Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29 έως 31 Οκτωβρίου

Να ανακαλύψεις την μοναδικότητα σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29 έως 31 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη φλερτάρει με τους Ουρανοπλουτωναίους κι εσύ δεν θες πολύ για να στριμωχτείς στα πάθη σου.
Αγωνιάς, βλέπεις να βυθίζεσαι, να χάνεις τον έλεγχο, να πνίγεσαι για μια ακόμη φορά. Βλέπεις να σπάνε θεωρητικά άρρηκτοι δεσμοί, να ζητάς το απλό και να σου έρχονται όλα περίπλοκα. Από μέσα σου ξεπηδούν σκοτεινά ένστικτα. Ζεις έναν έρωτα που γίνεται πόλεμος. Η λαγνεία και η ζήλεια καταβροχθίζουν το πνεύμα σου.
Πέφτεις στα πατώματα και καταλήγεις να λες ότι η ευτυχία σου είναι ένα άπιαστο όνειρο. Ότι όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, αφήνοντας πίσω τους πόνο και δάκρυα. Ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή η μοίρα είναι πιο δυνατή από σένα και σε συνθλίβει.

Αν όμως σου συμβαίνουν όλα αυτά είναι επειδή το μυαλό σου έχει εγκλωβιστεί σε πρότυπα και ρόλους, συνυφασμένους με την αιωνιότητα. Κάθε νέα σχέση που δημιουργείς μπαίνει εξ αρχής στο αυλάκι μιας αυστηρής μοναδικότητας. Εσύ την ορίζεις αφού έχεις μάθει να ψάχνεις την «αδελφή ψυχή», τίποτε λιγότερο. Θεωρείς όμως ότι θα βρεθεί στο διάβα σου σαν μάννα εξ ουρανού, χωρίς να δουλέψεις καν με τον εαυτό σου, χωρίς να περάσεις εκείνες τις δυνατές εμπειρίες που θα λειτουργήσουν ως καταλύτες και θα σε μυήσουν στα βαθύτερα μυστήρια του είναι σου. Που θα ανασύρουν την αλήθεια σου, κάτω από τόνους απωθημένων, ενοχών και εμμονών και θα κρατήσουν γερά το νήμα της ευτυχίας σου. Μέσα από αυτές τις εμπειρίες θα καταφέρεις να βρεις τον εαυτό σου, εσύ όμως βιάζεσαι και μπερδεύεσαι. Βαφτίζεις τους καταλύτες μέσα στην κολυμβήθρα της αιωνιότητας, μόνο που ο ρόλος τους δεν είναι αυτός.

Σε αυτήν την φάση, ο έρωτάς σου θα έπρεπε να μοιάζει με τον χορό των κυμάτων. Να θυμίζει νησιώτικο λίκνισμα, μπάλο ή σούστα. Να παίρνει η θάλασσα τους καημούς σου και να τους ταξιδεύει μακριά. Να μην υπάρχει κανείς που να μπορεί να κρύψει τον ορίζοντά σου.

Εσύ όμως τον κάνεις βαρύ ζεϊμπέκικο, πνιγμένο σε καπνούς και αλκοόλ.

Η λαχτάρα σου να βιώσεις τον απόλυτο, τον ένα και μοναδικό έρωτα σου σε τυφλώνει και κάθε φορά σε κάνει να πιστεύεις ότι να... βρήκες τον άνθρωπο που θα του αφιερωθείς και θα σου αφιερωθεί. Και βιώνεις το λάθος, ξανά και ξανά, δίνοντας του μάλιστα μια απόλυτη διάσταση. Πληγώνεσαι, σβήνεις, πεθαίνεις και παραμένεις ακίνητος. Παγωμένος από μια ακόμη απόρριψη, μια ακόμη ατυχία.

Χάνεις τη χαρά σου, διογκώνοντας το πρόβλημα σου. Είναι λες θέμα ζωής και θανάτου για σένα, μα αυτή η σπουδή είναι που προκαλεί την δυστυχία σου. Κάνεις τον έρωτα σου «προκάτ» κι είναι πια πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα. «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», λες και δίνεις τα πάντα για να κρατήσεις τον άνθρωπο σου, υποχωρείς, πολλές φορές στα βουβά, σκοτώνεις κάθε επιθυμία που θεωρείς ασύμβατη, θεωρώντας ότι το σύμπαν θα δικαιώσει την προσπάθεια σου.
Όμως το σύμπαν δεν δικαιώνει παρά μόνον εκείνους που παραμένουν αληθινοί, με την ελευθερία που τους παρέχει η ίδια η ατέλεια τους.

Η ατέλειά σου είναι η χαρά σου και μόνον ένας «ατελής» έρωτας μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο. Ένας έρωτας που κτίζεται και ζυμώνεται από την διαφορετικότητα σου κι όχι με δογματικές πεποιθήσεις και φαντάσματα. Ένας ζωντανός έρωτας-παιχνίδι, που ποτέ δεν ολοκληρώνεται, αφού κάθε μέρα έχει κάτι καινούριο να σου δώσει. Ο ολότελα δικός σου έρωτας.

Χαλάρωσε λοιπόν και παίξε με τον έρωτα, ενθυμούμενος πάντα ότι χρειάζονται δύο για να χορέψεις ταγκό αλλά δεν μπορεί να σύρεις με το ζόρι τον παρτενέρ σου. Κι επειδή το ζευγάρι σου δεν είναι παρά ο καθρέφτης της ψυχής σου, προετοιμάσου για τον ιερό γάμο σου, διώχνοντας κατ' αρχήν τις σκιές από την ψυχή σου.
Πως περιμένεις να σε αγαπήσουν, όταν εσύ ο ίδιος υπονομεύεις τον εαυτό σου;

Θέλεις μια σχέση μοναδική αλλά δεν θα την βρεις ποτέ αν δεν ανακαλύψεις πρώτα την μοναδικότητα σου κι αν δεν την υποστηρίξεις. Αν δεν νοιώσεις ελεύθερος από τα ψυχικά δάνεια και την ψυχική κληρονομιά που σε βαραίνουν. Ελευθερώσου από τα εσωτερικά δεσμά σου, γιατί αυτά είναι που ακυρώνουν την ευτυχία σου.

Κι όταν τα καταφέρεις, πίσω από την λάμψη των ματιών σου, θα έχεις την βεβαιότητα πως ό, τι κι αν συμβεί στον τωρινό ή τον επόμενο έρωτα σου, εσύ θα κρατάς σφιχτά στην αγκαλιά σου όλα αυτά που μοιράστηκες με τους ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή σου. Όλα αυτά που έχουν ευλογήσει την ύπαρξη σου και την πορεία της εξέλιξης σου.
Θα ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κλονίσει την αγάπη σου, όντας πια έτοιμος να δεσμευτείς, όχι με όρους σκλαβιάς, αλλά με ένα συμβόλαιο ελευθερίας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved