Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 18 έως 21 Οκτωβρίου

Πίστεψε στη ζωή, άνοιξε την καρδιά σου!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 18 έως 21 Οκτωβρίου

Ο Δίας δεσπόζει στους ουρανούς κι εσύ μπορεί να γίνεις κοινωνός της εύνοιάς του.
Όχι για κερδίσεις περισσότερα αλλά για να απελευθερωθείς από σχήματα και πεποιθήσεις
που σε δυναστεύουν. Να διώξεις τη μιζέρια που σε κυκλώνει. Κι αν δεν ξέρεις τον τρόπο... άσε το πάνω του!

Αυτός είναι που θα ανοίξει το καβούκι σου
Θα γιάνει την θλίψη σου με φως
Θα προστρέξει στο προσκέφαλο σου.
Θα ρίξει τον σπόρο του μέλλοντος σου

Τυχαία

Αν είσαι μαθημένος στη διαχείριση κρίσεων, τώρα ήρθε η στιγμή να πιστέψεις στη ζωή και να ανοίξεις την καρδιά σου. Να δεις με τα μάτια σου ότι καλές είναι οι προσπάθειες σου σε αντίξοες συνθήκες αλλά είναι ακόμη καλύτερες εκείνες που ευοδώνονται εύκολα κι απλά με μια συμπαντική... εντολή.
Έχεις αποδείξει ότι τα καταφέρνεις σε κάθε δυσκολία, όμως πόσο καλός είσαι στα εύκολα; Πόσο χαίρεσαι τα απλά πράγματα; Πόσο πρόθυμος είσαι να ξαποστάσεις απολαμβάνοντας ένα γενναιόδωρο φίλεμα; Να αφεθείς στη ζεστασιά των ακτίνων που σε λούζουν στη δροσιά του γάργαρου νερού που σου προσφέρεται, στο χαμόγελο της τύχης που ξαφνικά ξεπρόβαλε στο διάβα σου;
Πόσο έτοιμος είσαι να σπείρεις την ευτυχία του μέλλοντος σου; Να διαχειριστείς την απρόσμενη ελευθερία σου, την άρση των περιορισμών σου;

Αυτό είναι το στοίχημα σου τούτες τις ημέρες.

Δες κατάματα την τύχη σου και μην σκεφτείς ότι υποχρεώνεσαι, ότι ξανοίγεσαι, ότι ξεπέφτεις. Παρ' το αλλιώς.
Κατ' αρχήν, ο κόσμος σου ασφυκτιά από τους κανόνες και τους όρους σου, από τις άμυνες που έχεις κτίσει κι αν σου πρέπει κάτι, αυτό είναι η χαλάρωση. Η απρόσκοπτη έκφραση των πόθων σου, οι τρέλες σου, οι υπερβολές κι οι θεατρινισμοί σου, το παιχνίδι σου, οι άκακες επιπολαιότητες σου... Όλα αυτά που λες ή σου λένε ότι είναι «χαμένος χρόνος» κι επιπλέον θίγουν την σοβαρότητά σου. Από την άλλη πλευρά όμως είναι οι πειθαναγκασμοί σου που ακυρώνουν το είναι σου, την δημιουργικότητα σου.
Γιατί ποιος είσαι πραγματικά χωρίς τα «λάθη» σου, χωρίς αυτά που σε κάνουν να βγάζεις την μάσκα σου;

Μπορεί να λες ότι στη μάσκα σου χρωστάς την επιβίωση σου, την αποδοχή σου, την επιτυχία σου, μα το αντίτιμο είναι πολύ σκληρό. Την ίδια στιγμή η ψυχή σου κατατρώγεται από το σαράκι της ανεκδήλωτης αλήθειας σου και κάθε μέρα που περνά η ασθένειά σου επιδεινώνεται. Γίνεσαι ρομπότ χάριν της αποτελεσματικότητας και κινδυνεύεις να πιστέψεις πια ότι η μάσκα σου είσαι εσύ.
Κινδυνεύεις να χάσεις εντελώς την επαφή σου με το σύμπαν κι όπως σου έχω ξαναγράψει, αν πάψεις να «είσαι» εσύ, μην περιμένεις από το σύμπαν να σε αναγνωρίσει, προστρέχοντας προς βοήθειά σου τη δύσκολη στιγμή.
.
Στην πραγματικότητα, ο «χαμένος χρόνος» σου σε βοηθά να απελευθερωθείς από τις αποπνικτικές συμβάσεις σου, να συντονιστείς ξανά με την αλήθεια σου, να ξαναδείς τον εαυτό σου ως μια πηγή ζωής, να ρίξεις γέφυρες στην καλή σου νεράιδα.

Κι αν δεν το έχεις πράξει μέχρι τώρα... να η ευκαιρία!
Οι ουρανοί ευλογούν την απόφαση σου να ζήσεις χωρίς τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς που ο ίδιος επέβαλες στον εαυτό σου. Χωρίς καν τους σοφούς κανόνες που θεωρείς ότι σε προστάτεψαν αλλά παράλληλα κλείδωσαν σε βαθύ μπουντρούμι τον αυθορμητισμό σου.

Φοβάσαι;
Απαξιείς;

Μα εγώ σου γράφω να γελάσεις, να βρεις τον Αριστοφάνη σου...

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις κωμωδία, όταν για χρόνια έχεις ειδικευθεί στην τραγωδία. Στο δράμα, τα διδάγματα και την κάθαρση της.
Μπορεί να λες ότι έχεις αρχές, ότι προασπίζεσαι την ποιότητα, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία, σκέψου όμως μήπως τελικά αυτό το «κοστούμι» που φοράς δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις.

Λες κάθε πράγμα στην ώρα του αλλά όταν έρθει η ώρα των εύκολων ή τυχερών λύσεων, τις απαξιώνεις, τις απορρίπτεις. Δεν ανοίγεις μια «χαζή» πόρτα, χάνοντας την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι πίσω της σε περιμένουν άλλες δέκα της αρεσκείας σου. Έχεις απορροφηθεί από τα προαπαιτούμενα σου.

Έφτασες ίσως να υποτιμάς την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, να την ξορκίζεις ως «γελοία» γιατί θίγει την σοβαρότητά σου, την κτισμένη με όρους και κώδικες.
Συνοφρυώνεσαι μπροστά σε αυτούς που ξέρουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις χωρίς να διαθέτουν ουσιαστικά προσόντα. Και μπορεί να έχεις ένα δίκιο αλλά η κριτική σου δυναμώνει εξ αιτίας της απροθυμίας σου να πράξεις το ίδιο.

Να τρυγήσεις τους καρπούς του Δία.
Να πιστέψεις στη ζωή, να ανοίξεις την καρδιά σου.

Ο «Χοντρός» βρίσκεται στην απόλυτη διάθεση σου, ευνοώντας κάθε σου ξεκίνημα. Μια πρωτοβουλία, μια ιδέα, μια τυχαία συνάντηση μπορεί να σου ανοίξει δρόμους, που ποτέ δεν φανταζόσουν, αρκεί να κρατήσεις την αυθεντικότητα σου. Σφιγμένα πρόσωπα και σφιγμένες καρδιές δεν είναι του γούστου του.

Αν πρέπει να προσέξεις κάτι ακόμη με την αφεντιά του, είναι το να διώξεις τα φαντάσματα του, που μπορεί να είναι και δικά σου.
Μην τον δέσεις στο άρμα των απωθημένων σου κι από γενναιόδωρο πάροχο τον κάνεις κερδοσκόπο-καιροσκόπο.
Μην μπεις στον κόπο να αγοράσεις μια ευτυχία που ποτέ δεν σε χορταίνει.

Κι αν δεις κάποιους συνανθρώπους σου να συνωστίζονται, να ποδοπατούν, να αρπάζουν, να προσκυνούν το χρήμα και την εξουσία, πιστεύοντας ότι έτσι εξασφαλίζουν την ευτυχία τους, θύμισέ τους την απάντηση του Σόλωνα στον Κροίσο: Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved