Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 7/6 έως 10/6

Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 7/6 έως 10/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από μία διήμερη επίδειξη ανωτερότητας, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου σήμερα στις 22:34 το βράδυ.

Η αυτοπεποίθηση που μας είχε τροφοδοτήσει, εξακολουθεί να μας συνοδεύει, εφόσον η μέρα κλείνει με το τρίγωνο με τον Δία στις 23:43.

Η λογική και η πρακτικότητα που έχουν εισχωρήσει στην εξαιρετική μας διάθεση, κολακεύουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας, σαν θαμώνες μια δεξίωσης ντυμένοι εκθαμβωτικά.

Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται 8’ μετά τα μεσάνυχτα της 8/6, θα μας δείξει μόνο την καλή της πλευρά, που είναι μια ρομαντική και εξευγενισμένη διάθεση, η οποία απλώνεται με μεθοδικότητα, γαληνεύοντας τον εσωτερικό μας διάκοσμο.

Το βράδυ προσφέρεται για κάθε δραστηριότητα κοντά στη θάλασσα, που θα συμπληρώσει την έμπνευση και την ευαισθησία της όψης.

Στις 10:02 το πρωί, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το απόγευμα, μας δίνει αντοχή, δύναμη και θέληση, ώστε να διεκπεραιώσουμε σημαντικές δουλειές στον επαγγελματικό μας χώρο και όχι μόνο. Η διαίσθηση μας, μας σπρώχνει μαζί με τα απορρίμματα, να πετάξουμε στον κάδο και όλους τους μπελάδες που έχουν επιβαρύνει τον συναισθηματικό μας χώρο.

Στις 19:30 το τετράγωνο με τον Ερμή που θα επηρεάσει και το βράδυ μας, θα δημιουργήσει μια ευμετάβλητη διάθεση στην οποία θα εμπλακούμε χωρίς ουσιαστικό λόγο, ενώ θα δυσκολευτούμε να αποφασίσουμε ακόμα και για το αν θα καθίσουμε στη βεράντα ή θα ξαπλώσουμε στο κρεβάτι. Το σίγουρο είναι πως η οξύνοια του νου μας παραμένει ακμαία και το εντομοαπωθητικό γνωρίζουμε καλά, που να το τοποθετήσουμε.

Στις 9/6 στις 4:10 το τετράγωνο με τον Ήλιο θα αρχίσει την ημέρα μας κάπως περίεργα, αφού η εσωτερική μας σύγκρουση, θα κάνει τη λογική να αναστενάξει, επιζητώντας τρόπους να ανακουφιστεί από το συναισθηματικό μας καύσωνα.

Πιθανά να δημιουργηθούν προβλήματα στον χώρο εργασίας μας, στις κοινωνικές μας συναναστροφές, αλλά και στο φιλικό μας περιβάλλον. Νιώθουμε πως δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, αλλά ούτε και να σταθεροποιήσουμε τη διάθεσή μας που διαρκώς μεταβάλλεται.

Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της επόμενης επιρροής, που κορυφώνεται στις 11:12 το πρωί και είναι το άκαμπτο τετράγωνο με τον Άρη.

Από τη μία προσπαθούμε να ελέγξουμε τη διάθεσή μας και από την άλλη υπάρχει κάτι ανεξέλεγκτο, που ακόμα και η εκλογικευμένη Σελήνη στην Παρθένο δεν μπορεί να δαμάσει.

Το αποτέλεσμα είναι πως παίρνουμε ένα ρόλο που δεν μας ταιριάζει και δεν μπορούμε να τον υποστηρίξουμε, προκαλώντας το θυμό και την ένταση στους άλλους, αλλά και στον εαυτό μας. Το διάστημα είναι ότι καλύτερο για εκτόνωση στο γυμναστήριο ή σε ένα σάκο του μποξ.

Στις 10/6 στις 1:31 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού σερβίροντας ένα πολυποίκιλο menu με πολλές δυνατότητες επιλογών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved