Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 1/6 έως 3/6

Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 1/6 έως 3/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

Η μυστήρια γυναίκα ξεκινάει με εκλειπτικό βηματισμό, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων στις 1/6 στις 2:58 το πρωί, φέρνοντας έναν ιδιαίτερο αέρα στον μήνα.

Η είσοδός της μοιάζει με αφετηρία, που η διαδρομή της είναι απρόβλεπτη και γεμάτη εκπλήξεις.

Στις 4:44 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που επηρεάζει τις πρώτες πρωινές μας ώρες, μας βρίσκει βυθισμένους σε ενδόμυχες σκέψεις, που κυνηγούν τη συναισθηματική πληρότητα, μέσα από την τέχνη, τη δημιουργία και την ευαισθησία.

Η ανάγκη να πλαισιώσουμε τις ανάγκες μας με καλοσύνη και ρομαντισμό, δημιουργεί μια παγίδα στην οποία οδηγούμαστε δυνητικά, προσφέροντας τους εαυτούς μας σαν λάφυρα.

Στις 10:34 το εξάγωνο με τον Ουρανό μας ξεσηκώνει σαν ανεμοστρόβιλος προς μία άλλη κατεύθυνση και οπτική, ενώ το μόνο που δεν μας εγκαταλείπει είναι η ισχυρή μας διαίσθηση.

Επιθυμούμε να αλλάξουμε τη ρότα των γεγονότων, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε τον ιδανικό τρόπο, εξιδανικεύοντας ασταμάτητα όλα εκείνα που θα έπρεπε να έχουμε ακυρώσει.

Η πρωτοτυπία στις κινήσεις μας σίγουρα φαντάζει στα μάτια των άλλων και στα δικά μας σαν μονόπετρο προς πώληση σε πάγκο λαϊκής αγοράς, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Ως το απόγευμα, θα προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τρόπους για να πλασαριστούμε στην τέλεια θέση για το πολυπόθητο γκολ.

Από το απόγευμα η επιρροή του τριγώνου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 23:09 το βράδυ, μας φέρνει σε μια ισορροπία προσφέροντάς μας ευκαιρία για συστηματικές κινήσεις, αφού επιζητάμε διακαώς να δείξουμε καλή πίστη και αμέριστη αφοσίωση στους άλλους, χωρίς να χάσουμε τη δική μας ταυτότητα.

Δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 2/6 πλέον, η Σελήνη θα συναντηθεί κατά μέτωπο με τον Ήλιο, σε μια Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από μερική έκλειψη Ηλίου, πολύ καθοριστική για τα καινούργια μας ξεκινήματα.

Ό, τι είχαμε αισθανθεί να μας βαραίνει τις προηγούμενες μέρες και προσπαθούσαμε να διευθετήσουμε, θα διευθετηθεί αυτό το διάστημα, στο οποίο θα ξεκαθαριστούν πολλά θέματα. Για πολλούς όχι με τον ιδανικό τρόπο και αποτέλεσμα, για άλλους το αντίθετο.

Ότι και αν γίνει, το σίγουρο είναι πως την επόμενη μέρα 2/6, θα είμαστε σε ψυχική εγρήγορση, αφού τα δρώμενα θα περνάνε με αστραπιαία ταχύτητα μέσα από τις αισθήσεις μας.

Η Σελήνη δεν θα συναντήσει για την υπόλοιπη ημέρα κανέναν άλλο πλανήτη στο διάβα της, γεγονός που μας εστιάζει περισσότερο στο προσωπικό μας ξεκαθάρισμα.

Στις 11:38 το πρωί της 3/6 η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο για μια συναισθηματική διεργασία που απογυμνώνει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved