Τα SOS της εβδομάδας, από 21/11 έως 27/11

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 21/11 έως 27/11

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 21/11 έως 27/11

Το επταήμερο φιλοξενεί την Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, η οποία γίνεται το Σάββατο και... όσο να 'ναι, έχει τα θέματα της!

Για το ποιους μπορεί να επηρεάσει επί προσωπικού, με βάση τις μοίρες του ζωδιακού που ενεργοποιεί σε παραπέμπω εδώ!

Όσον αφορά στην Ελλάδα και –τι άλλο;-τα οικονομικά της, η εμπλοκή των Φώτων (στον 8ο οίκο) με τον Ποσειδώνα στον 12ο και τον Κρόνο (επίσης στον 8ο) προμηνύει άφθονο παρασκήνιο αλλά και διαψεύσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες απογοητεύσεις. Από αυτήν την άποψη το βραχυπρόθεσμο οικονομικό μέλλον της χώρας δείχνει ζοφερό, χωρίς να διαφαίνεται προς το παρόν κάποια βατή λύση. Η συγκεκριμένη «πλανητική εικόνα» θυμίζει μάλιστα μπλοκάρισμα ή κλοπή, ελπίζω όχι για τις καταθέσεις των πολιτών.

Πολύ πιο ρεαλιστική δείχνει η διερεύνηση του παρασκηνίου, τόσο για την συνειδητοποίηση του τι ακριβώς έχει διαμειφθεί, όσο και για την πρόληψη-αντιμετώπιση νέων παγίδων.
Προς την διερεύνηση της κάθε είδους διαπλοκής αλλά επιπλέον και προς ένα νέο ξεκαθάρισμα της πολιτικής σκηνής «σιγοντάρει» και ο Πλούτωνας, αφού για τις συντεταγμένες των Αθηνών, ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην 5η μοίρα του Κριού, σχεδόν επάνω δηλαδή στον γενέθλιο Πλούτωνα της Ελλάδος.
Για μια ακόμη φορά επισημαίνεται το τέλος ενός πολιτικού κύκλου, που σίγουρα θα συνδυαστεί με ποικίλους μηδενισμούς ή αναγεννήσεις του «πολιτικού προσωπικού».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ότι η θέση των Φώτων στις 0:07΄ του Τοξότη «δείχνει» κομβικά σημεία στους γενέθλιους χάρτες τόσο του κ Σαμαρά, όσο και του κ Τσίπρα, με προεξέχοντα τον Άρη τους, κάτι που πριμοδοτεί το αγωνιστικό τους πνεύμα αλλά παράλληλα είναι και προάγγελος μιας κάποιας... ταραχής.
Ίσως αναγκαστούν είτε να «πάρουν κεφάλια», είτε να ρισκάρουν πέραν του δέοντος.

Κατά τα άλλα η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη συνοδεύεται από σημαντικές όψεις, που αναπόφευκτα θα βάλουν την σφραγίδα τους στις εξελίξεις μέχρι τις 21/12

Ξεκινώ από το «μέτωπο» των αργών πλανητών, όπου έχουμε... ουκ ολίγα συμβάντα.

Η πρώτη βασική πρωταγωνίστρια είναι η Έρις κι εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τα «SOS» ή τις προτεινόμενες εφαρμογές που αναφέρονται σε όλους, πολύ ιδιαίτερο μερίδιο διεκδικούν οι απανταχού Παρθένοι, οι οποίοι θα κληθούν να πάρουν θέση... στριμωγμένοι ανάμεσα στα καλά και τα κακά του Άρη και του Δία.
Δηλαδή την μαχητικότητα και τον εκνευρισμό ή την επέκταση και την έλλειψη μέτρου, αντίστοιχα.

Κατ' αρχήν το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και την Έριδα (Λέων-Κριός, 22η μοίρα), που «κλείνει» με ακρίβεια την Κυριακή, μπορεί να συνεισφέρει σε μια εργασιακή ανάπτυξη, το άνοιγμα επιχειρήσεων, την προμήθεια εξοπλισμού και σε σημαντικές επιστημονικές και τεχνολογικές βοήθειες κι όλα αυτά βέβαια κρίνονται ως θετικά. Ωστόσο η «επεκτατική» τάση του Δία, ενδέχεται να διογκώσει και κάποιες τάσεις ή φαινόμενα που σίγουρα θα προβληματίσουν, όπως είναι για παράδειγμα η «απελευθέρωση» της εργασιακής νομοθεσίας υπέρ των ισχυρών αλλά και ο «καλπασμός» μιας επιδημίας.

Επί προσωπικού πάντως, η όψη θα επηρεάσει πρωτίστως τους Παρθένους, τους Τοξότες αλλά και τους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους. Ακόμη, τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους και τους Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Παράλληλα, όπως ήδη γνωρίζεις από το προηγούμενο «δελτίο SOS», η Έρις εμπλέκεται και με τον Άρη κι αυτή η ταυτόχρονη επιρροή Άρη-Δία επάνω της, είναι πολύ εύκολο να βάλει φωτιά –μεταφορικά ή κυριολεκτικά- σε όλα τα θέματα ή τους τομείς που καλύπτει με την «ομπρέλα» της, με πιο χαρακτηριστικά τον μικρόκοσμο, τα εργασιακά θέματα, τον παραγωγικό εξοπλισμό, την υγιεινή, την ιατρική, τις επιστήμες, την ψηφιακή τεχνολογία, την ρομποτική αλλά και τον στρατό.

Το τετράγωνο του Άρη με την Έριδα (Αιγόκερως-Κριός, 22η μοίρα) «κλείνει» με ακρίβεια τα ξημερώματα της Τρίτης και προσδίδει σε όλα τα παραπάνω έναν «μαχητικό» χαρακτήρα, με τις εντάσεις και τους κινδύνους να παραμονεύουν.
Από την δική σου πλευρά, το πρώτο και κύριο που καλείσαι να πράξεις σε όλο αυτό το διάστημα είναι το να εξαλείψεις εστίες μόλυνσης και παθογόνους παράγοντες, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.

Εφαρμογές: Απολύμανση, εξόντωση μιας εστίας μικροβίων. Εργασιακές κατακτήσεις. Μια σκληρή αλλά και αποδοτική εργασία. Χρήση βαρέων μηχανημάτων, τεχνικές εργασίες. Στρατιωτικές ασκήσεις.
SOS: Προσβολή από ένα πολύ επιθετικό μικρόβιο. Κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Αναταραχή στον ιατρικό κλάδο. Εργασιακή σύγκρουση, απόλυση. Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα. Δυστύχημα σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Φωτιά-έκρηξη σε παραγωγική μονάδα. Στρατιωτική ένταση, αμόκ, κίνδυνοι για τους ένστολους. Αστοχία υλικού σε μικρά εξαρτήματα ή σε ψηφιακές εφαρμογές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες, Τοξότες και Διδύμους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Εκτός όμως από την εκ παραλλήλου ενεργοποίηση της Έριδος, δύο ακόμη ουράνιοι φίλοι σου φαίνεται να αναζητούν την χρυσή τομή ανάμεσα στις εκ διαμέτρου αντίθετες προθέσεις τους.

Πρόκειται για τον Χείρωνα και τον Ουρανό, που επαγγέλλονται ο μεν πρώτος οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν, το παλιό ή την παράδοση και ο δε δεύτερος οτιδήποτε αναφέρεται στο μέλλον το νέο και την πρωτοπορία!

Βέβαια, στο πεδίο των δημιουργικών εφαρμογών πάντα υπάρχει τρόπος για να συνδυαστούν τα δύο «άκρα», το παλιό με το καινούριο, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τις αναπαλαιώσεις διατηρητέων κτισμάτων, που κρατούν την εξωτερική όψη τους, έχοντας όμως υποστεί δραστικές αλλαγές στο εσωτερικό τους.
Κάπως έτσι καλείσαι κι εσύ να λειτουργήσεις, σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από την μόδα και την αισθητική μέχρι τις συνεργασίες σου και την πολιτική.

Για όλα τα παραπάνω βέβαια «ευθύνονται» τόσο η Αφροδίτη, όσο και η Δήμητρα, που «φλερτάρουν» και με τους δύο αργούς πλανήτες.
Και σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολη η ζεύξη της επιρροής Ουρανού και Χείρωνα σε συναισθηματικό επίπεδο.
Πώς μπορεί να συνυπάρξουν οι «παραδοσιακές» συναισθηματικές εκφορές του Χείρωνα με τις «ψυχρές», πειραματικές ή ακόμη και κυνικές του Ουρανού; Πώς μπορεί να είναι κάποιος και εξαρτημένος και ανεξάρτητος την ίδια στιγμή; Και πολύ κοντά και αποστασιοποιημένος;

Εδώ σίγουρα το στοίχημα που καλείσαι να κερδίσεις, με έπαθλο την ευτυχία σου, δεν είναι κι από τα πιο εύκολα. Το πιθανότερο είναι να πάρεις θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, συναντώντας απέναντι σου την... ανάποδη της!
Αν δηλαδή είσαι θιασώτης της «μη δέσμευσης» θα σου τύχει το... άκρον άωτον της μονιμότητας, ενώ αν θέλεις μια παραδοσιακή σχέση συνεπικουρούμενη από τις γνωστές δεσμεύσεις της, θα πέσεις επάνω σε... ακραιφνείς υπερασπιστές της ανεξαρτησίας (τους).

Επί προσωπικού, οι Καρκίνοι, οι Υδροχόοι και οι Ζυγοί φαίνεται να κρατούν τα κλειδιά όλης αυτής της «παραδοξότητας», με τους τελευταίους να αποπειρώνται να ζευγαρώσουν εντελώς αντίθετες τάσεις.

Το θέμα έχει και την ψυχολογική του διάσταση, με κύριες «αντίπαλες» την εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια αλλά και την κοινωνική του, αφού ο μεν Χείρωνας παραπέμπει σε προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με τους «δικούς» σου ανθρώπους, ο δε Ουρανός ενδιαφέρεται κυρίως για νέα ανοίγματα, ιδιαίτερα προς τους ξένους.

Ανάλογα όμως είναι τα «μαντάτα» και σε ένα από τα συλλογικά πεδία, την πολιτική.
Εδώ αναμένεται να συγκροτηθεί ένα δυνατό «παραδοσιακό» ρεύμα, με έμφαση στην παράδοση και τον πατριωτισμό κι από την άλλη πλευρά ένα πλήρως ανανεωτικό με γνώμονα την αποδέσμευση από κάθε είδους εξαρτήσεις.
Βέβαια η «φυγή προς τα εμπρός» με τον πατριωτισμό δεν είναι ασύμβατες έννοιες, το θέμα όμως είναι ότι στην «υπαρκτή» πολιτική τίθενται συνήθως αντιμέτωπες. Οι μεν μιλούν για πατριωτισμό έχοντας κατά νου τις ανειλημμένες δεσμεύσεις τους, οι δε μιλούν για ανατροπή, διαγράφοντας τις με μια μονοκοντυλιά, μαζί όμως με την όποια σταθερότητα. Το «σίγουρο» παρελθόν αντιμέτωπο με το αβέβαιο μέλλον...
Θα βρεθεί άραγε κοινή συνισταμένη ή θα έχουμε τελικά την «συνήθη» κατάληξη; Να υπάρξουν δηλαδή ακρότητες και φανατισμοί με φόντο το παρελθόν, βεβηλώσεις της ιστορικής μνήμης, σχίσματα στον κοινωνικό ιστό, φαινόμενα ρατσισμού και τελικά μια αναπαραγωγή εμφυλιοπολεμικού κλίματος;

Πολλά εξαρτώνται και από την δική σου στάση απέναντι σε όλα αυτά. Αν σταθείς εμπόδιο στις ακρότητες, αναγνωρίζοντας το δίκιο και το άδικο που σε κάποιο βαθμό έχει η κάθε πλευρά, θα έχεις πράξει το καλύτερο που μπορείς.

Ας δούμε όμως τις προδιαγραφές των όψεων ανάμεσα στους τρεις από τους τέσσερις εμπλεκομένους, την Δήμητρα, τον Χείρωνα και τον Ουρανό. Όσο για τα της Αφροδίτης, επειδή ο πλανήτης έχει μια πολύ πιο προσωπική διάσταση, θα τα παρουσιάσω χωριστά και στην... σειρά τους!

Το τρίγωνο της Δήμητρας με τον Ουρανό (Τοξότης-Κριός, 13η μοίρα) σχηματίζεται με ακρίβεια στις 28/11 και είναι φορέας αλλαγών κι ενός καινοτόμου πνεύματος.

Εφαρμογές: Αλλαγή, πρωτοπορία. Καινοτόμες δράσεις, ρηξικέλευθο πνεύμα. Πολιτική, συνδικαλισμός, εκλογές. Μια τολμηρή συνεργασία. Πρωτοφανείς αποκαλύψεις. Νέο look.
SOS: Ρήξη μιας συνεργασίας. Ακρότητες, προκλήσεις. Ένας δυσάρεστος αιφνιδιασμός. Πολιτική ανταρσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα πιο στενό πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Αντίθετα, το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 13η μοίρα), που κι αυτό «κλείνει» με ακρίβεια στις 28/11, αναπαράγει σχήματα και αξίες του παρελθόντος.

Εφαρμογές: Αναβίωση μιας παλιάς συνεργασίας. Ένα συμβόλαιο σχετικό με ακίνητα. Επαναφορά παλαιών προτύπων, ρετρό μόδα. Μια σημαντική συγκέντρωση σε κλειστό χώρο. Ανταλλαγή απόψεων ή συνεργασία σε θέματα σχετικά με την Αρχιτεκτονική, την Ιστορία ή την Αρχαιολογία. Δημοσιοποίηση πληροφοριών ή γνώσεων αναφορικά με το παρελθόν. Αναβίωση παραδοσιακών αξιών. Πολιτική με γνώμονα το έθνος ή την πατρίδα.
SOS: Σύγκρουση ανάμεσα στην κοινωνική διεύρυνση και την προστασία της παραδοσιακής συνοχής. «Τα εν οίκω μη εν δήμω». Πολιτική διαχωρισμού. Ακραίος εθνικισμός, ρατσισμός. Αναβίωση δυσάρεστων κοινωνικών φαινομένων ή συμπεριφορών του παρελθόντος.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Καρκίνους, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Ας δούμε τώρα όλες τις υπόλοιπες όψεις του επταημέρου, με χρονολογική σειρά.

Το Σάββατο, ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Άρη (Σκορπιός-Αιγόκερως, 20η μοίρα), συμβάλλοντας σε δραστικές πρωτοβουλίες ή αποφάσεις.

Εφαρμογές: Δυναμισμός, αποφασιστικότητα. Γρήγορη διεκπεραίωση, επιτάχυνση διαδικασιών, άμεσες λύσεις. Νοητικές εκλάμψεις, πρωτοποριακές εφαρμογές. Αθλητισμός, σπορ. Άμεση επικοινωνία, εξωστρέφεια. Τεχνικές εργασίες, καρφώματα, βιδώματα κλπ. Μια φιλότιμη προσπάθεια, αγωνιστικό πνεύμα.
SOS: Εγωιστική συμπεριφορά. Θυμός, εκνευρισμός. Άσκηση βίας, τσακωμός. Φασαρία, σαματάς. Σπασίματα, καψίματα. Αυθαιρεσία, αυτοδικία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους, Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς και Τοξότες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 26η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Κυριακή, ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία (Σκορπιός-Λέων, 22η μοίρα), ανοίγοντας το «κουτί» με τις ευκολίες αλλά και τις επιπολαιότητες.

Εφαρμογές: Ευκολίες, ευκαιρίες, τύχη. Ένα μεγάλο δώρο, ένα οικονομικό όφελος. Κέφι, χιούμορ, καλή παρέα. Μια ευχάριστη είδηση. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Υπερβολές, αμετροέπεια. Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, «μεγάλα λόγια». Ανευθυνότητα, επιπολαιότητα. Σπατάλη, άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Φλυαρία. Πολύ κακό για το τίποτα. Εκμετάλλευση των άλλων, κερδοσκοπία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Σκορπιούς, Λέοντες, Ταύρους, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τετάρτη, η Αφροδίτη συναντά την Δήμητρα στην 11η μοίρα του Τοξότη κι όσο περνά από το χέρι των δύο... κυριών, η καθημερινότητα σου θα διανθιστεί από πολλές ευχάριστες στιγμές.

Εφαρμογές: Βελτίωση των σχέσεων σε όλα τα επίπεδα. Μια σημαντική γνωριμία. Πλούσια κοινωνική ζωή, συμμετοχή σε εκδηλώσεις. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορές. Μια οικονομική συμφωνία. Ένα όμορφο ταξίδι.
SOS: Ματαιοδοξία, ναρκισσισμός. Ενασχόληση με ανούσια θέματα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Ταύρους, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Σκορπιούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα όμως ο Ερμής συναντά τον αυστηρό Κρόνο στην 26η μοίρα του Σκορπιού, συμβάλλοντας σε καθυστερήσεις, τεχνικά προβλήματα και μάλλον στενόχωρες ειδήσεις.

Εφαρμογές: Ταξινόμηση, οργάνωση. Ενασχόληση με χρονοβόρες ή λεπτομερείς εργασίες. Τήρηση της νομιμότητας. Δικαίωση της προνοητικότητας. Γραπτός λόγος, καταγραφή. Επιτυχημένες εξετάσεις. Ανάληψη μιας διοικητικής ευθύνης. Ρεαλισμός. Λογιστικές εργασίες, πραγματογνωμοσύνη.
SOS: Καθυστέρηση, εμπόδια. Τεχνικά προβλήματα, βλάβες. Έλλειψη εξαρτημάτων. Ανεπάρκεια νόμιμων εγγράφων. Ποινή, τιμωρία. Μελαγχολία, απαισιοδοξία, κατάθλιψη. Ατυχία. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Διδύμους και Αιγόκερους

Την Πέμπτη, ο Ήλιος τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες, 5η μοίρα), ρίχνοντας... μπόλικη «ομίχλη» στην καθημερινότητα σου.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έμπνευση, διαίσθηση. Απόκρυψη μιας ενοχλητικής πραγματικότητας. Πίστη, ελπίδα, εμψύχωση. Ένα θαύμα, ο «από μηχανής θεός», κρυφή προστασία. Ανθρωπιστική δράση. Δωρεάν αγαθά. Αποκάλυψη του παρασκηνίου. Θρησκευτικό πνεύμα, μεταφυσικές αναζητήσεις.
SOS: Απάτη, εθελοτυφλία, υπερβολική εξιδανίκευση, ευπιστία. Λάθος επιλογή. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Δόλιες, παρασκηνιακές ενέργειες. Κλοπή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ιχθύες, Διδύμους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα έχουμε ακόμη δύο όψεις, οι οποίες αναφέρονται ευθέως στην προσωπική και συναισθηματική σου ζωή.

Από τη μια, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό (Τοξότης-Κριός, 13η μοίρα), προάγοντας νέες γνωριμίες αλλά και νέους έρωτες.

Εφαρμογές: Πρωτοτυπία, ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Αγάπη στο καινούριο. Μια απροσδόκητη σχέση. Ένα απρόσμενο κέρδος ή δώρο. Έλξη μεταξύ των αντιθέτων. Γνωριμία με ξένους. «Εξεζητημένες» επιλογές ή αγορές. Αλλαγή εμφάνισης.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Αναταραχή μεταξύ οικείων προσώπων. Ακραία πρόκληση, εκκεντρικότητα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Τοξότες, Διδύμους, Υδροχόους, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ιχθύες και Παρθένους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Από την άλλη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 13η μοίρα), παραπέμπει σε ζεστές αγκαλιές με «δικούς» σου ανθρώπους ή έναν παλιό σου γνώριμο.

Εφαρμογές: Αγκαλιά, στοργή. Ζεστό οικογενειακό περιβάλλον. Οικογενειακή αποκατάσταση. Διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν. Παραδοσιακές συνταγές, αντίκες.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. Μια «πνιγηρή» αγκαλιά.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Καρκίνους, Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες, Υδροχόους και Σκορπιούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved