Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/12 έως 5/12

Σελήνη στον Ταύρο - Η υπομονή είναι βάλσαμο της λύπης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/12 έως 5/12

Μετά από ένα απλόχερο διήμερο που έδωσε ευκαιρίες για διευθέτηση πολλών θεμάτων με αρκετή ένταση και δράση, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 3/12 στις 7.16 το πρωί για να μας στρέψει σε εντελώς πρακτικές διαδικασίες.
Στις 3.50 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει όλη την ημέρα είναι ιδανικό για όσους ασχολούνται με την τέχνη και τη δημιουργία, δίνει έμπνευση και αφοσίωση σε ένα σκοπό, ενώ γενικότερα τονίζει την ανάγκη μας να εστιαστούμε σε ένα στόχο.

Στις 4/12 στις 4.46 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με ισχυρή αντοχή και θέληση, εξακριβώνουμε θέματα που μας απασχολούν, ενώ οτιδήποτε βρίσκεται σε εκκρεμότητα μπορεί να διευθετηθεί ως το απόγευμα.
Στις 11.13 το βράδυ η κορύφωση του τετραγώνου με τον Δία μας δημιουργεί από το απόγευμα και μετά την ανάγκη να απολαύσουμε μικρές καθημερινές εκτονώσεις.
Επιθυμούμε ένα ωραίο φαγητό, συναισθηματική και ερωτική επαφή, ηδονικές στιγμές και ανάγκη να μοιραστούμε με υπερβολή και πάθος τα συναισθήματά μας.

Στις 5/12 στις 8.44 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με αίσθημα ευθύνης, αρκετή πίεση για να βγάλουμε τις υποχρεώσεις μας και άγχος για να είμαστε συνεπείς και αξιόπιστοι.
Το διάστημα είναι πιεστικό αισθανόμενοι ένα βάρος που σκοτεινιάζει τη διάθεση.

Στις 12.29 το μεσημέρι όμως η Σελήνη περνάει στους Διδύμους βοηθώντας την επικοινωνία και δίνοντας λύσεις ώστε να απεγκλωβιστούμε από το στρίμωγμα που έχουμε υποστεί.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες Ταύροι, και Σκορπιοί, ασχοληθείτε με θέματα που χρειάζονται τακτοποίηση υλικά και συναισθηματικά και εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που προσφέρει το διήμερο για να υπομείνετε τυχόν ευτράπελα. Θα πιεστείτε πολύ αλλά θα λύσετε και πολλά.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι οι συνειδητοποιήσεις που θα κάνετε θα πρέπει να βρουν και έναν αποδέκτη για να τις μοιραστείτε. Μη χαρίσετε τίποτα σε κανέναν που δεν αξίζει την ανοχή σας και προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να κάνετε τα πράγματα σωστά και υπέρ σας.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες δεν χαλάτε τη ζαχαρένια σας για τίποτα, αφήνεστε να σας πάνε τα πράγματα και όχι εσείς αυτά, ακολουθείτε το ένστικτό σας και μεγαλουργείτε δημιουργικά. Η τύχη είναι ακόμα στο πλάι σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved