Σάββατο 28 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 08' 52" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 07' 03" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 16' 32" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 51' 31" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 37' 27" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 03° 10' 11" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 12' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 06' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 11' 12" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 24' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 33' 07" ΤΑΥΡΟΣ

Τα SOS της εβδομάδας, από 28/11 έως 4/12

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 28/11 έως 4/12

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

Με την Αφροδίτη να πρωταγωνιστεί στα ουράνια δρώμενα, το επταήμερο φαίνεται να κρύβει σημαντικές εξελίξεις σε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα. Ο Ουρανός, ο Πλούτωνας, ο Δίας και η Έρις την... φλερτάρουν κατά σειρά, στρέφοντας την σε αρκετά διαφορετικές κατευθύνσεις κι εσύ είναι σκόπιμο να γνωρίζεις το πώς θα κινηθείς ή τι να περιμένεις.

Παράλληλα βέβαια υπάρχουν και δύο σημαίνουσες όψεις του Άρη με τους δύο... αιώνιους «αντίπαλους», τον Δία και τον Κρόνο, κάτι που αναμένεται να συμβάλλει σε αλλεπάλληλες συνθέσεις τολμηρών πρωτοβουλιών και επιβεβλημένων περιορισμών.
Εδώ, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, το βασικό ζητούμενο είναι η σύνθεση και ο συμβιβασμός μεταξύ των δύο αντίθετων τάσεων, ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατόν, οι ακραίες αντιπαραθέσεις αλλά και να μειωθούν οι κίνδυνοι ενός ενδεχόμενου ατυχήματος.
Το τέλειο για σένα είναι να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο, δουλεύοντας μεν σκληρά, έχοντας όμως παράλληλα και την βοήθεια της τύχης.

Μην ξεχνάς βέβαια, ότι όλα τα παραπάνω διαδραματίζονται και σε ένα αστρολογικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί από σημαντικές όψεις μεταξύ των αργών πλανητών, οι οποίες εξακολουθούν να ασκούν την επιρροή τους.

Μια από αυτές είναι το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και την Έριδα (Λέων-Κριός, 22η μοίρα), που μπορεί να συνεισφέρει σε μια εργασιακή ανάπτυξη, το άνοιγμα επιχειρήσεων, την προμήθεια εξοπλισμού και σε σημαντικές επιστημονικές και τεχνολογικές βοήθειες κι όλα αυτά βέβαια κρίνονται ως θετικά. Ωστόσο η «επεκτατική» τάση του Δία, ενδέχεται να διογκώσει και κάποιες τάσεις ή φαινόμενα που σίγουρα θα προβληματίσουν, όπως είναι για παράδειγμα η «απελευθέρωση» της εργασιακής νομοθεσίας υπέρ των ισχυρών αλλά και ο «καλπασμός» μιας επιδημίας.

Επί προσωπικού πάντως, η όψη θα επηρεάσει πρωτίστως: τους Παρθένους, τους Τοξότες αλλά και τους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους. Ακόμη, τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους και τους Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Επίσης, με την... χορηγία του Ουρανού και του Χείρωνα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα τεκταινόμενα σε σχέση με ένα από τα συλλογικά πεδία, την πολιτική, με το οποίο σχετίζεται άμεσα η Δήμητρα.
Εδώ αναμένεται να συγκροτηθεί ένα δυνατό «παραδοσιακό» ρεύμα, με έμφαση στην παράδοση και τον πατριωτισμό κι από την άλλη πλευρά ένα πλήρως ανανεωτικό με γνώμονα την αποδέσμευση από κάθε είδους εξαρτήσεις.
Βέβαια η «φυγή προς τα εμπρός» με τον πατριωτισμό δεν είναι ασύμβατες έννοιες, το θέμα όμως είναι ότι στην «υπαρκτή» πολιτική τίθενται συνήθως αντιμέτωπες. Οι μεν μιλούν για πατριωτισμό έχοντας κατά νου τις ανειλημμένες δεσμεύσεις τους, οι δε μιλούν για ανατροπή, διαγράφοντας τις με μια μονοκοντυλιά, μαζί όμως με την όποια σταθερότητα. Το «σίγουρο» παρελθόν αντιμέτωπο με το αβέβαιο μέλλον...
Θα βρεθεί άραγε κοινή συνισταμένη ή θα έχουμε τελικά την «συνήθη» κατάληξη; Να υπάρξουν δηλαδή ακρότητες και φανατισμοί με φόντο το παρελθόν, βεβηλώσεις της ιστορικής μνήμης, σχίσματα στον κοινωνικό ιστό, φαινόμενα ρατσισμού και τελικά μια αναπαραγωγή εμφυλιοπολεμικού κλίματος;

Πολλά εξαρτώνται και από την δική σου στάση απέναντι σε όλα αυτά. Αν σταθείς εμπόδιο στις ακρότητες, αναγνωρίζοντας το δίκιο και το άδικο που σε κάποιο βαθμό έχει η κάθε πλευρά, θα έχεις πράξει το καλύτερο που μπορείς.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι μπορεί να φέρουν οι δύο όψεις της Δήμητρας:

Το τρίγωνο της Δήμητρας με τον Ουρανό (Τοξότης-Κριός, 13η μοίρα) σχηματίζεται με ακρίβεια στις 28/11 και είναι φορέας αλλαγών κι ενός καινοτόμου πνεύματος.

Εφαρμογές: Αλλαγή, πρωτοπορία. Καινοτόμες δράσεις, ρηξικέλευθο πνεύμα. Πολιτική, συνδικαλισμός, εκλογές. Μια τολμηρή συνεργασία. Πρωτοφανείς αποκαλύψεις. Νέο look.
SOS: Ρήξη μιας συνεργασίας. Ακρότητες, προκλήσεις. Ένας δυσάρεστος αιφνιδιασμός. Πολιτική ανταρσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα πιο στενό πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Αντίθετα, το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 13η μοίρα), που κι αυτό «κλείνει» με ακρίβεια στις 28/11, αναπαράγει σχήματα και αξίες του παρελθόντος.

Εφαρμογές: Αναβίωση μιας παλιάς συνεργασίας. Ένα συμβόλαιο σχετικό με ακίνητα. Επαναφορά παλαιών προτύπων, ρετρό μόδα. Μια σημαντική συγκέντρωση σε κλειστό χώρο. Ανταλλαγή απόψεων ή συνεργασία σε θέματα σχετικά με την Αρχιτεκτονική, την Ιστορία ή την Αρχαιολογία. Δημοσιοποίηση πληροφοριών ή γνώσεων αναφορικά με το παρελθόν. Αναβίωση παραδοσιακών αξιών. Πολιτική με γνώμονα το έθνος ή την πατρίδα.
SOS: Σύγκρουση ανάμεσα στην κοινωνική διεύρυνση και την προστασία της παραδοσιακής συνοχής. «Τα εν οίκω μη εν δήμω». Πολιτική διαχωρισμού. Ακραίος εθνικισμός, ρατσισμός. Αναβίωση δυσάρεστων κοινωνικών φαινομένων ή συμπεριφορών του παρελθόντος.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Καρκίνους, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

 

Ας δούμε τώρα τις υπόλοιπες όψεις του επταημέρου, με χρονολογική σειρά.

Η Δευτέρα «φιλοξενεί» τέσσερις όψεις και ξεκινώ από αυτήν που έχει την μεγαλύτερη χρονική εμβέλεια και μπορεί να σε επηρεάζει ήδη.

Ο Άρης, σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο (Αιγόκερως-Σκορπιός, 27η μοίρα), θέτοντας επί τάπητος την ανάγκη ενός συμβιβασμού ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει» σου.

Εφαρμογές: Σκληρή αλλά αποδοτική εργασία. «Μαραθώνιος». Ένας επωφελής συμβιβασμός. Μια επιτυχημένη στρατηγική.
SOS: Μια σκληρή σύγκρουση, μια πρωτοβουλία που «πέφτει σε τοίχο». Ένα σοβαρό ατύχημα, σπάσιμο, τραυματισμός. Κακή οδηγική συμπεριφορά. Ενεργειακό έλλειμμα, κατάπτωση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Σκορπιούς, Ταύρους, Καρκίνους και Κριούς.

Ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες, 5η μοίρα), συνιστώντας σου αρχικά να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση, παρά τη λογική σου, η οποία μπορεί εύκολα να πλανηθεί.

Εφαρμογές: Απόκρυψη μιας δυσάρεστης λεπτομέρειας, καμουφλάζ. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ανθρωπιστική προσφορά, εμψύχωση. Χαλάρωση, ύπνος. Έμπνευση, φαντασία. Μια σωτήρια διαίσθηση. Ένα προφητικό όνειρο. Προσευχή, διαλογισμός. Θρησκευτικό συναίσθημα, μεταφυσική. Μια... κατά λάθος επιτυχία.
SOS: Ασυνεννοησία, «χαλασμένο τηλέφωνο». Ανυπόστατες φήμες ή φαντασιώσεις. Ανεξήγητες βλάβες ή δυσλειτουργίες. Χημική ρύπανση, λεκέδες. Εξαφάνιση αντικειμένων ή αρχείων. Κλοπή, υποκλοπή, υπεξαίρεση. Υπερβολική αφέλεια. Ακύρωση ενός ραντεβού., άκυρες ή ανεφάρμοστες πράξεις. Ελπίδες χωρίς αντίκρισμα. Υπερβολική εξιδανίκευση. Χρήση ουσιών, φυγή προς το... πουθενά.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα, η τροπική Αφροδίτη «σκοντάφτει» επάνω στον αστρικό Πλούτωνα, στην 18η μοίρα του Τοξότη, ορίζοντας μια κρίσιμη καμπή σε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα.

Εφαρμογές: Μια καταλυτική ή κομβική σχέση. Μια μοναδική ερωτική-σεξουαλική εμπειρία. Οφέλη από ζημιές ή απώλειες τρίτων. Κληρονομιά, αποζημίωση. Καθαρισμός σε βάθος.
SOS: Θλίψη, πένθος. Ένας επώδυνος χωρισμός. Δερματικά προβλήματα, κατανάλωση ακατάλληλων τροφών. Αγορές αλλοιωμένων προϊόντων. Σήψη, βρωμιά. Σεξουαλική εκμετάλλευση, πορνεία, πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους ή Καρκίνους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους.

Παράλληλα, η τροπική Αφροδίτη σχηματίζει κι ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Ουρανό (Τοξότης-Ιχθύες, 18η μοίρα), πριμοδοτώντας αλλαγές, εκπλήξεις και απρόοπτα.

Εφαρμογές: Μια νέα σχέση. Έλξη προς το διαφορετικό. Βοήθεια από ξένους. Μια πρωτότυπη παρουσίαση ή προσέγγιση. Αλλαγή εμφάνισης. Μια πολύ ιδιαίτερη ερωτική-σεξουαλική εμπειρία. Αγορές σπάνιων ειδών. Απελευθέρωση.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Αλλόκοτη συμπεριφορά από οικεία πρόσωπα. Μια δυσάρεστη ανατροπή των δεδομένων. Σεξουαλικοί πειραματισμοί χωρίς... όρια!

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ταύρους, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους. Ακόμη, Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους.

 

Την Τετάρτη, ο τροπικός Άρης σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Δία (Αιγόκερως-Καρκίνος, 28η μοίρα), συμβάλλοντας σε εντυπωσιακές επιδόσεις αλλά και σε «καυτές» εξελίξεις.

Εφαρμογές: Μια μεγάλη επίδοση, ένας άθλος. Ταχεία άνοδος. Ενασχόληση με τα σπορ ή τη γυμναστική.
SOS: Ένα άνοιγμα χωρίς προϋποθέσεις, μια γκάφα ολκής. Φωτιά, μεγάλη πυρκαγιά.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

 

Τέλος εξαιρετικά ζωηρή... κίνηση υπάρχει την Πέμπτη, με την Αφροδίτη να συμμετέχει σε ένα μεγάλο τρίγωνο, διευκολύνοντας έτσι την ροή των εξελίξεων.

Κατ' αρχήν, το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία (Τοξότης-Λέων, 22η μοίρα), είναι από τις όψεις που προάγουν την χαρά, όσο και τις εύκολες λύσεις.

Εφαρμογές: Χαρά, διασκέδαση, καλοπέραση. Ένα σπουδαίο δώρο, μια μεγάλη προσφορά. Τύχη, κέρδη. Εύκολες λύσεις ή βοήθειες. Μια σχέση με κοινωνικό πρεστίζ. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα, ανάλαφρη συμπεριφορά. Σπατάλη, αχρείαστα έξοδα. Εντυπώσεις χωρίς ουσία, ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Λέοντες, Κριούς, Διδύμους, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Καρκίνους ή Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Το δε τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και την Έριδα (Τοξότης-Κριός, 22η μοίρα), πριμοδοτεί θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την υγιεινή και την φροντίδα του σώματος.

Εφαρμογές: Βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, ανεύρεση μιας εργασίας. Μια σχέση στο χώρο εργασίας. Μια σχέση αμοιβαίου συμφέροντος. Φροντίδα του σώματος, υγιεινή διατροφή. Αγάπη και μέριμνα για ζώα και φυτά. Χρήσιμα δώρα. Ηλεκτρονικά αξεσουάρ... ομορφιάς!
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος, εκμετάλλευση. Ερωτικά «μπερδέματα» στη δουλειά. Υπερβολική κριτική, «ψείρισμα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Λέοντες, Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Καρκίνους ή Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Παράλληλα όμως, έχουμε και μια «κρυφή» σύνοδο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο, στην 27η μοίρα του Σκορπιού. Η συγκεκριμένη όψη δεν έχει βέβαια αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, ούτε βέβαια συνδέεται με... χαρές και πανηγύρια, μπορεί όμως να συμβάλλει στην σταθεροποίηση των όποιων κατακτήσεων.
Αν πάντως η ημέρα σου ξεκινήσει στραβά, με πίκρες και στενοχώριες, να έχεις κατά νου ότι σύντομα το κλίμα μπορεί να αλλάξει επί το θετικότερο.

Εφαρμογές: Κάλυψη των βασικών αναγκών ή υποχρεώσεων. Πνεύμα λιτότητας. Οικονομικός έλεγχος. Σταθεροποίηση μιας σχέσης, συμβιβασμός. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Αρχή μιας δίαιτας.
SOS: Ένα στενόχωρο γεγονός. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης υποχρέωσης. Έλλειψη αγαθών. Αγορές ελαττωματικών προϊόντων. Χωρισμός, κρίση σχέσεων. Μια σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο. Δερματικά προβλήματα, δυσανεξία σε τροφές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Σκορπιούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Ουσιαστικά, με την συνδρομή της Αφροδίτης ο Κρόνος αποκτά ερείσματα στο τρίγωνο Δία-Έριδας (στην αστρική του εκδοχή), επισημαίνοντας ότι καλή και άγια είναι η τύχη αλλά χωρίς προσπάθεια και δουλειά δεν γίνεται τίποτα.

 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό (Τοξότης-Κριός, 12η μοίρα), αναδεικνύοντας την πρωτοτυπία και την διαφορετικότητα σε «λυδία λίθο» της επιτυχίας.

Εφαρμογές: Πρωτοτυπία, πειραματισμός, έρευνα. Έμφαση στο νέο ή το διαφορετικό. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Μια ευχάριστη αλλαγή ή έκπληξη.
SOS: Προκλητικότητα, κυνισμός, υπέρβαση των ορίων. Μια δυσάρεστη ανατροπή. Διατάραξη των σχέσεων με ισχυρούς, ανταρσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Κριούς, Υδροχόους, Λέοντες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς ή Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

Σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση όμως, λειτουργεί το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 13η μοίρα), που κλείνει με ακρίβεια την Παρασκευή το μεσημέρι.

Εφαρμογές: Ενασχόληση με το παρελθόν ή την παράδοση. Ιστορία, Αρχαιολογία. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου, αρχιτεκτονική. Δημιουργία μιας κοινότητας ή οικογένειας. Επαφές με σοφούς ή βετεράνους. Τοπική αυτοδιοίκηση.
SOS: Υπερβολική εσωστρέφεια, κλείσιμο. Εξάρτηση από «άγραφους νόμους». Προγονοπληξία, δεισιδαιμονία. Ακραίος τοπικισμός ή εθνικισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ιχθύες, Παρθένους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved