Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/6

Η Σελήνη στον Καρκίνο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο που θύμιζε κιμωλία σε μαυροπίνακα να καταγράφει τα δρώμενα και έπειτα να σβήνεται από το σφουγγάρι της αξιολόγησης, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου, σήμερα 3/6 στις 11:38 το πρωί.

Η έκλειψη που προηγήθηκε ξεσήκωσε διαθέσεις, ξεκαθαρίζοντας αρκετά τον συναισθηματικό μας κήπο.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13:19 το μεσημέρι επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, κάνοντάς μας επιρρεπείς σε συναισθηματικά παραστρατήματα.

Η τάση μας να αφοσιωθούμε σε κάτι ή σε κάποιον, χρειάζεται αυτοέλεγχο, ώστε να μην καταβαραθρωθεί ο αγνός ρομαντισμός μας.

Στις 19:04 το απόγευμα η επιρροή του τετραγώνου με τον Ουρανό που επηρεάζει από το μεσημέρι έως το βράδυ, δημιουργεί συναισθηματική ένταση, ενώ οι προσδοκίες μας διογκώνονται σε αντισυμβατικά επίπεδα.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και θα έχουν σχέση με τις απροσδόκητες κινήσεις των άλλων, τις οποίες δύσκολα θα χειριστούμε χωρίς μια καταδικαστική για εμάς παρόρμηση.

Εννέα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 4/6, κορυφώνεται η αντίθεση με τον Πλούτωνα, η οποία επηρεάζει ώρες πριν και δίνει το τελικό χτύπημα στην αποδυναμωμένη μας διάθεση.

Απαιτούμε από τους άλλους να μιλήσουν καθαρά, να δηλώσουν ευθέως τις προθέσεις τους, ενώ παράλληλα ο φόβος και η ανησυχία προκαταβάλουν τις κινήσεις τους.

Η σφοδρότητα των συναισθημάτων επιφυλάσσει για πολλούς ένα δυσάρεστο βράδυ, στο οποίο ζήλια και κτητικότητα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο συγχώρεσης και λογικής αντιμετώπισης.

Στις 6:56 το πρωί, κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Κρόνο, αρχίζοντας τη μέρα με μια μελαγχολική διάθεση, σαν μουντή εβδομάδα σε διακοπές στο Λονδίνο.

Η αυτοπεποίθηση έχει γλιστρήσει στους βρεγμένους δρόμους και η αίσθηση της απόρριψης δεν λέει να στεγνώσει.

Ως τις 20:48 που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη, θα αισθανόμαστε συναισθηματική δυσφορία, που θα ελαφρώνει από το απόγευμα.

Το βράδυ βγαίνουμε από το βαρύ σύννεφο της καταχνιάς και με αποφασιστικότητα και τόλμη, προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τη σχέση με τον εαυτό μας και κατόπιν με τους άλλους.

Το βράδυ μας θα είναι ένας απολογισμός που θα επιθυμούμε να μοιραστούμε, αλλά το πιθανότερο είναι να αρκεστούμε σε έναν ατέλειωτο μονόλογο.

Στις 5/6 στις 8:33 το πρωί, το εξάγωνο με την Αφροδίτη μας σερβίρει το πιο υπέροχο γλύκισμα σε ένα πρωινό, που ο απόηχος είναι πικρός.

Όμως το καταβροχθίζουμε με χαρά και σιγά - σιγά νιώθουμε να απλώνεται εσωτερικά, αποκαθιστώντας την ισορροπία.

Έχουμε την ευκαιρία να ομορφύνουμε τις καταστάσεις και να τις προσεγγίσουμε πολιτισμένα, εξευμενίζοντας τους δαίμονες, που μας κατέτρεχαν τις προηγούμενες μέρες.

Στις 18:04 το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα, για να μας θυμίσει πως η μετριότητα, είναι χειρότερη και από το τίποτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved