Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10 έως 12 Δεκεμβρίου

Ό, τι φοβάσαι κι ό, τι ελπίζεις στέκει εμπρός σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10 έως 12 Δεκεμβρίου

Ήρθε μια ακόμη στιγμή για να βιώσεις αυτό που φοβάσαι κι ελπίζεις. Μια ζαριά που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο σου, ότι αποτέλεσμα κι αν φέρεις. Ήρθε η ώρα να επιλέξεις την ηρωική έξοδο σου από τον αργό θάνατο σου.
Κι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να το αποφασίσεις εσύ αυτό, παρά να λουφάξεις ρίχνοντας τα όλα στη μοίρα.
Η μοίρα σε θέλει ολότελα δικό της και μην περιμένεις να παραδεχθεί ότι έχεις έστω και μια πιθανότητα να της ξεφύγεις.
Αυτό, το υπογράφεις εσύ.

Ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας σου ζητούν ξανά να γκρεμίσεις το παλιό, εγκαταλείποντας την υποτιθέμενη ασφάλεια της αδράνειας σου. Να μηδενίσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή, μεγαλουργώντας όπως το συνηθίζεις. Γιατί όταν έχεις το πιστόλι στον κρόταφο πάντα τα καταφέρνεις.

Ξέρεις ότι η διάρκεια είναι το πρόβλημα σου, όχι η τόλμη σου.
Ενθουσιάζεσαι και πανηγυρίζεις πριν τερματίσεις, χάνεις την συγκέντρωση σου και συχνά χάνεις πάνω στο νήμα.
Κι ακόμη, η αφέλεια σου είναι που σε ρίχνει στα βράχια, λίγο πριν φτάσεις στο νέο σου λιμάνι. Τα αφήνεις όλα στους «ειδικούς», στους ματαιόδοξους ταγούς σου, πετάς λευκή πετσέτα θεωρώντας ότι έπραξες το καθήκον σου και με το παραπάνω. Πολέμησα και νίκησα λες, μόνο που σε αντίθεση με τον δικό σου πόλεμο, ο δικός τους δεν τελειώνει, παρά μόνον με την σκλαβιά σου.

Μια ζαριά είναι, που θα σε απελευθερώσει αλλά για να φτάσεις στο ποθούμενο, πρέπει να είσαι αποφασισμένος για όλα και πολύ περισσότερο υποψιασμένος. Η Ιστορία σου σε έχει ήδη διδάξει πολλά.

Σε πούλησαν, σε πρόδωσαν χίλιες φορές. Βασανίστηκες χειρότερα από Χριστιανό στην Ρωμαϊκή αρένα. Σε χρησιμοποίησαν κι ύστερα σε πέταξαν σε μια γωνιά.

Σου έστησαν παιχνίδια ποντάροντας στη διχόνοια, αυτό το μικρόβιο που αιώνες τώρα διαψεύδει τα όνειρα σου. Διχόνοια με τον αδελφό σου αλλά διχόνοια και με τον εαυτό σου. Τα ιδανικά σου εναντίον των σκοτεινών πόθων σου.
Η ελευθερία σου απέναντι στον πειρασμό να εξουσιάσεις, να πάρεις τη ρεβάνς.
Μα οι πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι δεν εκδικούνται, απλά συγχωρούν και είναι αυτή η αγάπη που σε ανεβάζει στα ουράνια, που αναδεικνύει τη διαφορετικότητα σου.

Τα ιδανικά σου ενδύουν την τόλμη σου, σε οδηγούν στο θαύμα, που κανείς δεν πίστευε. Είναι εκείνα που σε υψώνουν πάνω από την σκοτεινιά, την δική σου και των άλλων. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα δεις να συμβαίνουν μπρος στα μάτια σου αγριότητες που δεν τιμούν τον άνθρωπο κι εκεί είναι που θα δοκιμαστείς. Θα γίνεις σαν τους άλλους μια δολοφονική μηχανή, ένα άγριο και πανικόβλητο ζώο;
Όχι αν τιμήσεις την πνευματικότητα σου.

Απέναντι στα ιδανικά σου στέκουν οι σκιές σου, οι προσδοκίες σου, για χρήμα και εξουσία. Αυτές είναι όμως που αργά και μεθοδικά σου φορούν τις νέες αλυσίδες σου.
Λαχταράς να βρεθείς ανάμεσα στους ευνοημένους, τους νικητές, τους πλούσιους και τους βολεμένους. Φοβάσαι μην χάσεις τα προνόμια σου, κάποια ψίχουλα δηλαδή που εξαγόρασαν την συνείδηση σου. Κάνεις εκπτώσεις στα όνειρα σου για να επιβιώσεις, νομίζοντας ότι ζεις.
Δεν νομίζεις ότι σπατάλησες πολύ χρόνο βουτηγμένος μέσα στο ψέμα σου;
Δεν νομίζεις ότι ήρθε η στιγμή να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου, εγκαταλείποντας τον δουλοπρεπή εαυτό σου;

Να θυμάσαι όμως ότι αν κινήσεις να κτίσεις το καινούριο χωρίς την ιδεολογία και τις αξίες σου, τότε ο αγώνας σου θα μοιάζει με καρικατούρα βαρβαρότητας, θα γίνεις άπληστος και κτηνώδης, ένας κίλερ που θα καγχάζει για τα κατορθώματα του. Δεν το θέλεις αυτό, δεν θέλεις να σε στοιχειώνουν το αίμα, τα δάκρυα κι ο πόνος των θυμάτων σου.

Τόλμησε λοιπόν ξεθάβοντας από το σεντούκι σου όλες τις αρετές σου. Τόλμησε αλλά να έχεις και τον νου σου. Αν ξεγελαστείς κι αφήσεις ξανά από τα χέρια σου τα ηνία της ζωής σου, αν πισωγυρίσεις στην αδράνεια σου, αν τελικά δεν υποστηρίξεις τον νέο σου εαυτό, τότε αργά ή γρήγορα θα οδηγηθείς ξανά στην φυλακή σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved