Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/11 έως 3/11

Σελήνη στους Ιχθύες – Το λασπωμένο νερό καθαρίζει όταν μείνει ακίνητο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/11 έως 3/11


Ένα κατευναστικό, ήρεμο και χαλαρό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 1/11 στις 6.37 το απόγευμα.
Το Σαββατόβραδο αυτό τείνει να μας θυμίσει πώς είναι να απολαμβάνουμε τη θαλπωρή του σπιτιού ακόμα και αν έχουμε έγνοιες, πώς είναι να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά, αλλά και πώς να δρούμε εσωτερικά χωρίς πομπώδεις και παρορμητικές συμπεριφορές.
Σε όλα τα παραπάνω βοηθούν η σύνοδος με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο με τον Άρη που κορυφώνονται στις 2/11 στις 2.45 και 2.48 μετά τα μεσάνυχτα αντίστοιχα και επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ.
Ένα βράδυ δοτικό, που προσπαθούμε να δείξουμε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας.

Στις 11.09 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την Κυριακή μας με ευχάριστη διάθεση και την αίσθηση πως τίποτα δεν είναι βιαστικό και όλα μπορούν να περιμένουν, απολαμβάνοντας την ηρεμία μας.
Στις 1.45 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 2.56 το τρίγωνο με την Αφροδίτη χαρίζουν ερωτικές στιγμές, μας φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα και βοηθούν να ξεπεράσουμε εμπόδια στις σχέσεις μας.
Το βράδυ προσφέρεται για επανασυνδέσεις ή αποκαλύψεις, που θα είναι ευεργετικές για τη συναισθηματική μας συνειδητοποίηση.

Στις 3/11 στις 11.05 το πρωί η εβδομάδα ανοίγει με το εξάγωνο με τον Κρόνο, το οποίο μας κάνει υπεύθυνους, αξιόπιστους και αλτρουιστές, στοχεύοντας ως το βράδυ σε κινήσεις στρατηγικής αλλά όχι ιδιοτέλειας.

Στις 8.53 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό για να αλλάξει εντελώς το χαλαρό κλίμα και να μας μεταμορφώσει σε πυρήνες της φωτιάς.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί απολαύστε ένα διήμερο που θα σας ξεκουράσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας. Επιδιώξτε συναντήσεις, εξομολογήσεις, αποκατάσταση σχέσεων και βοήθεια προς όσους έχουν ανάγκη.

Δίδυμοι και Τοξότες για κανένα λόγο μην κάνετε κάτι που αισθάνεστε σαν αγγαρεία. Ούτε εσείς θα ευχαριστηθείτε ούτε οι άλλοι θα το απολαύσουν.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι υπάρχει κάτι που ψάχνετε γύρω σας και δεν μπορείτε να το βρείτε. Σίγουρα εκτός από ανάπαυση χρειάζεστε και κατανόηση. Το θέμα είναι αν διατίθεστε και εσείς να τη δείξετε στους άλλους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved