Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/11 έως 5/11

Σελήνη στον Κριό – Η οξύθυμη διάθεση είναι ένα μαχαίρι που το κρατάμε από τη λάμα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/11 έως 5/11

Ορμητικότητα, δράση και παρόρμηση χαρακτηρίζουν το διήμερο που ακολουθεί μαζί με άφθονη υπερβολή, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 3/11 στις 8.53 το βράδυ.

Στις 4/11 στις 7.52 το πρωί η μέρα ανοίγει με το τετράγωνο με τον Άρη, όψη που μας αποσυνδέει από κάθε συναισθηματική συνδιαλλαγή, κάνοντάς μας να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας.
Ο εκνευρισμός που αισθανόμαστε μαζί με την επιθυμία να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας και ότι μας έχει καρφωθεί στο μυαλό, οδηγεί ως το αργά το μεσημέρι σε συχνές φιλονικίες, καβγάδες και εριστικές συμπεριφορές.
Στις 4.07 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα κάνει ακόμα πιο ισχυρό το πάθος μας, με αποτέλεσμα να είμαστε ανυποχώρητοι μπροστά σε εκείνα που θέλουμε να κατακτήσουμε και ακόμα περισσότερο σε όσα ζητάμε να μας δικαιώσουν.
Στις 7.29 το βράδυ η σύνοδος με τον Ουρανό ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά και παρόλο το θάρρος, την τόλμη, τη γενναιότητα και την ευθύτητα που επιδεικνύουμε δεν μπορούμε να έχουμε αυτοέλεγχο, χάνοντας το δίκιο μας.
Με λίγα λόγια η παράσταση που δίνουμε τη σημερινή μέρα είναι εντυπωσιακή, αλλά της λείπει η τεχνική.
Θα ήταν καλύτερα να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις και να προσπαθήσουμε να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας, αν θέλουμε να μην εμπλακούμε σε εντάσεις και ρήξεις.

Στις 5/11 στις 8.01 το πρωί το τρίγωνο με τον Δία αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά μας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό διότι διογκώνει τις καταστάσεις.
Αν νομίζουμε πως έχουμε δίκιο και θέλουμε να το βρούμε, θα ήταν προτιμότερο να το κάνουμε αν είμαστε σίγουροι πως θα είμαστε και ανεκτικοί στη διαφωνία.
Παρόλα αυτά η όψη μας γεμίζει αισιοδοξία ακόμα και μέσα στο πιο άσχημο αποτέλεσμα.
Στις 3.26 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ερμή μας παρακινεί ως το βράδυ να ανακινήσουμε θέματα συζητώντας γύρω από τη σχέση μας και εκθέτοντας τις ανάγκες μας. Προσοχή όμως να μιλήσουμε για να βγάλουμε μια άκρη και όχι μόνο για να βγάλουμε τα απωθημένα μας.

Στις 11.33 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντάσσοντας σε πλαίσια το ως τώρα ανένταχτο θυμικό μας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι βάλτε λίγο το πόδι σας στο φρένο. Από το πολύ γκάζι μπορεί να πάθετε ανεπιθύμητες αγκυλώσεις. Μην ξεσπάτε όπου βρείτε ακόμα και αν έχετε δίκιο. Εκτονωθείτε σε δραστηριότητες.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι βρίσκετε ευκαιρία να δείξετε την ισχύ σας, ενώ σας περιμένουν και ευχάριστες εκπλήξεις. Μην ξεχνάτε όμως πως η νίκη δεν έχει μέγεθος αν δεν την πλαισιώσετε με ταπεινοφροσύνη.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι δέχεστε ξαφνικά πυρά που σας αναγκάζουν να ανταποδώσετε απρόθυμα. Αν τα αγνοήσετε όμως, θα έχετε κερδίσει την ησυχία σας και το χρόνο να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved