Οικονομικές προβλέψεις, από 11 έως 14 Δεκεμβρίου

Πάρε δραστικές πρωτοβουλίες, πριν πέσεις θύμα μιας γενναίας οικονομικής «διόρθωσης»

Οικονομικές προβλέψεις, από 11 έως 14 Δεκεμβρίου

Αναζητώντας το ξέφωτο

Ύστερα από μια μάλλον σκληρό τριήμερο, κατά τη διάρκεια του οποίου «έδρασαν» ο Ουρανός με τον Πλούτωνα συμβάλλοντας σε μεγάλες ανατροπές ή τετελεσμένα, τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται, τουλάχιστον ως προς την οικονομική καθημερινότητα σου. Η αναπτυξιακή, όσο και τυχερή επιρροή του Δία μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τις ανάγκες σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση έχεις σίγουρα το πράσινο φως.
Εδώ θα πρέπει να είσαι ανοικτός και σε εύκολες λύσεις, υπό την προϋπόθεση να μην ξεπεράσεις κατά πολύ τα όρια σου. Είναι γνωστό ότι ο Δίας «ειδικεύεται» στις αχρείαστες σπατάλες, την υπεραισιοδοξία και τα... μεγαλοπιασίματα!

Ωστόσο, όσον αφορά στην μεγάλη εικόνα, δηλαδή τις κινήσεις και τις εξελίξεις στην Ελληνική οικονομία, φαίνεται να υπάρχουν πολλές «σκιές» και ο κίνδυνος μιας σημαντικής αναταραχής είναι υπαρκτός. Αυτό οφείλεται σε μια εξαιρετικά «ύποπτη» ενεργοποίηση της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης (στις 24/10 στον Σκορπιό) από τον διελαύνοντα Άρη, η οποία μεταξύ άλλων ενδέχεται να δρομολογήσει «πολεμικές» εξελίξεις στην οικονομία. Κι επειδή... ο φόβος φυλάει τα έρμα, ίσως είναι σκόπιμο να πάρεις δραστικές πρωτοβουλίες, πριν πέσεις θύμα μιας γενναίας οικονομικής «διόρθωσης».

Ανάλογα ταραγμένες μπορεί να είναι οι εξελίξεις τόσο σε θέματα συνεργασιών, όσο και σε σχέση με νομικές ρυθμίσεις ή αποφάσεις. Εδώ φαίνεται να δημιουργούνται νέα δεδομένα και παρότι τελικά θα βρεθούν λύσεις, δεν αποκλείεται να περάσεις... διά πυρός και σιδήρου!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved