Οικονομικές προβλέψεις, από 8 έως 10 Δεκεμβρίου

Η περίοδος προσφέρεται για κάθε είδους δικτύωση, προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικές καμπάνιες

Οικονομικές προβλέψεις, από 8 έως 10 Δεκεμβρίου

Σωστή ενημέρωση κι επιμόρφωση

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και την Δήμητρα αναμένεται να ενισχύσει την τάση σου για «ξεπόρτισμα», shopping therapy αλλά και ποικίλες συμφωνίες με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να εξαρτώνται κατά πολύ από την πληρότητα της πληροφόρησης σου. Πριν δηλαδή προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση καλό είναι να πάρεις μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη.
Γενικά η περίοδος προσφέρεται για κάθε είδους δικτύωση, προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικές καμπάνιες κι εδώ σίγουρα θα κριθούν πολλά από τις καλές ή όχι συνεργασίες και πηγές σου.

Η Δευτέρα πάντως «κρατάει» αρκετά θετικά χαρακτηριστικά κι αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες σημαντικές αγορές ή επενδύσεις... ίσα-ίσα που προλαβαίνεις!
Και φυσικά, αν ανήκεις στους τυχερούς θα ευνοηθείς από εύκολες λύσεις και βοήθειες, χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις το δακτυλάκι σου.

Αντίθετα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα κληθείς να ανταποκριθείς σε πιο ιδιαίτερες –ακόμη και αντίξοες- συνθήκες στην οικονομική καθημερινότητα σου, η οποία κινδυνεύει να πέσει σε... αναταράξεις!
Απρόβλεπτες αλλά και «στημένες» καταστάσεις θα δοκιμάσουν την ετοιμότητα και την ευελιξία σου σε θεωρητικά εύκολες υποθέσεις, που όμως μπορεί να εξελιχθούν αντίθετα με τις προσδοκίες σου.
Εδώ είναι προτιμότερο να ρισκάρεις σε κάτι θεωρητικά πιο δύσκολο, αφού συγκεντρώνει πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Όσον αφορά στις αγορές σου, ειδικά για συσκευές και κάθε είδους εξοπλισμό, ανάβει... κόκκινο, πιθανότατα δε, θα χρειαστείς την συνδρομή τεχνικών, ώστε να αποκατασταθούν ζημιές ή βλάβες.
Έξοδα μπορεί να προκύψουν και για αναγκαίες νομικές ρυθμίσεις.

Μπορείς όμως να δώσεις μια πολύ επιτυχημένη διέξοδο στην αγοραστική σου δύναμη, δίνοντας προτεραιότητα σε βιβλία ή πολυμέσα με επιμορφωτικό χαρακτήρα. Είτε πρόκειται για σένα, είτε για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα τέτοιο δώρο, θα είναι ότι το καλύτερο. Ως εναλλακτική προσφέρεται η παρακολούθηση σεμιναρίων και η ένταξη σου σε ένα πρόγραμμα σπουδών.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved