Τα SOS της εβδομάδας, από 14/11 έως 20/11

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 14/11 έως 20/11

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 14/11 έως 20/11

Από τις πλανητικές όψεις του επταημέρου, ξεχωρίζουν εκείνες του Ήλιου με τον Δία και τον Κρόνο, που αναμένεται να συνεισφέρουν σε εναλλασσόμενες καταστάσεις χαράς και λύπης, τύχης και ατυχίας ή ευκολίας και δυσκολίας. Επιπλέον είναι πολύ πιθανόν να οξύνουν τις αντιπαραθέσεις μεταξύ δύο κέντρων αποφάσεων, όπως επίσης να δημιουργήσουν μια αναταραχή στα οικονομικά σου. Η δική σου «δουλειά» πάντως είναι να αναζητήσεις το μέτρο, συνθέτοντας τις αντιθέσεις και αποφεύγοντας τις ακραίες τοποθετήσεις αλλά και τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Το στοίχημα σου είναι να καταφέρεις να συνδυάσεις τα ποιοτικά με τα ποσοτικά κριτήρια, να «αυγατίσεις» τις εύκολες λύσεις με την υπεύθυνη στάση σου ή να πετύχεις πολλά ευρισκόμενος υπό πίεση.

Παράλληλα οφείλεις να έχεις στα... υπ' όψιν και τις δύο όψεις του Άρη, που «έκλεισαν» με ακρίβεια την Πέμπτη αλλά πιθανότατα θα σε επηρεάσουν μέχρι και την Κυριακή.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 13η μοίρα) είναι από τις όψεις που συνδέονται άμεσα με απρόοπτες όσο και ασύμμετρες απειλές. Παράλληλα όμως έχει και ξεχωριστές δημιουργικές προδιαγραφές στον επιστημονικό τομέα.

Εφαρμογές: Ένας νικηφόρος αιφνιδιασμός. Κεραυνοβόλα δράση. Επανάσταση, χειραφέτηση. ¨Ένα σπουδαίο τεχνολογικό επίτευγμα. Extreme sports.
SOS: Ανταρσία. Κεραυνοβόλημα, ηλεκτροπληξία. Κίνδυνος στον αέρα ή από ιπτάμενα αντικείμενα. Βομβαρδισμός. Πτώση από ψηλά. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Αγριότητες, ακρότητες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο, Τοξότες, Ιχθύες, Διδύμους ή Παρθένους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Το δε εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι εξαιρετικά δυνατό ως προς την συναισθηματική και σεξουαλική έκφραση σου, δεν παύει όμως κι αυτό να κρύβει κάποιους κινδύνους ιδιαίτερα σε σχέση με την ασφάλεια του σπιτιού ή της οικογένειας σου.

Εφαρμογές: Συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας. Πολύ δυνατές συγκινήσεις. Ανασκαφή, ανεύρεση παλαιών όπλων ή εργαλείων. Διερεύνηση του παρελθόντος, κλείσιμο ενός παλαιού λογαριασμού. Οικοδομικές εργασίες.
SOS: Οικογενειακή βία. Ένα ατύχημα στο σπίτι, φωτιά έκρηξη. Βίαιη εκκένωση χώρου. Κίνδυνος από θαμμένα εκρηκτικά. Ακραίος εθνικισμός, ρατσισμός. Κλίμα εμφυλίου.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες, Διδύμους, Λέοντες ή Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Όμως ο Άρης δεν... τελειώνει εδώ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το υπό σχηματισμό τετράγωνο ανάμεσα στον πλανήτη των εντάσεων και την Έριδα (Αιγόκερως-Κριός, 22η μοίρα). Η όψη θα «κλείσει» με ακρίβεια στις 25/11 αλλά σίγουρα θα αρχίσει να σε επηρεάζει αρκετές ημέρες πριν. Στην ατζέντα της συμπεριλαμβάνονται θέματα σχετικά με την υγεία, τις εργασιακές σχέσεις αλλά και τον στρατό, ενώ μπορεί να δώσει και κρίσιμες τεχνικές αστοχίες, ικανές να προξενήσουν ένα σοβαρό ατύχημα.

Εφαρμογές: Απολύμανση, εξόντωση μιας εστίας μικροβίων. Εργασιακές κατακτήσεις. Μια σκληρή αλλά και αποδοτική εργασία. Χρήση βαρέων μηχανημάτων, τεχνικές εργασίες. Στρατιωτικές ασκήσεις.
SOS: Προσβολή από ένα πολύ επιθετικό μικρόβιο. Κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Αναταραχή στον ιατρικό κλάδο. Εργασιακή σύγκρουση, απόλυση. Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα. Δυστύχημα σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Φωτιά-έκρηξη σε παραγωγική μονάδα. Στρατιωτική ένταση, αμόκ, κίνδυνοι για τους ένστολους. Αστοχία υλικού σε μικρά εξαρτήματα ή σε ψηφιακές εφαρμογές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες, Τοξότες και Διδύμους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Παρασκευή ξεχωρίζει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία (Σκορπιός-Λέων, 21η μοίρα), το οποίο αναμένεται να σου προσφέρει ευκολίες, ευκαιρίες αλλά και πάμπολλους... πειρασμούς, ικανούς να σε κάνουν να ξεστρατίσεις!

Εφαρμογές: Βοήθεια από ισχυρούς, τύχη. Μια έναρξη με προοπτικές. Ανάπτυξη. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Σπατάλη, επιπολαιότητα, υπεραισιοδοξία. Μαύρο χρήμα, «ξέπλυμα», κερδοσκοπία. Αναξιοκρατία, νεποτισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 27η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με τον τροπικό Άρη (Ζυγός-Αιγόκερως, 13η μοίρα), ανεβάζοντας κατακόρυφα την αδρεναλίνη σου.

Εφαρμογές: Δυναμικές πρωτοβουλίες. Γρήγορη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης. Σπορ, γυμναστική. Τεχνικές εργασίες, μαστορέματα.
SOS: Θυμός, εκνευρισμός, «τσαμπουκάς». Ατύχημα, πληγή, κάψιμο, πρήξιμο. Αυθαιρεσία, αυτοδικία, αρπαγή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς και Ταύρους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 7η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Κυριακή, ο Ερμής σχηματίζει ένα ακόμη «κρυφό» τετράγωνο, αυτήν την φορά με τον αστρικό Ποσειδώνα (Σκορπιός-Υδροχόος, 10η μοίρα). Το «μενού» μεταξύ άλλων έχει λάθη και εξαπατήσεις γι' αυτό έχε τον νου σου...

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Χαλάρωση, ύπνος. Μια σωτήρια διαίσθηση, ένα προφητικό όνειρο. Προσευχή, διαλογισμός. Απόκρυψη μιας δυσάρεστης λεπτομέρειας. Πίστη, θρησκευτικό συναίσθημα. Μια ανθρωπιστική πράξη.
SOS: Απάτη, αυταπάτη. Ανυπόστατες φήμες. Κλοπή, υπεξαίρεση, πλαστογραφία. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Προϊόντα «μαϊμού».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Διδύμους, Ιχθύες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Δευτέρα, ακολουθεί το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα (Σκορπιός-Ιχθύες, 13η μοίρα), μια όψη που μεταξύ άλλων ταξιδεύει το μυαλό σου στο παρελθόν.

Εφαρμογές: Ανεύρεση παλαιών εγγράφων ή αντικειμένων. Αντίκες. Αναζήτηση πηγών. Μια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν. Reunion. Ενασχόληση με την Ιστορία, την Αρχαιολογία ή την Αρχιτεκτονική. Διαμόρφωση ενός κλειστού χώρου, αλλαγές-μετακινήσεις επίπλων. Αναμνήσεις, νοσταλγία. Συναισθηματική νοημοσύνη.
SOS: Μυαλό που μπλοκάρει από το συναίσθημα. Αμνησία. Δεισιδαιμονία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στην 25η μοίρα του Σκορπιού, αυξάνοντας κατακόρυφα τον βαθμό δυσκολίας στις προσπάθειες σου.

Εφαρμογές: Ένας χρήσιμος περιορισμός. Υψηλή αίσθηση καθήκοντος. Διοικητική μέριμνα, ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Επιτυχημένες εξετάσεις, δικαίωση. Τήρηση της νομιμότητας. Προνοητικότητα. Μια ποιοτική εργασία. Οικονομική αξιολόγηση, τάξη, εκπλήρωση υποχρεώσεων.
SOS: Αίσθημα αποτυχίας, απόρριψη. Ενοχές, ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. Ο «αποδιοπομπαίος τράγος». Μια άγονη αρχή. Οικονομικές απώλειες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους

Την Πέμπτη, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες, 4η μοίρα) διεγείροντας την φαντασία σου προς κάθε κατεύθυνση.

Εφαρμογές: Ονειροπόληση, χαλάρωση, γλυκό μεθύσι, φαντασιώσεις. Αρωματοθεραπεία, βότανα, αφεψήματα. Καλλιτεχνική αίσθηση, διακόσμηση, μακιγιάζ. Ρομαντισμός, εξιδανίκευση, αίσθηση ευτυχίας. «Ο πρίγκιπας και η βασιλοπούλα». Μια σχέση από απόσταση, πλατωνικός έρωτας. Προσφορά σε πάσχοντες, ανθρωπισμός.
SOS: Αποπλάνηση, λανθασμένη επιλογή ερωτικού συντρόφου. Ερωτικές περιπτύξεις στο... παρασκήνιο. Χρήση ουσιών. Παράσιτα, μύκητες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Τέλος, την ίδια ημέρα η Σελήνη περνώντας από τον Σκορπιό ενεργοποιεί την πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σε ακραία... συναισθηματικά φαινόμενα!

Εφαρμογές: Έρευνα, αποκάλυψη. Εξάρθρωση ενός παράνομου κυκλώματος. Αναγέννηση, ξεκίνημα από το μηδέν. Μια πρωτόγνωρη σεξουαλική εμπειρία. Μια σπουδαία οικονομική επιτυχία.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος, μια φυσική καταστροφή. Παθολογική ζήλεια. Εμμονή, ανεξέλεγκτο πάθος. Παράνομες ή «σκοτεινές» δραστηριότητες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς και Ζυγούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 6η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved