Οικονομικές προβλέψεις, από 1 έως 3 Δεκεμβρίου

Διαίσθηση, αφηρημάδα, κλοπές, αλλά και... κληρονομιές!

Οικονομικές προβλέψεις, από 1 έως 3 Δεκεμβρίου

Η Δευτέρα και η Τρίτη δείχνουν μάλλον δύσκολες όσο και κομβικές για τα οικονομικά θέματα, σίγουρα όμως μπορείς να ξεπεράσεις τις κακοτοπιές αν κινηθείς σύμφωνα με τις συμπαντικές επιταγές.

Κατ' αρχήν, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σηματοδοτεί μια παραδοσιακά «κακή» συγκυρία, αφού παραπέμπει σε λάθη, αφηρημάδες αλλά και ποικίλες... πονηριές, που μπορεί να σου στοιχίσουν. Ακόμη, μπορεί να αναβληθεί ή να ακυρωθεί ένα σημαντικό ραντεβού, εδώ όμως σκέψου μήπως τελικά το σύμπαν προσπαθεί να σε προστατέψει από μια άστοχη κίνηση.
Γιατί τελικά, ο Ποσειδώνας μπορεί να λειτουργήσει και ως ένας φύλακας άγγελος σου, βάζοντας σου φαινομενικές «τρικλοποδιές», ώστε να σε αποτρέψει από μια λανθασμένη ή ακόμη και καταστροφική κίνηση. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε εντελώς τυχαία, είτε με την μεσολάβηση της διαίσθησης σου, η οποία κάτω από αυτές τις συνθήκες θα αποδειχθεί εξαιρετικά εύστοχη, ακόμη κι αν αδυνατείς να δώσεις στα πράγματα μια λογική εξήγηση. Αντίθετα, η λογική σου είναι πολύ εύκολο να πλανηθεί.

Επίσης, ο πλανήτης της φαντασίας μπορεί να σε ωφελήσει με την απόκρυψη στοιχείων ή λεπτομερειών, που η δημοσιοποίηση τους θα σε έφερνε σε δύσκολη θέση.

Όσον αφορά πάντως στις αγορές σου, καλό είναι να αρκεστείς στα εντελώς αναγκαία, έχοντας κατά νου ότι κάτι τέτοιες ημέρες ανθεί η νοθεία και το λαθρεμπόριο αλλά και το ότι τα είδη που θα προμηθευτείς έχουν πολύ καλές... πιθανότητες να χαθούν ή να κλαπούν!
Αντίθετα, μπορείς να χαρίσεις αγαθά, όπου υπάρχει ανάγκη κι αν είσαι τυχερός θα... σου χαρίσουν κι εσένα!

Εκτός όμως από τα τερτίπια του Ποσειδώνα καλείσαι να αντιμετωπίσεις και κάποιες αναποδιές που «υπόσχονται» οι έντονες «κρυφές» όψεις της Αφροδίτης με τον αστρικό Ουρανό και τον αστρικό Πλούτωνα.
Εδώ, σε πρώτη φάση αναμένονται αναπόφευκτα έξοδα, που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στον οικονομικό προϋπολογισμό σου. Ίσως πάλι βρεθείς κάτω από μια πολύ έντονη συναισθηματική πίεση, που θα σε οδηγήσει σε μια ακραία καταναλωτική συμπεριφορά.

Υπάρχουν ωστόσο και θετικά στοιχεία, ιδιαίτερα στην περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις μια νέα αρχή. Αμφότεροι οι «μεγάλοι» του ζωδιακού ευνοούν μια τέτοια απόφαση, ενώ αν είσαι τυχερός, ο Πλούτωνας μπορεί να σε αποζημιώσει αδρά με μια αποζημίωση, μια κληρονομιά ή με οφέλη από ζημιές... άλλων!
Ανάλογα μπορεί να σου φερθεί και ο Ουρανός, προσφέροντας σου ένα έκτακτο όσο και απρόβλεπτο εισόδημα.

Όσον αφορά στις αγορές σου, σε περίπτωση που αποφασίσεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, είναι βέβαιο ότι τα νέα αποκτήματα σου θα είναι τόσο ξεχωριστά, όσο και... σέξι!

Προχωρώντας προς την Τετάρτη, το κλίμα σταδιακά θα αρχίσει να αλλάζει κι ίσως σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες, τόσο στον καθαρά οικονομικό τομέα, όσο και στον επαγγελματικό. Μπορείς ακόμη να προχωρήσεις... άφοβα σε μια αγορά που θεωρείς σημαντική. Περισσότερα όμως για όλα αυτά, στις «Οικονομικές προβλέψεις» της Τετάρτης.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved