Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/10 έως 19/10

Σελήνη στον Λέοντα – Ποιος δεν θα ζήσει ρωτώ, το πανηγύρι αυτό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/10 έως 19/10

Ένα συναρπαστικό διήμερο γεμάτο ρυθμό, ενθουσιασμό, γλυκιά ένταση, δράση και απόδραση είναι αυτό που ξεκινά, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 16/10 στις 13.30 το μεσημέρι.
Το βράδυ αναμένεται πληθωρικό σε ό, τι και αν κάνουμε απολαμβάνοντας αισιοδοξία.

Στις 17/10 στις 5.58 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει όλη την ημέρα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια.
Πρόκειται για μια ευχάριστη μέρα με πολλά πάρε δώσε σε όλα τα επίπεδα, μέρα που βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, γεμάτοι ζωντάνια, καλλιτεχνικές τάσεις, διάθεση να κάνουμε δώρα, να υποστούμε δύσκολες καταστάσεις με υπομονή και συγκατάβαση, ενώ επιθυμούμε το πρωτοπόρο, το ασυνήθιστο, το εκκεντρικό, το εντυπωσιακό και το καινούργιο στη ζωή μας.

Στις 18/10 στις 3.05 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ αργά, δίνει μια ώθηση υπερβολής αλλά και λύτρωσης από κάθε δυσάρεστο που μας περιβάλλει. Τυχερές ώρες, που οι προσπάθειες ανταμείβονται, έλξη για τυχερά παιχνίδια και τάση να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε οποιονδήποτε τομέα μας απασχολεί.
Στις 9.22 το πρωί το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, καταστέλλει ακόμα και την σύγχυση που μας δημιουργεί η κίνησή του, ξεπερνώντας εμπόδια και διεκπεραιώνοντας τις δραστηριότητές μας με τρόπο σχεδόν μαγικό.
Στις 10.36 το τετράγωνο με τον Κρόνο προσπαθεί να βάλει φρένο στις επιδιώξεις μας, αλλά μάταια εφόσον η επίδρασή του καλύπτεται αμέσως από το εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 12.12 το μεσημέρι και όχι μόνο!
Ιδιαίτερα καλλιτεχνική μέρα, ερωτική, ανταποδοτική, μέρα για να αγοράσουμε κάτι για τον εαυτό μας και τους άλλους, να διασκεδάσουμε και να εκτονωθούμε.
Στις 2.19 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη συνεχίζει την τρελή πορεία μας κάνοντάς μας να αισθανόμαστε άτρωτοι, γεμάτοι ενέργεια, αν μας συμβαίνει κάτι έχουμε γρήγορη ανάρρωση, προλαβαίνουμε κάθε δυσάρεστη κατάσταση, ενώ σφύζουμε από αισιοδοξία.
Στις 4.10 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο κάνει όλη αυτή την υπερπαραγωγή να μοιάζει με ευλογία, καθώς ως το βράδυ αισθανόμαστε δυνατοί και πανίσχυροι.
Ιδανικό βράδυ για έξοδο σε θέατρα, σινεμά, μπαράκια, εκδηλώσεις σχετικές με την τέχνη, διακόσμηση του χώρου μας, καλλωπισμό και πάνω απ' όλα ευχάριστη και εποικοδομητική επικοινωνία.

Στις 19/10 πλέον στις 2.09 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο προς αξιολόγηση των πεπραγμένων με το θετικό πρόσημο να θριαμβεύει.

Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Δίδυμοι, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ζείτε όμορφες και απολαυστικές στιγμές. Το σύμπαν είναι με το μέρος σας, απλά διαλέξτε με τι και με ποιους θα κάνετε το ταξίδι των ονείρων σας.

Σκορπιοί και Ταύροι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βγείτε από την πίεση και το βάρος των υποχρεώσεων που έχετε και βάλτε stop στις σκοτούρες και στη συμβατική καθημερινότητα. Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας και δώστε στους άλλους μόνο ότι περισσεύει.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, αφεθείτε σε ένα διήμερο που θα σας οδηγήσει σε αλλαγή οπτικής των καταστάσεων. Επιδιώξτε, τολμήστε, ρισκάρετε, κάντε κάτι διαφορετικό, ξεφύγετε αυτό το διήμερο από τα συνηθισμένα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved