Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/11 έως 24/11

Σελήνη στον Τοξότη – Η αισιοδοξία πολλαπλασιάζει τη δύναμη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/11 έως 24/11

Ένα διήμερο με πολλή ενέργεια, αποφασιστικότητα, άνεση και τάση για νέα ξεκινήματα είναι αυτό που ακολουθεί καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 22/11 στις 2.20 το μεσημέρι.
Με την είσοδό της, μόλις λίγα λεπτά αργότερα στις 2.32 συναντιέται με τον Ήλιο κορυφώνοντας τη Νέα της φάση που είναι γεμάτη από νέες αποφάσεις, δρομολογήσεις και περιπετειώδεις κατευθύνσεις.
Η διάθεσή μας βρίσκεται στο απόγειό της, ξεφεύγουμε από κάθε τι που μας τρομοκρατούσε ως τώρα και ανοίγουμε φτερά για νέους ορίζοντες.
Ιδανική μέρα για μετακινήσεις, μακρινές βόλτες και ταξίδια.
Στις 10.50 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα δημιουργεί μια περιστασιακή σύγχυση κάνοντάς μας να μπερδεύουμε την επιθυμία με την ανάγκη.
Παρόλα αυτά το βράδυ θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναζητώντας νέες επαφές, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και σχεδιασμό πλάνων.

Στις 23/11 στις 4.17 τα ξημερώματα η σύνοδος με την Αφροδίτη ανοίγει το πρωινό της Κυριακής με ευχάριστη διάθεση και τάση να κάνουμε κάτι εποικοδομητικό.
Ευνοούνται φιλικές επαφές, συναντήσεις, διακόσμηση του σπιτιού εν όψει των γιορτών, ενώ έχουμε διάθεση να ξοδέψουμε συναισθήματα και να δωροδοκήσουμε την τυχόν απογοήτευσή μας με κάθε τρόπο.
Στις 1.02 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ουρανό μας οδηγεί ως το βράδυ σε μια συναρπαστική μέρα που καλό θα ήταν να την απολαύσουμε επιδιώκοντας να κάνουμε κάτι ξεχωριστό ή κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε λύτρωση, αποδέσμευση και ανεξαρτησία.

Στις 24/11 στις 5.16 το πρωί το τρίγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα και την εβδομάδα δίνοντάς μας πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε τους στόχους μας, να εδραιώσουμε αποφάσεις, να επεκταθούμε σε όλα τα επίπεδα, ενώ ως το απόγευμα αισθανόμαστε τυχεροί και αισιόδοξοι.

Στις 6.32 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για δημιουργικές κατευθύνσεις, αλλά όχι χωρίς ένταση και κόπο.

Τοξότες, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι, αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να δράσετε και να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Μαζί με την ανεβασμένη σας διάθεση μπορείτε να νιώσετε ικανοποίηση και χαρά σε ένα διήμερο που σας προσφέρει πολλά.

Ιχθύες και Παρθένοι φροντίστε να μη σας ξεφύγει κάτι σημαντικό στην προσπάθειά σας να διευθετήσετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Έχετε την τάση να παρασύρεστε.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι να είστε επιφυλακτικοί εκεί όπου αισθάνεστε πως κάτι δεν προχωράει. Αφήστε πίσω τα εμπόδια και βάλτε πλώρη για νέα ξεκινήματα που δεν σας προσκολλούν στο παρελθόν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved