Οικονομικές προβλέψεις από 13 έως 16 Νοεμβρίου

Από τη μια οικονομικές ατυχίες, τάξη και καταστολή κι από την άλλη, αισιοδοξία, κερδοσκοπία και σπατάλη

Οικονομικές προβλέψεις από 13 έως 16 Νοεμβρίου

Αναδιανομή πλούτου

Δύο ταχυτήτων είναι το τρέχον τετραήμερο. Αρχικά, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε οικονομικές ατυχίες, καθιστώντας παράλληλα άγονη κάθε είδους αναπτυξιακή πολιτική. Έτσι λοιπόν κι εσύ θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου ξεχνώντας για ην ώρα ανοίγματα και περιττά έξοδα. Ακόμη και οι αγορές ειδών πρώτης ανάγκης μπορεί να αποδειχθούν προβληματικές, είτε εξ αιτίας της κακής ποιότητας των προϊόντων, είτε λόγω σοβαρών ελλείψεων. Όσο για τις υπόλοιπες αγορές, καλύτερα ας μην γίνεται λόγος...

Τα θετικά στοιχεία της συγκεκριμένης συνόδου έχουν να κάνουν κυρίως με την τάξη που μπορείς να βάλεις στα οικονομικά σου, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα λιτότητας. Μπορεί ακόμη να δικαιωθείς για πρότερες επιλογές σου, ιδιαίτερα αν είχες προνοήσει να διασφαλιστείς σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.

Κι αν βέβαια είσαι επιχειρηματίας μπορεί να ωφεληθείς πολλά από την πώληση «ξεπερασμένων» ειδών. Πρόσεξε μόνον να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου, αφού η «τσιμπίδα» του νόμου καιροφυλακτεί!

Προχωρώντας προς το Σ/Κ το κλίμα θα αρχίζει να αλλάζει, στο πνεύμα του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία. Εδώ, το σύμπαν σου ζητά να γίνεις πιο αισιόδοξος και γαλαντόμος, ραίνοντας σε με... άφθονη τύχη!
Οι συνθήκες ευνοούν τόσο τις επενδύσεις, όσο και τις αγορές κάθε είδους και το ευχάριστο είναι ότι η επιρροή του Δία «απλώνεται» μέχρι και την Δευτέρα.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω αναφέρονται στον «μέσο άνθρωπο», που ασχολείται κι ενδιαφέρεται κυρίως για την οικονομική καθημερινότητα του.
Αν ανήκεις στους «μεγάλους παίκτες» δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι ένας διογκωμένος Δίας, ευνοεί άμεσα τους κερδοσκόπους, ενώ η «γέφυρα» που σχηματίζεται με τον Ήλιο στον Σκορπιό, εξυπηρετεί πρωτίστως τις διαδρομές του «μαύρου» χρήματος. Κι όλα αυτά μπορεί να τα βιώσεις άμεσα στους λεγόμενους «ναούς» του χρήματος, όπως είναι για παράδειγμα το χρηματιστήριο, όπου... αναζητείται το σωστό timing στις εντολές «πούλα» ή «αγόρασε».
Επιπλέον, ακόμη κι αν ο Δίας ρίξει χρήμα στην αγορά –που μπορεί να το κάνει- το θέμα είναι ποιος θα το πάρει. Οι έχοντες πραγματική ανάγκη ή απλά οι... έχοντες; Μάλλον το δεύτερο...

Πάντως, αυτή η διαδοχή των ενεργειών του Κρόνου και του Δία, μπορεί τελικά να συνεισφέρει σε μια πρώτου μεγέθους οικονομική κρίση και μια αναδιανομή πλούτου, με τα... συνήθη αποτελέσματα: Κάποιοι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και κάποιοι φτωχοί, φτωχότεροι.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved