην αστρική Αφροδίτη και τον τροπικό Χείρωνα. Εδώ μπορεί να έχεις ουσιαστικά περιουσιακά οφέλη ή βοήθειες από την οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά αντικείμενα αξίας, είτε συναισθηματικής, είτε υλικής.

Τέλος, η φροντίδα για το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους, είναι βέβαιο ότι θα σε γεμίσει χαρά και θα ξυπνήσει ευχάριστες μνήμες του παρελθόντος. Και βέβαια, μην περιοριστείς στις υλικές παροχές. Ξέρεις ότι η αγκαλιά και η αγάπη έχουν ανεκτίμητη αξία.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved