Τα SOS της εβδομάδας, από 31/10 έως 6/11

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 31/10 έως 6/11

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 31/10 έως 6/10

Η πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη εξακολουθεί να δίνει τον ρυθμό στις εξελίξεις και μην ξεχνάς πως βρίσκεσαι ακόμη κάτω από την επιρροή της.
Κι ανατρέχοντας στα «SOS» της περασμένης εβδομάδας,σου θυμίζω πως έχουν τα πράγματα:

"Η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Κρόνου με τα Φώτα και την Αφροδίτη, προοιωνίζει μια οικονομική κρίση πρώτου μεγέθους, αφού όλα τα σχετικά μεγέθη μπορεί να υποστούν μια γενναία «διόρθωση».
Φρόντισε λοιπόν να πράξεις τα δέοντα, ώστε να μην μείνεις εντελώς εκτεθειμένος στην «θύελλα» που έρχεται. Το πιο κρίσιμο διάστημα είναι οι επόμενες τριάντα ημέρες, όπου εκτός των άλλων θα έχουμε την είσοδο του αστρικού Κρόνου στο Σκορπιό (2/11), μια εξέλιξη που μπορεί να αφήσει το στίγμα της με δραματικό τρόπο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Από εκεί και ύστερα το θέμα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την άνοιξη."

Πέραν αυτών όμως, το τρέχον επταήμερο χαρακτηρίζεται από την δραστική επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος... πασχίζει να επιβάλλει την δική του πραγματικότητα στην καθημερινότητά σου. Και εκτός από τις όψεις του με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη, αξίζει να σταθείς στο τετράγωνο του με την Δήμητρα (Ιχθύες-Τοξότης, 4η μοίρα), που ναι μεν κλείνει με ακρίβεια στις 8/11 αλλά σίγουρα θα σε επηρεάσει από πιο νωρίς. Εδώ το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όσον αφορά στις οικονομικές παραμέτρους τους, οι συνεργασίες και οι συμφωνίες σου κινούνται στον αστερισμό της... θολούρας και καλά θα κάνεις να μην τρέφεις αυταπάτες για την δυναμική τους.
Αντίθετα όμως, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική σε σχέση με ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και οτιδήποτε αναφέρεται στην άδολη προσφορά.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, προσφορά σε πάσχοντες. Εναλλακτικές θεραπείες. Πολιτικός οραματισμός, ιδανικά. Εμψύχωση. Ένα απαλλακτικό βούλευμα, χάρισμα ποινής.
SOS: Φήμες, ψευτιές. Λανθασμένες ή «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις. Μια συνεργασία χωρίς νομικό έρεισμα. Άκυρες ή ανεφάρμοστες πράξεις. Ουτοπία. Πλαστά ενοχοποιητικά στοιχεία, ψευδομάρτυρες, μια «στημένη» δίκη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Ας δούμε τώρα όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον τροπικό Ουρανό (Ζυγός-Κριός, 13η μοίρα), ενισχύοντας τις μεταρρυθμιστικές ή ανατρεπτικές τάσεις. Και βέβαια είναι προς το συμφέρον σου να συντονιστείς με τα κελεύσματα των ουρανών, ώστε να μην πέσεις θύμα δυσάρεστων εκπλήξεων.

Εφαρμογές: Αλλαγή, αναθεώρηση. Εκπλήξεις, απρόοπτα. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Συμπαράσταση από ξένους. Προβολή της διαφορετικότητας. Επικράτηση ενός αουτσάιντερ. Έρευνα, πειραματισμός. Κοινωνιολογία, Ψυχολογία.
SOS: Αιφνίδια ανατροπή των δεδομένων, μια δυσάρεστη έκπληξη. Ακραία ρήξη, πρόκληση για την πρόκληση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους ή Λέοντες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 7η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα ο τροπικός Ήλιος συναντά την αστρική Δήμητρα στην 8η μοίρα του Σκορπιού, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σε συσκέψεις και ζυμώσεις πολιτικού χαρακτήρα. Εδώ να θυμάσαι ότι η δημοσιοποίηση κρυφών παραμέτρων (ιδιαίτερα σε σχέση με οικονομικά μεγέθη), μπορεί να είναι καταλυτική όσο και... αναπόφευκτη!

Εφαρμογές: Συσκέψεις, επαφές σε υψηλό επίπεδο. Διαφήμιση, προώθηση. Μια εξέχουσα γνωριμία. Μια σημαντική νομική πράξη ή συμφωνία.
SOS: Αρνητική δημοσιότητα, παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ζυγούς, Τοξότες, Διδύμους και Ταύρους.

Το Σάββατο κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα (Αιγόκερως-Ιχθύες, 4η μοίρα), αναπαράγοντας όλα τα καλά και τα στραβά των δύο πλανητών. Στον «πραγματικό» κόσμο έχεις πάρει ήδη μια γερή... δόση με το κρυφό τετράγωνο τους την περασμένη εβδομάδα (καταιγίδες, πλημμύρες, υδραυλικά προβλήματα κλπ) αλλά πάντα θα πρέπει να έχεις τον νου σου και στο παρασκήνιο ή σε αυτά που δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά.

Εφαρμογές: Διερεύνηση του παρασκηνίου, αποκάλυψη μιας ραδιουργίας. Υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες. Εξόντωση παρασίτων ή εντόμων. Χορός, γλυπτική. Αντικατασκοπία. Υγρό πυρ.
SOS: Κίνδυνος από αέρια ή το υγρό στοιχείο. Μια μεγάλη διαρροή. Πλημμύρα, πνιγμός. Ένα ατύχημα στη θάλασσα, ναυάγιο. Τοξικές προσβολές, δήγματα εντόμων, ιώσεις. Αλλεργικό σοκ. Δόλια υπονόμευση, κατασκοπία, προδοσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Διδύμους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα η τροπική Αφροδίτη σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Ποσειδώνα (Σκορπιός-Υδροχόος, 10η μοίρα), μεταφέροντας τις προσωπικές σου σχέσεις στα... σύννεφα!

Εφαρμογές: «Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε!». Αίσθηση ευτυχίας. Προσφορά σε πάσχοντες. Μια σχέση σαν παραμύθι. Μια σχέση από απόσταση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Γλυκό μεθύσι.
SOS: Υπερβολική εξιδανίκευση προσώπων ή καταστάσεων. Απιστία, αποπλάνηση. Παράσιτα, μύκητες. Χρήση ουσιών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ιχθύες, Ταύρους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Δευτέρα, ο αστρικός Ποσειδώνας συνεχίζει... ακάθεκτος το έργο του! Αυτήν την φορά ως αστρικός σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Ήλιο (Υδροχόος-Σκορπιός, 10η μοίρα), κρούοντας (ξανά) τον κώδωνα του κινδύνου για κάθε είδους απάτες ή αυταπάτες.

Εφαρμογές: Απόκρυψη, παραλλαγή. Εμψύχωση, ονειροπόληση. Θεατρικό παιχνίδι. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, έμπνευση, διαίσθηση. Φιλοσοφία, Μεταφυσική. Προστατευτικά μηνύματα από το... υπερπέραν. Ένας φύλακας άγγελος, ένα θαύμα. Υπέρβαση. Μια επωφελής ακύρωση. Χαλάρωση, ύπνος.
SOS: Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, φρούδες ελπίδες. Εξαπάτηση, κλοπή. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Φυγή προς το πουθενά, χρήση ουσιών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Σκορπιούς, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη τριγωνίζεται με τον Χείρωνα (Σκορπιός-Ιχθύες, 13η μοίρα), ενισχύοντας τις πιθανότητες σου για όμορφες προσωπικές στιγμές.

Εφαρμογές: Μια φιλόξενη φωλιά. Αγκαλιά, στοργή. Πλούτος συναισθημάτων. Μια σχέση που οδηγεί στην συμβίωση ή το γάμο. Επανασύνδεση. Φροντίδα για το σπίτι. Μια ευχάριστη οικογενειακή συγκέντρωση. Διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ακίνητη περιουσία, κληρονομιά. Παραδοσιακές συνταγές.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. Προσκόλληση στο παρελθόν.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς, Υδροχόους ή Διδύμους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Σε μια διαφορετική κατεύθυνση έχουμε ακόμη την αντίθεση του Ερμή με την Έριδα (Ζυγός-Κριός, 22η μοίρα), μια όψη που μεταξύ άλλων μπορεί να συμβάλλει στον εντοπισμό λαθών ή προβλημάτων.

Εφαρμογές: Σημασία στην λεπτομέρεια. Κατάταξη, ταξινόμηση, λογική επεξεργασία. Ενασχόληση με την ψηφιακή τεχνολογία. Διαδικτυακές εφαρμογές. Τεχνική υποστήριξη, προμήθεια εξοπλισμού. Ιατρικές εξετάσεις. Μεταθέσεις ή αλλαγές αρμοδιοτήτων στο στράτευμα.
SOS: Υπερβολικό «κόλλημα» σε λεπτομέρειες. Τεχνικά προβλήματα στο διαδίκτυο. Έλλειψη εξαρτημάτων. Γραφειοκρατία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, Παρθένους αλλά και τους Ιχθύες των τριών τελευταίων ημερών.

Την Τρίτη, ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα (Σκορπιός-Αιγόκερως, 11η μοίρα), επισημαίνοντας ένα ακόμη σημείο καμπής σε μια σημαντική υπόθεση σου.

Εφαρμογές: Μια νέα αρχή, από το μηδέν. Διερεύνηση υπόγειων διαδρομών, αποκαλύψεις. Εξάρθρωση ενός παράνομου κυκλώματος. Κρυφή υποστήριξη. Οφέλη από ζημιές τρίτων. Έρευνα σε βάθος.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος. Κίνδυνος από την δράση «σκοτεινών» κύκλων. Χειραγώγηση, «στημένο» παιχνίδι. Εκβιασμός, τρομοκρατία. Μια φυσική ή οικονομική καταστροφή. Έξαρση της εγκληματικότητας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ταύρους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τετάρτη, ο Ήλιος τριγωνίζεται με τον Χείρωνα (Σκορπιός-Ιχθύες, 13η μοίρα) ωθώντας σε να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας σου.

Εφαρμογές: «Απ' τον παππού στον εγγονό». Θέματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο. Ανάπλαση, αναπαλαίωση. Ενασχόληση με την παράδοση. Συναντήσεις με πρεσβύτερους ή βετεράνους. Ρύθμιση οικογενειακών και περιουσιακών θεμάτων. Αρχιτεκτονική Ιστορία, Μυθολογία. Μια παραδοσιακή θεραπεία, σαμανισμός.
SOS: Παρελθοντολογία, αρχαιοπληξία. Υποταγή στο παλιό, φόβος για το νέο. Κλείσιμο, περιορισμός, ακραία εσωστρέφεια. Άκρατος τοπικισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθύες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Διδύμους, Ζυγούς ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους. Ακόμη τους Τοξότες, Παρθένους ή Διδύμους της 13ης-14ης μοίρας.

Τέλος, την Πέμπτη η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με την τροπική Έριδα (Ζυγός-Κριός, 22η μοίρα), υποβοηθώντας μεταξύ άλλων την βελτίωση των εργασιακών σου σχέσεων.

Εφαρμογές: Βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Ανεύρεση εργασίας. Μια σχέση στον χώρο εργασίας. Μια σχέση αμοιβαίου συμφέροντος. Φροντίδα για το σώμα, κρέμες, καλλυντικά, αισθητικές επεμβάσεις. Αγάπη και φροντίδα για τα ζώα ή τα φυτά. Ανεύρεση συντρόφου μέσω διαδικτύου.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Ζυγούς, Κριούς, Ταύρους και Σκορπιούς.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved