Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/10 έως 28/10

Σελήνη στον Τοξότη - Ηδονή και δράση κάνουν το χρόνο να φαίνεται λίγος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/10 έως 28/10

Με την επιρροή της ηλιακής έκλειψης να μας υπενθυμίζει τους σκοπούς και τους στόχους μας, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 26/10 στις 6.41 το πρωί.
Το Κυριακάτικο πρωινό μας ξεκινά με αισιοδοξία και διάθεση να κάνουμε διάφορα πράγματα, περισσότερο να συναντήσουμε φίλους και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.
Στις 3.33 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί από το πρωί μια τάση αποπροσανατολισμού, που εκδηλώνεται σαν μια αναποφάσιστη διάθεση για το τι ακριβώς πρέπει να ασχοληθούμε, ποιος χρειάζεται την προσοχή μας και τι έχουμε πραγματικά ανάγκη να κάνουμε.
Παρόλα αυτά η μέρα ως το βράδυ κυλάει γενικά ήρεμα, με τάσεις φυγής από ότι μας πιέζει και ανάγκη απόδρασης από τις βαριές σκέψεις.

Στις 27/10 στις 7.22 το πρωί η μέρα και η εβδομάδα ανοίγουν με το τρίγωνο με τον Ουρανό που προδιαθέτει για δραστήριες και ασχολίες, κινητοποίηση σε θέματα σπουδών, επιδιόρθωσης μηχανημάτων και γενικότερα αισθανόμαστε την ανάγκη να πρωτοτυπήσουμε και να δημιουργήσουμε.
Στις 13.10 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ερμή που έχει επιστρέψει σε ευθεία φορά, μας επιτρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ευρηματικοί, να ασχοληθούμε με οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία και να προωθήσουμε θέματα που μας απασχολούν.
Στις 6.18 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Δία μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και εξωστρεφή διάθεση ως το βράδυ, αλλά καλό θα ήταν να μην αφεθούμε πλήρως στη χαλάρωση και στην υπερβολή λόγω και της επιρροής της έκλειψης. Αν έχουμε αρχίσει κάτι περιοριστικό όπως μια συγκεκριμένη διατροφή δεν θα πρέπει να φανούμε χαλαροί και να την χαλάσουμε. Το ίδιο ισχύει γενικότερα, γι αυτό το δελεαστικό βράδυ.

Στις 28/10 στις 12.04 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για ένα διήμερο με πολλά σκαμπανεβάσματα και αιφνιδιασμούς.

Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, το διήμερο είναι πολύ ευνοϊκό για ότι και αν κάνετε. Μην χάσετε όμως το μέτρο που είναι πολύ πιθανό και μην χαλαλίσετε τίποτα προκειμένου να περάσετε καλά. Μπορείτε ούτως ή άλλως.

Ιχθύες και Παρθένοι είστε νοσταλγικοί και κάπως ανήσυχοι. Αν κάτι θέλετε να κάνετε οπωσδήποτε, κάντε το μόνο και μόνο για να τσεκάρετε τις καταστάσεις και τις αντοχές σας.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, η Κυριακή είναι μια μέρα αποτοξίνωσης για εσάς. Αν χρειαστεί να δουλέψετε κάντε το χαλαρά. Από Δευτέρα ακολουθήστε μεθοδικά και αποφασιστικά τις επιδιώξεις σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved