Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/11 έως 22/11

Σελήνη στον Σκορπιό – Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/11 έως 22/11

Έρχεται σιγά-σιγά η ώρα να επιβληθούμε σε εκείνα και σε εκείνους που εμποδίζουν την εξέλιξή μας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 20/11 στις 7.31 το πρωί.

Το διήμερο αυτό μας προετοιμάζει για τα νέα ξεκινήματα που θα κάνουμε έχοντας πολύτιμο στήριγμα την αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη και την καθοδήγηση του Κρόνου από τον Σκορπιό.
Στις 4.31 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι και η μοναδική όψη της ημέρας, μας κάνει να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον που έχει βαθύτερη διάσταση και είναι απαλλαγμένο από μικρότητες και άκαμπτες συμπεριφορές.
Η μέρα προσφέρεται για υπερβατικές εσωτερικές διεργασίες, ενώ η διαίσθηση και το σεξουαλικό μας ένστικτο είναι πολύ διεγερμένα.

Στις 21/11 η μέρα ανοίγει με εσωστρεφή διάθεση και τάση να εξοικονομήσουμε δυνάμεις και ενέργεια χωρίς να εκτιθέμεθα και σκεφτόμενοι πολύ καλά τα πάντα που μας απασχολούν.
Στις 8.19 το βράδυ η κορύφωση της συνόδου με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα μας βάζει σε διαρκείς συζητήσεις, ευνοεί την επικοινωνία και την ανίχνευση θεμάτων που έχουν σκοτεινά σημεία. Αν ψάχνουμε απαντήσεις, είναι ιδανικό διάστημα να τις πάρουμε.

Στις 22/11 μόλις 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ βοηθάει στις κινήσεις μας και η επιμονή μας αν και υπερβολική, μας αποζημιώνει.
Στις 7.54 το πρωί η σύνοδος με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα επισημαίνοντας την σοβαρή ενασχόλησή μας με οτιδήποτε επιζητά να καταξιωθεί στη ζωή μας ή να μας αποχαιρετήσει για τα καλά. Είμαστε πειθαρχημένοι, σοβαροί, επιφυλακτικοί και αξιόπιστοι, σε ότι αφορά τις επιλογές και τις κινήσεις μας.
Η ανασφάλεια που υπάρχει στα βαθύτερα στρώματα γίνεται η κινητήρια δύναμη για να δράσουμε.
Στις 2.20 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για να κορυφώσει τη Νέα της φάση, η οποία είναι για πολλούς καθοριστική.

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες βρίσκεστε σε ετοιμότητα γνωρίζοντας πως ήρθε η ώρα αποφάσεων, ενώ ο αισθησιασμός και η σεξουαλική σας ένταση δεν περνάνε απαρατήρητα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί και πως ο αυθορμητισμός σας βρίσκει τοίχους και ακυρώνεται αυτόματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμβιβαστείτε με τις απαιτήσεις των ημερών.

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η ευδιαθεσία σας ακόμα και στην πιο πιεστική στιγμή, σας κάνει να ξεπερνάτε τα εμπόδια και να στοχεύετε σε πολύ υψηλούς στόχους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved