Οικονομικές προβλέψεις από 6/10 έως 8/10

Αντί να κινείσαι με βάση την «πεπατημένη» θα πρέπει να μπεις με.... προθυμία σε οικονομικές περιπέτειες

Οικονομικές προβλέψεις από 6/10 έως 8/10

Τα ουράνια δεδομένα υποστηρίζουν ριψοκίνδυνες κινήσεις «μια κι έξω», ενώ αντίθετα αναμένεται να θέσουν σε δοκιμασία τις θεωρούμενες ως «σίγουρες» επιλογές.

Αντί λοιπόν να κινείσαι με βάση την «πεπατημένη» θα πρέπει να μπεις με.... προθυμία σε οικονομικές περιπέτειες, όπου το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από το επιχειρηματικό πνεύμα σου και την ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι σε έκτακτες συνθήκες, όπως είναι για παράδειγμα μια ξαφνική όσο και εντυπωσιακή ζήτηση ή μια ευκαιρία που παρουσιάζεται μια φορά στα δέκα χρόνια. Εδώ συμπεριλαμβάνονται και οι διεθνείς αγορές, που αναμένεται να εμφανίσουν μεγάλες διακυμάνσεις.
Καλώς ή κακώς οι «αρπαχτές» έχουν τον πρώτο λόγο κι αυτές είναι που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημα σου.

Παράλληλα, τόσο η Σεληνιακή έκλειψη, όσο και η «κρυφή» σύνοδος Άρη-Δήμητρας παραπέμπουν σε μια καταλυτική αναμόχλευση των οικονομικών συνεργασιών, με τις ήδη υπάρχουσες να περνούν κρίση, είτε λόγω αυθαίρετων πρακτικών, είτε επειδή απλά έκλεισε ο κύκλος τους και να αντικαθιστώνται από εφήμερες μεν αλλά άκρως αποτελεσματικές συμμαχίες.
Εδώ, το μεγαλύτερο πρόβλημα μπορεί να είναι οι νομικές επιπλοκές γι' αυτό είναι σκόπιμο να συμβουλευτείς εγκαίρως τους ειδικούς, ώστε να μην πληρώσεις τον... κούκο, αηδόνι!

Όσον αφορά στην οικονομική καθημερινότητά σου, μεγάλο μερίδιο στις εξελίξεις και τις επιλογές σου διεκδικεί ο Πλούτωνας. Το τετράγωνο του με την Αφροδίτη είναι ιδανικό για «σέξι» αγορές, ενώ αν ανήκεις στους τυχερούς θα εισπράξεις μια διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση. Από την άλλη πλευρά, η όψη είναι ακατάλληλη για αγορές τροφίμων και καλλυντικών.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved