Οικονομικές προβλέψεις από 17 έως 19 Νοεμβρίου

Το τριήμερο ίσως σε δυσκολέψει αρκετά, αφού τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Ποσειδώνας που δεσπόζουν των εξελίξεων, έχουν τα... θέματα τους!

Οικονομικές προβλέψεις από 17 έως 19 Νοεμβρίου

Την Κυριακή και την Δευτέρα τα φαινόμενα αλλά και οι... άνθρωποι απατούν και οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός απέναντι σε υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές. Ακόμη έχε τον νου σου στους κάθε λογής «επιτήδειους» που έχουν κάθε διάθεση να πιάσουν την καλή επάνω στις δικές σου πλάτες. Κλοπές, κοροϊδίες, παραχαράξεις και υπεξαιρέσεις είναι στο πρόγραμμα κι αν σε ... πιάσουν Κώτσο, μετά θα είναι αργά.

Όσο για τις αγορές σου, ενδέχεται να είναι... λαθραίες, να θυμάσαι όμως πως ότι αγοράσεις το πιθανότερο είναι να το χάσεις ή να σου το κλέψουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Στον αντίποδα μπορείς να ωφεληθείς από την απόκρυψη κάποιων οικονομικών στοιχείων ή να σου χαριστούν χρήματα-αντικείμενα. Αυτό το τελευταίο έχε το υπόψιν σου, πριν βιαστείς να ξοδευτείς. Μπορείς βέβαια κι εσύ να κάνεις το καλό βοηθώντας ανθρώπους που δυστυχούν.

Προχωρώντας προς την Τετάρτη, το πρώτο που θα πρέπει να... ξεχάσεις είναι οι σημαντικές αγορές και πολύ περισσότερο οι επενδύσεις. Το κλίμα είναι εξαιρετικά άγονο σε όλο το φάσμα των οικονομικών δραστηριοτήτων και τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα τα ήθελες.
Πρόσεξε ακόμη μήπως σε πιάσουν στο φιλότιμο και φορτωθείς κάποια δυσβάστακτη υποχρέωση για λογαριασμό άλλου ή –ακόμα χειρότερα δώσεις χρήματα χωρίς απόδειξη. Αν βέβαια πρόκειται για έναν πολύ δικό σου άνθρωπο, τότε αλλάζει το πράγμα, ωστόσο οι οικονομικές απώλειες θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Σε γενικές γραμμές, ο Κρόνος σου ζητά να περιορίσεις τα έξοδα σου, να δώσεις άμεσα προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου, να προνοήσεις για μια μελλοντική «στραβή» κι αν θέλεις... σώνει και καλά να εισπράξεις, αυτό μπορεί να γίνει μόνον με μια σημαντική πώληση.
Τέλος, σε κάθε συναλλαγή σου φρόντισε να τηρείς τα νόμιμα, αφού οι πιθανότητες να σου γίνει κάποιος ενδελεχής έλεγχος είναι πολύ αυξημένες. Αν τώρα σου βρουν... παλιές αμαρτίες, προσπάθησε να μετριάσεις τις απώλειες σου, ακολουθώντας μια συμβιβαστική πολιτική.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved