Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 5/6 έως 7/6

Σελήνη στο Λέοντα
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 5/6 έως 7/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina
Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο αυτομαστιγώματος σε κοινή θέα, εξοπλίζεται με αποφασιστικότητα και τόλμη, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα σήμερα 5/6 στις 18:04 το απόγευμα.

Το τετράγωνο με το Δία στις 18:28 που θα επηρεάσει ως το βράδυ, αλλάζει τον τρόπο προσέγγισής μας προς τους άλλους και από ανήμποροι ζητιάνοι, γινόμαστε απαιτητικοί δήμιοι.

Χωρίς την παραμικρή πρόθεση να πάρουμε κανενός το κεφάλι, απλά να επιδείξουμε την ισχύ μας, το βράδυ θα κυλήσει με διάθεση σπατάλης και θερμής συμπεριφοράς προς πάσα κατεύθυνση, έχοντας έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Στις 6/6 πλέον στις 1:21 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, θα μας επιτρέψει να ξεκουραστούμε με τη σιγουριά πως όταν ξυπνήσουμε θα έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό με τον οποίο κοιμηθήκαμε.

Στις 6:04 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή κάνει τη σιγουριά πεποίθηση, αφού αρχίζει τη μέρα με καλή διάθεση, ενώ το μυαλό στριφογυρίζει αδιάκοπα, πρωτοτυπώντας με νέες ιδέες και ανακαλύψεις, τις οποίες βάζουμε αμέσως σε εφαρμογή.

Στις 12:36 το εξάγωνο με τον Κρόνο, συνεχίζει να κρατά τη διάθεσή μας ανεβασμένη, ενώ η εσωτερική μας συγκρότηση μπορεί να μας βοηθήσει στον επαγγελματικό χώρο, ή σε όποια δραστηριότητα χρειάζεται ψυχραιμία, πειθαρχία και ευθύνη.

Στις 21:48 το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα, τελειώνει την ημέρα με εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες, μέσα στις οποίες αισθανόμαστε πληρότητα και ανακούφιση.

Πολλοί μάλιστα στο τέλος αυτής της ημέρας μπορεί να νιώθουν, πως έκαναν ένα μεγάλο βήμα προς ένα σκοπό και να έλαβαν μηνύματα που εξαφανίζουν κάθε αμφιβολία και δισταγμό.

Στις 7/6 στις 4:00 το πρωί, το τετράγωνο με τον Άρη ξεκινά την ημέρα με ανυπομονησία και έπαρση.

Παράλληλα η θέση της Σελήνης στο Λέοντα, γνωρίζει καλά το συμφέρον της, που σίγουρα δεν είναι η αδιαλλαξία, γι αυτό θα είναι καλύτερα να μην αφήσουμε το θυμό και το πείσμα να καλύψουν την αγωνιστική και γενναία μας θέληση.

Στις 18:27 το απόγευμα, το τετράγωνο με την Αφροδίτη έρχεται να αποδοκιμάσει τη συμπεριφορά μας, δημιουργώντας μια υπερβολική τάση και αντικρουόμενα αισθήματα.

Η ανάγκη μας για συναισθηματική ανταμοιβή, μπορεί να μας οδηγήσει σε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, ακριβώς γιατί δεν μπορούμε να την εκφράσουμε σωστά.

Στις 22:34 η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο για να μας υποδείξει τον καλύτερο τρόπο έκφρασης, μέσα από πρακτικές και λογικές διαδικασίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved