Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19 έως 21 Νοεμβρίου

Το τέλος είναι πάντα μια νέα αρχή

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19 έως 21 Νοεμβρίου

Ξέρεις από τέλος; Σου γράφω για εκείνη την στιγμή, που ο παλιός κόσμος σου υποχωρεί με πάταγο για να παραχωρήσει τη θέση του σε έναν νέο.
Ξέρεις πώς να φερθείς σε μια τέτοια στιγμή;
Σε ερωτώ γιατί μπορεί να πλησιάζει.

Μπορεί να είναι αυτό που ελπίζεις ή αυτό που φοβάσαι. Μπορεί να είναι το τέλος των βασάνων σου ή το τέλος της ευτυχίας σου. Κι αν είναι το πρώτο πάει καλά... Αν όμως βρεθείς παγωμένος ή τρομαγμένος μπροστά σε αυτό που αποκαλείς τετελεσμένο, μπροστά στην Αποκάλυψη σου, τότε τι θα πράξεις;

Ο Πλούτωνας σέρνει τον χορό της Ιστορίας, επισφραγίζοντας το τέλος ενός κύκλου. Η ενεργοποίηση της Ηλιακής έκλειψης στο Σκορπιό είναι που του δίνει αυτήν την εξουσία κι εσύ, είτε νοιώθεις μικρός κι ασήμαντος, είτε μεγάλος και τρανός, για μια ακόμη φορά καλείσαι να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.
Καλείσαι να βρεθείς ενώπιος ενωπίω με ανομολόγητους πόθους και ακατανίκητους φόβους που κάποτε έκρυψες με σπουδή καταπίνοντας τους.
Μα τώρα πλησιάζει η ώρα που όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου, θα βγουν στην επιφάνεια, θα σε κατακλύσουν κι από το αποτέλεσμα θα κριθεί αν τελικά είσαι τρανός ή ασήμαντος.

Ζορίστηκες για να φτάσεις μέχρις εδώ, κάνοντας θυσίες και υπερπροσπάθειες στο όνομα ενός στόχου που τον όρισες αλλά τελικά σε ορίζει. Σε έχει δέσει κόμπο με τον φόβο σου, έχει στερέψει τη δημιουργικότητα σου κι έχει ευνουχίσει το είναι σου. Πάλεψες με τα θεριά για να πετύχεις μια καλύτερη ζωή για σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς. Μόνο που οι νίκες σου αποδείχτηκαν μάταιες γιατί όλες τους έγιναν στο υλικό πεδίο σου. Εξαγόρασες κι εξαγοράστηκες για να ανέβεις στην κορυφή αλλά να τώρα που βρίσκεσαι πάλι στο μηδέν.

Αποποιήθηκες την πνευματικότητα σου, την απέκλεισες από τη ζωή σου γιατί είπες ότι δεν είναι εκείνη που θα σου προσφέρει δύναμη και πλούτο.
Άφησες σε μια γωνιά την αθάνατη συνείδηση σου για να κυνηγήσεις την αιώνια κυριαρχία σου. Μα τι να την κάνεις την αιωνιότητα χωρίς αθανασία;

Ξέχασες λοιπόν τον Καβάφη σου αλλά ήρθε η ώρα να τον ξαναθυμηθείς:

«Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος,
αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει»

Μόνον έτσι θα απελευθερωθείς από τα δεσμά και τις εξαρτήσεις σου.
Μόνον έτσι θα ξαναγεννηθείς.

Κι αν φοβάσαι το συμβολικό θάνατο σου ας μείνεις σε αυτό που έχει καταθέσει ο Λάο τσε πριν από 2.500 χρόνια:
«Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα»

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στον νου σου και στο πως μπορείς να περπατήσεις τις σκοτεινές γωνιές της ύπαρξης σου σε μια δύσκολη στιγμή. Κακά τα ψέματα όμως, δεν θα μπορέσεις να πετάξεις επάνω από τα αδιέξοδα σου χωρίς τα συναισθηματικά φτερά σου. Αν δεν νοιώσεις την ελπίδα για το καινούριο που γεννάς, αν δεν το εμψυχώσεις με την αγάπη σου, το μωρό σου θα αρχίσει να σβήνει, να φθίνει σαν μακρινό όνειρο που πνίγηκε σε μια θάλασσα ρεαλισμού. Θα εξαφανιστεί κι αυτό μέσα στην αδιάσειστη πραγματικότητα μιας στυγερής ανομίας.

Εδώ χρειάζεσαι τον Ποσειδώνα σου. Εδώ είναι που τα όνειρα σου, η φαντασία σου αλλά πολύ περισσότερο η πίστη και η ελπίδα σου μπορεί να γίνουν κτίστες του ανέφικτου. Ή πιο σωστά αυτού που νομίζεις για ανέφικτο...
Τον χρειάζεσαι και τον έχεις. Αγκαλιασμένος με την Αφροδίτη σε περιμένει για να πετάξετε μαζί προς μια ευτυχία που δεν πιστοποιείται με αυτά που έχεις αλλά από αυτό που είσαι: Ένας Άνθρωπος προορισμένος να νικήσει τη μοίρα του.

Μην τον προδώσεις όμως με υλικές επιταγές, γιατί θα σε προδώσει κι αυτός. Την Αγάπη σου ζητά μόνον και την Ανθρωπιά σου, έτσι ώστε το νέο σου ξεκίνημα να στεφανωθεί με την ίδια τη Ζωή.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved