Τα SOS της εβδομάδας, από 17/10 έως 23/10

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 17/10 έως 23/10

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 17/10 έως 23/10

Με εξαίρεση την «κρυφή» αντίθεση του τροπικού Δία με τον αστρικό Χείρωνα, οι υπόλοιπες όψεις του επταημέρου γίνονται με την συμμετοχή τουλάχιστον ενός γρήγορου (προσωπικού) πλανήτη. Αυτό καθιστά ευκολότερη την «πρόσβαση» της κοσμικής ενέργειας στην καθημερινότητα σου, άλλοτε στην κατεύθυνση των προβληματισμών κι άλλοτε ως ευκολία.

Ας δούμε όμως τι σου επιφυλάσσει το σύμπαν με χρονολογική σειρά.

Ξεκινώ με το τρίγωνο Άρη-Έριδος (Τοξότης-Κριός, 22η μοίρα), που είναι ακόμη ενεργό.

Εφαρμογές: Καταπολέμηση μιας επιδημίας. Απολύμανση. Εντατικός ρυθμός παραγωγής. Βιομηχανία οπλικών συστημάτων. Παραγωγή μηχανών. Κερματισμός, τεμάχισμα. Στρατιωτικές ασκήσεις. Διεκδίκηση εργατικών δικαιωμάτων. Τεχνικά έργα. Ρομποτική. Μια προσωρινή αλλά προσοδοφόρα εργασία.
SOS: Αναταραχή στον ιατρικό κλάδο. Ξέσπασμα μιας επιδημίας, μικροβιακή απειλή. Έκρηξη ή καταστροφή σε παραγωγική μονάδα, εργατικά ατυχήματα. Αδιαλλαξία σε εργασιακά θέματα, ακραία σύγκρουση. Απόλυση. Αστοχία ή κόπωση υλικού. Μηχανές εκτός ελέγχου, δυστυχήματα. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Βίαια περιστατικά σε στρατιωτικές μονάδες. Άγρια εξόντωση ζώων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Τοξότες, Παρθένους, Ζυγούς, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Ιχθύες και Παρθένους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Παρασκευή, η Έρις συνεχίζει τις επαφές της σχηματίζοντας μια αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή (Κριός-Ζυγός, 22η μοίρα), η οποία αναμένεται να αναδείξει τις λεπτομέρειες σε κεντρικό θέμα.

Εφαρμογές: Αξιολόγηση, τακτοποίηση. Σημασία στη λεπτομέρεια. Μικρογραφία. Ενασχόληση με την ψηφιακή τεχνολογία. Ιατρικές εξετάσεις. Συναντήσεις και επαφές για εργασιακά θέματα. Τεχνικές βελτιώσεις, προμήθεια εξοπλισμού. Κατάλογος, λεξικό.
SOS: Γραφειοκρατία, «κόλλημα», καθυστέρηση εξ αιτίας μιας λεπτομέρειας. Τεχνικά προβλήματα στο διαδίκτυο.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες και Παρθένους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Το Σάββατο, είναι η σειρά της Αφροδίτης να βρεθεί απέναντι από την Έριδα (Ζυγός-Κριός, 22η μοίρα), φέρνοντας στην επικαιρότητα το... χαρά και εργασία!

Εφαρμογές: Περιποίηση του σώματος, καθαρισμός. Μια αισθητική επέμβαση. Φροντίδα για ζώα ή φυτά. Ανεύρεση εργασίας, βελτίωση των εργασιακών σχέσεων. Μια σχέση στο χώρο εργασίας. Μια σχέση αμοιβαίου συμφέροντος. Γραμματειακή υποστήριξη. Νοικοκυριό.
SOS: Υπερβολική κριτική «ψείρισμα». Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Ταύρους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες και Παρθένους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ήλιος σχηματίζει ένα αρκούντως «τυχερό» τετράγωνο με τον αστρικό Δία (Ζυγός-Καρκίνος, 24η μοίρα), εξυπηρετώντας άριστα κάθε είδους ξεκίνημα.

Εφαρμογές: Εύκολες λύσεις, τύχη, επιτυχία, λάμψη. Βοήθεια από ισχυρούς. Επέκταση, αισιοδοξία. Μια εξαιρετικά ευοίωνη αρχή. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Μια αναξιοποίητη ευκαιρία. Σπατάλες, εντυπώσεις σε βάρος της ουσίας..

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Κυριακή, η ακολουθία της... τύχης και της καλοπέρασης συνεχίζεται με το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην τροπική Αφροδίτη και τον αστρικό Δία (Ζυγός-Καρκίνος, 24η μοίρα).

Εφαρμογές: Ανάπτυξη, γονιμότητα. Γλέντι, διασκέδαση, καλοπέραση. Σκανδαλώδης τύχη, εύκολα κέρδη. Μια «τυχερή» σχέση. Αγορές ποικίλων ειδών, δώρα.
SOS: Η ποσότητα σε βάρος της ποιότητας. Σπατάλες.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ταύρους, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Δευτέρα το καλό... τριτώνει με το εξάγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και το Δία (Ζυγός-Λέων, 18η μοίρα)

Εφαρμογές: Μια καλή ή ευχάριστη είδηση. Καλή παρέα, γέλιο, χαρά, παιχνίδι. Μια ευοίωνη αγορά. Δώρα, μπόνους, τύχη. Ένα όμορφο ταξίδι.
SOS: Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα. «Τα φόρτωσε στον κόκορα». Αμετροέπεια, λεκτικές υπερβολές, υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Επικοινωνιακό αλαλούμ.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους, Διδύμους, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες και Παρθένους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 24η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη (Ζυγός-Τοξότης, 25η μοίρα), μια όψη που σε επηρεάζει εδώ και ημέρες συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σε... πάμπολλα ερωτικά παιχνίδια.

Εφαρμογές: Φλερτ, ερωτικό παιχνίδι. Δυνατές εμπειρίες, έντονος τρόπος ζωής.
SOS: Ζήλια, σεξουαλική παρενόχληση-βία. Φανατισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Διδύμους, Ταύρους και Τοξότες

Προς την Τετάρτη το κλίμα αλλάζει, αφού πλέον τα ηνία των εξελίξεων αλλάζουν χέρια κι από τα χέρια του πλανήτη των ευκολιών περνούν σε εκείνα του πλανήτη των περιορισμών. Ο τροπικός Ήλιος... σκοντάφτει επάνω στον αστρικό Κρόνο (29η μοίρα Ζυγού), βάζοντας σε πρώτο πλάνο ευθύνες υποχρεώσεις και προβληματισμούς.

Εφαρμογές: «Ανάγκα και Θεοί πείθονται». Ένας εθελούσιος περιορισμός. Κλάδεμα. Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης, διοίκηση. Επιτυχημένες εξετάσεις, δικαίωση. Μια ακριβοδίκαιη απόφαση. «Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Ένα μακροπρόθεσμο πλάνο.
SOS: Ανυπέρβλητες δυσκολίες. Ατυχία, αποτυχία. Ένας σκληρός περιορισμός. Μια εξαιρετικά αυστηρή απόφαση. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. Πληρωμή για σφάλματα άλλων. Ένας «αποδιοπομπαίος τράγος». Μια αρχή χωρίς προοπτικές.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Μην τυχόν και δεν πάρεις το... μάθημα σου, ακολουθεί κατά πόδας η επίσης κρυφή σύνοδος της τροπικής Αφροδίτης με τον αστρικό Κρόνο στην 29η μοίρα του Ζυγού.

Εφαρμογές: Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Αρχή μιας αποτελεσματικής δίαιτας. Ένα εθελούσιο πρόγραμμα οικονομίας. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Πωλήσεις.
SOS: Οικονομικές απώλειες. Συναισθηματικό αδιέξοδο, απογοήτευση, θλίψη, στενοχώρια. Μια «μπλεγμένη» σχέση. Δερματικά προβλήματα. Μια επένδυση ή αγορά χωρίς προοπτική. Αγορά ελαττωματικών ή «μπαγιάτικων» ειδών.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Προς την Πέμπτη, ο Ήλιος και η Αφροδίτη επισφραγίζουν το ραντεβού τους στις εσχατιές του Ζυγού και μακάρι να ήταν... μόνοι τους. Όμως ο «οφθαλμός ος τα πανθ' ορά» δεν τους αφήνει να χαρούν ελεύθερα τον... έρωτα τους, επιβάλλοντας δεσμεύσεις και περιορισμούς.

Εφαρμογές: Μια σταθερή σχέση, γάμος. Τήρηση μιας κλασικής ή καθώς πρέπει γραμμής. Δημόσιες σχέσεις.
SOS: Μια αναγκαστική ένωση, καταπίεση. Φορτικές συναισθηματικές πιέσεις. Συμφέρον που υπερτερεί της προσωπικής επιθυμίας.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Ταύρους

Τέλος, αργά την ίδια ημέρα κλείνει με ακρίβεια η κρυφή αντίθεση ανάμεσα στον τροπικό Δία και τον αστρικό Χείρωνα (Λέων-Υδροχόος, 18η μοίρα), μια όψη που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις επί ένα σχετικά μακρό χρονικό διάστημα.

Εφαρμογές: Οικογενειακή ευτυχία, ένωση δύο «οίκων». Αξιοποίηση-ανεύρεση θαμμένου πλούτου. ¨Ένα πολύτιμο κληροδότημα. Γόνιμη παράδοση. Επενδύσεις σε ακίνητα. Συγχώνευση ξενοδοχειακών μονάδων. Πολεοδομική ανάπτυξη, μια λαμπρή αναπαλαίωση. Κέρδη για την τοπική αυτοδιοίκηση. Αρχαιολογικοί θησαυροί.
SOS: Κερδοσκοπία με τα ακίνητα. Ενίσχυση του ακραίου εθνικισμού-ρατσισμού. Εκκένωση μιας μεγάλης περιοχής, λόγω ανωτέρας βίας.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες και Παρθένους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved