Τα SOS της εβδομάδας, από 24/10 έως 30/10

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 24/10 έως 30/10

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 24/10 έως 30/10

Το σημαντικότερο ουράνιο δρώμενο του επταημέρου είναι βέβαια η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό, που αναμένεται να επηρεάσει τις εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

Αντιπαρέρχομαι την έξαρση της εγκληματικότητας και τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, που είναι μια μάλλον τυπική εκδήλωση μιας έκλειψης στο Σκορπιό και μένω στην... καυτή πατάτα των οικονομικών.
Η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Κρόνου με τα Φώτα και την Αφροδίτη, προοιωνίζει μια οικονομική κρίση πρώτου μεγέθους, αφού όλα τα σχετικά μεγέθη μπορεί να υποστούν μια γενναία «διόρθωση».
Φρόντισε λοιπόν να πράξεις τα δέοντα, ώστε να μην μείνεις εντελώς εκτεθειμένος στην «θύελλα» που έρχεται. Το πιο κρίσιμο διάστημα είναι οι επόμενες τριάντα ημέρες, όπου εκτός των άλλων θα έχουμε την είσοδο του αστρικού Κρόνου στο Σκορπιό (2/11), μια εξέλιξη που μπορεί να αφήσει το στίγμα της με δραματικό τρόπο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Από εκεί και ύστερα το θέμα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την άνοιξη.

Αν και η συγκεκριμένη οικονομική κρίση θα είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, για την Ελλάδα υπάρχει ένας επιπλέον «αστερίσκος».
Η έκλειψη στην αστρική της εκδοχή γίνεται στην 6η μοίρα του Ζυγού, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα (6η Αιγόκερω-6η Κριού), το οποίο εν πολλοίς «ευθύνεται» για την διαπλοκή, το μαύρο πολιτικό χρήμα και το γαϊτανάκι των δανείων-χρεοκοπιών, που ταλανίζει την σύγχρονη Ελλάδα από την ίδρυση της.
Φυσικά έχει να κάνει και με τους δανειστές, την τρόικα, τα μνημόνια κλπ, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και κατ' επέκταση με οτιδήποτε άπτεται της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Φαίνεται πως έρχονται νέοι εκβιασμοί και νέα μέτρα κι εδώ βέβαια το θέμα είναι ότι κανείς πλέον δεν αντέχει νέους εξευτελισμούς, που είναι βέβαιο ότι θα θέσουν σε δοκιμασία την συνοχή της κυβέρνησης αλλά και της κοινωνίας. Ένα μόνο θέμα –αυτό των ακινήτων- αρκεί για να τινάξει στον αέρα κάθε συμβιβαστική διάθεση.
Με το υπάρχον καθεστώς, ο μόνος τρόπος για να αποφευχθούν όλα αυτά είναι να υπάρξει μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι, η οποία θα παραδώσει... εντελώς τον φυσικό πλούτο της χώρας στα μεγάλα συμφέροντα, ξεπουλώντας παράλληλα και κάποια εθνικά θέματα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, δηλαδή...
Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά σε δραματικές εξελίξεις αλλά όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας «ουδέν κακόν, αμιγές καλού».

Κατ' αρχήν αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία για την διαδρομή του «μαύρου χρήματος» και τον ρόλο κάποιων «μεγαλοσχημόνων». Η «τιμωρία» που επαγγέλλεται ο Κρόνος είναι προ των πυλών, ανεξάρτητα με το αν υπάρχουν πάντα τα πολύ μεγάλα «ψάρια», που δεν πιάνονται ποτέ στα «δίχτυα».
Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα μπορεί να ωφεληθεί από την γενικότερη κρίση, βγαίνοντας de facto από τα οικονομικά της διλήμματα. Αν στο εξωτερικό γίνεται «ο κακός χαμός», το Ελληνικό πρόβλημα θα μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό, ενώ δεν αποκλείεται τελικά η χώρα να επωφεληθεί από την ανατροπή των ισορροπιών στην Ε.Ε και την αναγκαστική αλλαγή της πολιτικής της.

Κάτι ακόμη που μπορεί να προσδώσει θετικό πρόσημο στην Ηλιακή έκλειψη της 24ης Οκτωβρίου είναι οι εντυπωσιακές εξελίξεις γύρω από το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης αλλά και άλλα ανάλογης αξίας ευρήματα. Από τη μια πλευρά, η έκλειψη ενεργοποιεί τον... καθ' ύλην αρμόδιο, τον γενέθλιο Χείρωνα της Ελλάδος στην 2η μοίρα του Ταύρου, ενώ από την άλλη «μεταφέρει» και την ενέργεια της επίκαιρης «κρυφής» αντίθεσης Δία-Χείρωνα. Όλα αυτά συνηγορούν χωρίς υπερβολή ακόμη και σε μια πλήρη ανάπλαση της Ιστορίας, με βάση νέα ευρήματα.
Αρκεί να ρίξεις μια ματιά παρακάτω, στις εφαρμογές της συγκεκριμένης όψης για να καταλάβεις τις δυνατότητες της.

Ο τροπικός Δία σε αντίθεση με τον αστρικό Χείρωνα (Λέων-Υδροχόος, 18η μοίρα),

Εφαρμογές: Οικογενειακή ευτυχία, ένωση δύο «οίκων». Αξιοποίηση-ανεύρεση θαμμένου πλούτου. ¨Ένα πολύτιμο κληροδότημα. Γόνιμη παράδοση. Επενδύσεις σε ακίνητα. Συγχώνευση ξενοδοχειακών μονάδων. Πολεοδομική ανάπτυξη, μια λαμπρή αναπαλαίωση. Κέρδη για την τοπική αυτοδιοίκηση. Αρχαιολογικοί θησαυροί.
SOS: Κερδοσκοπία με τα ακίνητα. Ενίσχυση του ακραίου εθνικισμού-ρατσισμού. Εκκένωση μιας μεγάλης περιοχής, λόγω ανωτέρας βίας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες και Παρθένους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους.

Άξιες αναφοράς είναι και οι αλλαγές ζωδίων του Άρη και της Δήμητρας.
Ο πρώτος εισέρχεται στον Αιγόκερω την Κυριακή, θέτοντας σε εγρήγορση τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς και Καρκίνους), μέχρι τουλάχιστον τις αρχές Δεκεμβρίου. Κι αν ανήκεις σε αυτήν την ομάδα, το ζητούμενο είναι να ενεργοποιηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, έχοντας κατά νου ότι «δεν γίνεται ομελέτα, χωρίς να σπάσεις αυγά».

Η δεύτερη εισέρχεται στον Τοξότη την Τρίτη, δίνοντας τα περιθώρια στους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες) να αναπτύξουν την κοινωνικότητα και τις συνεργασίες τους, να διαπραγματευθούν για το καλύτερο αλλά και να δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις τους απευθυνόμενοι στο ευρύτερο κοινό. Κι αν ανήκεις σε αυτήν την ομάδα να θυμάσαι ότι μέχρι τις αρχές του 2015 οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και εντάσσεται στο δίπτυχο γνώση-επικοινωνία έχει τις ευλογίες των ουρανών.

Κατά τα άλλα η δυναμική επανεμφάνιση του Ποσειδώνα στο προσκήνιο αναμένεται να δρομολογήσει μια σειρά από θέματα της... αρεσκείας του! Σε κάθε περίπτωση το παρασκήνιο «παίζει» δυνατά, ιδιαίτερα στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου, με χρονολογική σειρά.

Το Σάββατο, ο αστρικός Άρης κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο του με τον τροπικό Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες, 5η μοίρα), θυμίζοντας μεταξύ άλλων ότι το παρασκήνιο είναι... εδώ!

Εφαρμογές: Διερεύνηση του παρασκηνίου, αποκάλυψη μιας ραδιουργίας. Υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες. Εξόντωση παρασίτων ή εντόμων. Χορός, γλυπτική. Αντικατασκοπία. Υγρό πυρ.
SOS: Κίνδυνος από αέρια ή το υγρό στοιχείο. Μια μεγάλη διαρροή. Πλημμύρα, πνιγμός. Ένα ατύχημα στη θάλασσα, ναυάγιο. Τοξικές προσβολές, δήγματα εντόμων, ιώσεις. Αλλεργικό σοκ. Δόλια υπονόμευση, κατασκοπία, προδοσία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Κριούς

Το βράδυ της Δευτέρας, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (Σκορπιός-Ιχθύες, 5η μοίρα) συμβάλλοντας σε μια πιο αισιόδοξη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Εφαρμογές: Ευγένεια, αριστοκρατικό πνεύμα. Αίσθηση ευτυχίας, χαλάρωση. Γλυκό μεθύσι. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μια σχέση από απόσταση. Εξωραϊσμός, διακόσμηση. Μακιγιάζ, μεταμφίεση.
SOS: Παραπλάνηση, αποπλάνηση, απιστία. Χρήση ουσιών. Προσβολή από παράσιτα ή μύκητες, αλλεργίες.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους, Ταύρους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους και Λέοντες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τρίτη ακολουθεί σε ανάλογο μήκος κύματος το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα (Σκορπιός-Ιχθύες, 5η μοίρα).

Εφαρμογές: Απόκρυψη ανεπιθύμητων λεπτομερειών. Χαλάρωση, ύπνος. Υπέρβαση, έξοδος από ένα πρόβλημα. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ρομαντισμός, εξιδανίκευση. Μια κατά λάθος επιτυχία. Μυστική προστασία, ένας «φύλακας άγγελος». Φιλανθρωπική-ανθρωπιστική δράση. Ένα μεγάλο δώρο από το πουθενά, εκπλήρωση μιας ευχής. Εύστοχη διαίσθηση.
SOS: Εξαπάτηση, εθελοτυφλία. Δόλιες παρασκηνιακές ενέργειες. Ακύρωση δραστηριοτήτων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους, Ταύρους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους και Λέοντες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα όμως η αστρική Αφροδίτη «κλείνει» το τετράγωνο της με τον τροπικό Πλούτωνα (Ζυγός-Αιγόκερως, 11η μοίρα), δημιουργώντας τετελεσμένα στις προσωπικές αλλά και τις οικονομικές υποθέσεις σου.

Εφαρμογές: Μια μοναδική ερωτική εμπειρία, μια δυνατή σχέση. Σέξι αγορές. Κληρονομιά, αποζημίωση. Καθαριότητα σε βάθος.
SOS: Ένας επώδυνος χωρισμός. Θλίψη, πένθος. Σεξ χωρίς συναίσθημα, πορνεία. Αλλοιωμένα τρόφιμα ή καλλυντικά. Σήψη, βρωμιά. Δερματικά προβλήματα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Σκορπιούς, Ταύρους, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Ακολουθεί το επίσης «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Ήλιου με τον τροπικό Πλούτωνα (Ζυγός-Αιγόκερως, 11η μοίρα), μια όψη που σε ωθεί να αφήσεις οριστικά πίσω σου εξαρτήσεις και αποτυχημένες συνταγές.

Εφαρμογές: Μια νέα αρχή, αναγέννηση. Διερεύνηση ενός μυστηρίου. Αποκάλυψη μιας παράνομης ή ανήθικης δραστηριότητας. Εξάρθρωση κυκλώματος. Οφέλη από απώλειες τρίτων. Μυστική βοήθεια.
SOS: Ένα δυσάρεστο τετελεσμένο. Υπονομευτική δράση, κατασκοπία, χειραγώγηση, «στημένο» παιχνίδι. Εκβιασμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Σκορπιούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η τροπική Αφροδίτη συναντά την αστρική Δήμητρα στην 6η μοίρα του Σκορπιού, αναδεικνύοντας τα ερωτικά θέλγητρα σε... καταλυτικό παράγοντα!

Εφαρμογές: Βελτίωση των δημοσίων σχέσεων. Μια σέξι ή «μοιραία» εμφάνιση. Θεάματα με... γαργαλιστικό περιεχόμενο. Αγάπη στο μυστήριο. «Μαύρη» κωμωδία. Οφέλη από μια οικονομική συνεργασία.
SOS: Ένα ερωτικό-σεξουαλικό σκάνδαλο. Πορνογραφία. Επαφές με άτομα του περιθωρίου. Παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Διδύμους, που έχουν τον Ήλιο τους στην 1η μοίρα του ζωδίου τους.

Τέλος, την Πέμπτη η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον τροπικό Ουρανό, ενισχύοντας την τάση σου να διαφέρεις ή να... εκπλήξεις!

Εφαρμογές: Πρωτοτυπία, ελεύθερο πνεύμα. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Έλξη μεταξύ των αντιθέτων. Συμπαράσταση από ξένους. Μια απροσδόκητη σχέση. Μια ευχάριστη έκπληξη. Αλλαγή εμφάνισης, πειραματισμοί. «Εξεζητημένες» αγορές.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Αλλόκοτη συμπεριφορά οικείων προσώπων. Προκλητική στάση, εκκεντρικότητα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους, Κριούς και Ζυγούς

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved