Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/10 έως 1/11

Σελήνη στον Υδροχόο – Η ανάγκη δεν έκανε ποτέ καλά παζαρέματα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/10 έως 1/11

Ένα διήμερο σκληρών διαπραγματεύσεων είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 30/10 στις 3.52 το μεσημέρι.
Είμαστε ήδη ξεσηκωμένοι με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω προς πάσα κατεύθυνση και τώρα καλούμαστε να κάνουμε συμμαχίες και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο εκθέτοντας ανοιχτά τις απόψεις μας.

Στις 31/10 στις 4.49 τα ξημερώματα, το τετράγωνο με τον Ήλιο δεν μπορεί να επηρεάσει άμεσα λόγω της ώρας που συντελείται, αλλά αφήνει τον απόηχο του μαζί με το τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 7.33 το πρωί.
Η μέρα ξεκινά με εκνευρισμό και τάση να επιβληθούμε στους άλλους και όποιος αντέξει μέσα από τις αντιπαραθέσεις.
Ως το μεσημέρι προσπαθούμε να περάσουμε απόψεις και συναισθήματα.
Στις 2.58 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ως το βράδυ, φέρνει ανατροπές λόγω ανεξέλεγκτων συναισθημάτων και έκφρασης απόψεων, ενώ η διάθεσή μας βρίσκει λύτρωση μόνο σε μετακινήσεις και αλλαγές περιβάλλοντος.

Την 1/11 στις 1.41 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας κάνει άκαμπτους στις συζητήσεις μας, ανυποχώρητους και σταθερούς στις απόψεις μας.
Το βράδυ αυτό χαρακτηρίζεται από συνεχείς διαπραγματεύσεις είτε με άλλους είτε με τον εαυτό μας.
Στις 2.28 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Δία έρχεται να διογκώσει την ακαμψία μας ζητώντας οπωσδήποτε δικαίωση.
Στις 8.22 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με κακή διάθεση, ανασφάλειες, ψυχολογική πίεση και αφορισμούς.

Στις 6.37 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να γλυκάνει το μέσα μας σαν βουτιά σε καταπράσινα νερά που χαλαρώνει την ένταση.

Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι είστε έτοιμοι να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Μέσα σας είστε ευάλωτοι και επιτίθεστε με κάθε μέσο για να μην φανεί. Δυστυχώς για εσάς έχουν γνώση οι φύλακες.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες απεχθάνεστε τα παζάρια κάποιων καταλαβαίνοντας τις αληθινές προθέσεις τους. Δεν έχετε όμως ανάγκη από εκπτώσεις και δεν κάνετε ούτε εσείς. Εκμεταλλευτείτε την πλεονεκτική σας θέση.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες είστε οι πιο συγκροτημένοι και δεν ξεφεύγετε από τον στόχο σας. Απαλλαγμένοι από εμμονές χειρίζεστε τις καταστάσεις προσεκτικά και αποτελεσματικά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved