Οικονομικές προβλέψεις από 10 έως 12 Νοεμβρίου

Η ενδελεχής έρευνα, πέρα από παγίδες και σκοτεινά σημεία, μπορεί να αποκαλύψει θησαυρούς

Οικονομικές προβλέψεις από 10 έως 12 Νοεμβρίου

Με τον Χείρωνα και τον Πλούτωνα να κρατούν το τιμόνι των εξελίξεων, το πρώτο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η προσεκτική διερεύνηση κρυφών παραμέτρων, που η άγνοιά τους θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά επιζήμια.
Ξέρεις ότι «όποιος ψάχνει, βρίσκει» και στην συγκεκριμένη περίπτωση αν έχεις πρόσβαση σε κάποιο είδος κλειστού «κλαμπ» το έργο σου θα γίνει ευκολότερο. Έτσι κι αλλιώς όμως μπορείς να γλιτώσεις ή να πετύχεις πολλά αν είσαι... υποψιασμένος.

Σε αρκετές περιπτώσεις η ενδελεχής έρευνα, πέρα από παγίδες και σκοτεινά σημεία, μπορεί να αποκαλύψει θησαυρούς ή να ενεργοποιήσει «θαμμένες» προοπτικές.

Ακόμη, είναι πιθανόν να διαπιστώσεις στην πράξη ότι «η ιστορία επαναλαμβάνεται» κι αν έχεις καλό... μνημονικό δεν θα σου είναι δύσκολο να προβλέψεις την πορεία των πραγμάτων, παίρνοντας την καλύτερη δυνατή θέση.

Σε πιο πρακτικό επίπεδο, οι συνθήκες προδιαθέτουν σε ρυθμίσεις γύρω από περιουσιακά ή φορολογικά θέματα, ενώ ανάλογη προτεραιότητα έχει και οτιδήποτε αναφέρεται στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου.

Κάποια έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν εξ αιτίας αναγκαίων τεχνικών έργων (ιδιαίτερα αποχετευτικών) ή λόγω μιας σημαντικής βλάβης στο επικοινωνιακό δίκτυο.

Τέλος, να θυμάσαι ότι όσο πλησιάζει η Πέμπτη, τα... λουριά σφίγγουν ακόμη περισσότερο και η εν γένει οικονομική πολιτική σου οφείλει να είναι συντηρητική και μετρημένη.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved