Οικονομικές προβλέψεις από 20/10 έως 22/10

Μπορείς να βάλεις σε ένα πρόγραμμα ή μια τάξη τα οικονομικά σου

Οικονομικές προβλέψεις από 20/10 έως 22/10

Ενώ η Δευτέρα «κρατάει» κάτι από την θετική επιρροή του Δία, ευνοώντας κάθε αγορά ή αναπτυξιακή προσπάθεια, όσο πλησιάζει η... Τετάρτη τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο πιεστικά ή δύσκολα.
Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις κινήσεις σου (συμφωνίες, επενδύσεις, αγορές) έγκαιρα, ώστε να εκμεταλλευτείς τα «τυχερά» ή τις γόνιμες προοπτικές, αφού μετά οι ουρανοί «συννεφιάζουν».
Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι αναγκαιότητες και η κάλυψη των υποχρεώσεων έχουν τον πρώτο λόγο, οι αγορές και οι επενδύσεις σου κινδυνεύουν να αποδειχθούν «τζούφιες», ενώ αν είσαι... πιο άτυχος ενδέχεται να υποστείς μια σημαντική απώλεια. Πρόσεξε ακόμη τις αγορές τροφίμων και καλλυντικών, μήπως προμηθευτείς ακατάλληλα ή ληγμένα είδη.

Παράλληλα βέβαια μπορείς να βάλεις σε ένα πρόγραμμα ή μια τάξη τα οικονομικά σου, περιορίζοντας τα περιττά έξοδα, ενώ πιθανότατα θα κριθεί και ο βαθμός της προνοητικότητας σου. Ξέρεις ότι «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» κι αν έχεις κινηθεί ανάλογα θα δικαιωθείς από τις εξελίξεις.
Ακόμη, η Τετάρτη είναι μια ιδανική ημέρα για πωλήσεις και «ξεσκαρτάρισμα» αποθηκευμένων ειδών.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved