Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/11 έως 17/11

Σελήνη στην Παρθένο - Η τάξη είναι το σχήμα στο οποίο στηρίζεται η ομορφιά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/11 έως 17/11

Ένα ήρεμο και χαλαρό Σαββατοκύριακο μας περιμένει παρά τον μελαγχολικό καιρό, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 15/11 στις 9.10 το πρωί.

Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 6.51 το απόγευμα είναι η μόνη όψη της ημέρας που μας συνοδεύει με την επιρροή της.
Μια επιρροή που μας κάνει ευαίσθητους, πράους αλλά και διστακτικούς σε αποφάσεις και δραστηριότητες.
Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθούμε με τις ανάγκες του σπιτιού, να οργανώσουμε, να βάλουμε σε τάξη διάφορα, να κάνουμε απαραίτητες δουλειές όπως τακτοποίηση και καθαρισμό, ενώ το βράδυ να χαλαρώσουμε με αγαπημένη μουσική, σκέψεις και ονειροπολήσεις.

Στις 16/11 στις 7.49 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 8.41 και 8.52 τα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη αντίστοιχα, καθορίζουν την ημέρα ως το βράδυ.
Η Κυριακή μας ειδικά ως το απόγευμα είναι πρακτική, δραστήρια και ευέλικτη.
Ευνοούνται πνευματικές εργασίες, σύνταξη κειμένων, συζητήσεις πάνω σε πρακτικά θέματα, αποφάσεις λειτουργικές, καθώς και οτιδήποτε έχει σχέση με προγραμματισμό, σχεδιασμό και συνεννοήσεις.
Πολύ ευεργετική μέρα για να οργανώσουμε θέματα που εκκρεμούν.

Στις 17/11 η μέρα και η εβδομάδα ανοίγουν με το εξάγωνο με τον Ήλιο στις 11.27 το πρωί, που μας χαρίζει καλή διάθεση, ενέργεια και ευδιαθεσία, βοηθώντας να υλοποιήσουμε σχέδια, κλείνοντας σημαντικά ραντεβού.
Οτιδήποτε έχει σχέση με διαδικαστικά θέματα μπορούμε κάλλιστα να το κινήσουμε.
Στις 1.11 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Κρόνο στρώνει ακόμα περισσότερο το έδαφος για σοβαρές επιλογές, ανάληψη ευθυνών και υποχρεώσεων, βοηθώντας ως το βράδυ να τακτοποιήσουμε το χάος των προηγούμενων ημερών.

Στις 9.31 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να μας παρακινήσει παρορμητικά και αλύτρωτα προς επιδιώξεις και επιθυμίες που αφορούν την ομορφιά και την αρμονία μας.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, είστε προ των ευθυνών σας, ενώ η ανάγκη σας να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας προσδίδει ηρεμία και ικανοποίηση.

Δίδυμοι και Τοξότες μην αναβάλλετε υποθέσεις που χρειάζονται διευθέτηση και μην βαριέστε να ασχοληθείτε με ό, τι σας φαίνεται πεζό. Δυστυχώς ή ευτυχώς χρειάζεται και μια τάξη στη ζωή πέρα από ανεμελιά και διασκέδαση.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, τίποτα δεν σας φαίνεται δύσκολο και πιεστικό, έχοντας την τάση να τα κάνετε όλα ευχάριστα και με καλή διάθεση. Είστε δραστήριοι και απαλλαγμένοι από βιαστικές και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved