Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/11 έως 1/12

Σελήνη στους Ιχθύες - Νοσταλγία είναι να αναπολείς την ευχαρίστηση χωρίς να ξαναζείς τον πόνο.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/11 έως 1/12

Ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο στο οποίο κρατάμε δυνάμεις είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 29/11 μόλις 4 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Το τετράγωνο με τον προτρεπτικό Ερμή από τον Τοξότη που κορυφώνεται στις 2.31 μας κάνει να σκεφτόμαστε ώρες πριν πώς θα εκμεταλλευτούμε το τελευταίο ΣΚ του μήνα και να οργανώνουμε τις επιδιώξεις μας, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε στις συζητήσεις με άλλους ώστε να μην εκνευριζόμαστε από τις διαφορετικές προθέσεις.
Στις 8.16 το πρωί η σύνοδος με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με νοσταλγική διάθεση, θυμόμαστε παλιές καλές μέρες εν όψει εορτών, ενώ αισθανόμαστε την ανάγκη να προσφέρουμε ότι μπορούμε σε όσους έχουν ανάγκη. Ευνοούνται όλες οι καλλιτεχνικές και δημιουργικές ασχολίες καθώς η έμπνευση θα είναι στο απόγειό της.
Στις 12.07 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ήλιο μας συγχύζει σε ότι αφορά τις προθέσεις μας και το πώς να διαχειριστούμε το χρόνο μας.
Θα πρέπει ως το απόγευμα να ικανοποιήσουμε τις ρομαντικές και νοσταλγικές μας τάσεις, κάνοντας πράγματα που θα μας ευχαριστήσουν και θα μας κρατήσουν σε μια χαλαρή διάθεση χωρίς άγχη και υπερβολές.
Στις 8.36 το βράδυ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να στολίσουμε το σπίτι για τα Χριστούγεννα, να εμβαθύνουμε σε πιο ουσιαστικά θέματα, να ερευνήσουμε για κάτι που μας απασχολεί και να βεβαιωθούμε πως ελέγχουμε τους εαυτούς μας και τις καταστάσεις γενικότερα.

Στις 30/11 στις 4.28 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα επιθυμώντας να κάνουμε πολλά, αλλά τελικά βυθιζόμαστε ως το απόγευμα σε μια γλυκιά υπερβολή που ζητάει ικανοποίηση με κάθε κόστος. Ο κίνδυνος να διαστρεβλώσουμε τα γεγονότα είναι μεγάλος γι αυτό χρειάζεται προσοχή στο τσεκάρισμα της εμπιστοσύνης μας στους άλλους.
Στις 9.41 το βράδυ το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα υπόσχεται ένα όμορφο βράδυ, με χαλαρές δραστηριότητες, όπως να δούμε μια ταινία στον κινηματογράφο ή μια θεατρική παράσταση, να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική, να έρθουμε κοντά με αγαπημένους και να μοιραστούμε στιγμές μαζί τους.

Την 1η Δεκεμβρίου στις 3.14 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό ανοίγοντας δυναμικά τον μήνα και την εβδομάδα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, χαλαρώστε όσο μπορείτε, νοσταλγήστε, επισκεφτείτε ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη, προσφέρετε όσο μπορείτε και νιώστε έντονα τα συναισθήματά σας και που σας οδηγούν.

Δίδυμοι και Τοξότες είστε ξεσηκωμένοι και διαρκώς αναζητάτε κάτι για να ασχοληθείτε αλλά δύσκολα ικανοποιείστε με το αποτέλεσμα. Κάντε κάτι που θα σας ικανοποιήσει μόνοι σας, όπως να γράψετε cd με την αγαπημένη σας μουσική. Μην περιμένετε να σας ακολουθήσουν οι άλλοι.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, ή θα βαρεθείτε αφόρητα αυτό το διήμερο ή θα νιώσετε πως ξαναζωντανεύετε, ανάλογα με τις επιλογές και τα υπάρχοντα δεδομένα.
Μην φέρεστε εγωιστικά και μην νιώθετε οι μόνοι άξιοι προσοχής.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved