Οικονομικές προβλέψεις από 24 έως 26 Νοεμβρίου

Η προσοχή και η προνοητικότητά σου, μπορεί να σε προστατεύσει από «πονηρές» κινήσεις

Οικονομικές προβλέψεις από 24 έως 26 Νοεμβρίου

Να κρατήσεις τους τύπους

Την Δευτέρα το πρωί... προλαβαίνεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρέχει ο Δίας, προχωρώντας σε αγορές ή επενδυτικές κινήσεις.

Από εκεί και ύστερα όμως τα πράγματα αρχίζουν να «ζορίζουν», αφού τα ηνία των εξελίξεων αναλαμβάνει ο περιοριστικός Κρόνος. Έτσι λοιπόν καλείσαι να προβείς σε «διορθωτικές» κινήσεις, περικόπτοντας τα μη αναγκαία έξοδα σου.
Επιπλέον, να... περιμένεις ατυχίες, δυστοκίες ή βλάβες, που σίγουρα θα απαιτήσουν τον... οβολό σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να καλύψεις οικονομικά ένα πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου.
Για σημαντικές αγορές και επενδύσεις δε, ούτε λόγος να γίνεται...

Ωστόσο ο Κρόνος έχει και τα θετικά του. Μπορείς για παράδειγμα να... ξεφορτωθείς με το αζημίωτο, είτε κάτι που δεν χρειάζεσαι πια, είτε στοκαρισμένο εμπόρευμα. Ακόμη, η λεπτομερής εξέταση ή καταγραφή των οικονομικών σου θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια ρεαλιστική εικόνα για τις δυνατότητες σου.

Και βέβαια σε κάθε περίπτωση, φρόντισε ώστε οι συναλλαγές σου να συνοδεύονται από τα νόμιμα παραστατικά. Κάτι τέτοιες ημέρες... εξορμούν τα όργανα του νόμου κι αν δεν είσαι τυπικός, είναι πολύ πιθανόν να το πληρώσεις.
Επιπρόσθετα, η προσοχή και η προνοητικότητά σου, μπορεί να σε προστατεύσει από «πονηρές» κινήσεις, που στοχεύουν να σου... ελαφρύνουν το πορτοφόλι ή να σε μπλέξουν σε περιπέτειες.

Ο Ποσειδώνας, που αναλαμβάνει δράση την Τετάρτη «ειδικεύεται» σε κλοπές και απάτες κάθε είδους και όσα περισσότερα μέτρα ασφαλείας λάβεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Ίσως μάλιστα να αποκαλύψεις έγκαιρα ένα «κόλπο» που πάνε να σου στήσουν.

Ωστόσο, παράλληλα με όλα τα παραπάνω, μπορεί να έχεις και τα... τυχερά σου! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τη Δήμητρα, ευνοεί κατ' αρχήν την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου και γενικότερα την φροντίδα για την εξωτερική σου εικόνα. Επιπλέον κάποιες νέες γνωριμίες μπορεί να σου ανοίξουν πόρτες, ιδιαίτερα στους τομείς της διαφήμισης-προώθησης και του τουρισμού ή των ταξιδιών.
Βέβαια, παίρνοντας υπόψη το γενικότερο κλίμα, καλό είναι να κρατήσεις τις «πόρτες» ανοικτές, χωρίς όμως να καταβάλεις κάποιο αντίτιμο, άμεσα. Κι ακόμη λάβε αυτά που ενδεχομένως θα σου χαριστούν, χωρίς όμως να δεσμευτείς για την συνέχεια.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved