Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/10 έως 7/10

Σελήνη στους Ιχθύες – Η παλιά φωτογραφία ήρθε η ώρα να μπει σε κορνίζα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/10 έως 7/10

Λίγο πριν την πολύκροτη έκλειψή της η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 5/10 στις 12.25 το μεσημέρι, σαν τη βουβή σιωπή πριν την βροντερή κραυγή.

Οι ώρες ως το βράδυ προσφέρονται για να ανακινηθούν θέματα και επαφές, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε τον κίνδυνο παρερμηνείας αλλά και την πιθανότητα αναβολής των σχεδίων μας.
Στις 8.56 το βράδυ η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μας βυθίζει σε χαλαρές απολαύσεις, ενώ η διαίσθηση, η φαντασία και η έμπνευση καθοδηγούν τις κινήσεις μας. Πρόκειται για ένα βράδυ όπου το ένστικτό μας είναι αλάνθαστο, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστούμε να αποδείξουμε όσα σκεφτόμαστε. Ήρεμες επιδιώξεις και καλλιτεχνικές ασχολίες είναι ιδανικές για αυτό το βράδυ.

Στις 6/10 στις 6.20 το πρωί, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την πρώτη ημέρα της εβδομάδας με την ανάγκη να ανακαλύψουμε πράγματα, να ψάξουμε για χαμένα αντικείμενα, να τακτοποιήσουμε σκέψεις και επιθυμίες και γενικότερα να αφοσιωθούμε σε ένα σκοπό.
Στις 1.34 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Άρη που μας κοντράρει από το πρωί, δημιουργεί ανησυχία και μια απροσδιόριστη τάση να αμφιβάλλουμε και να ενοχλούμαστε με το παραμικρό.
Έως το απόγευμα οι ώρες δεν προσφέρονται για διαδικαστικά θέματα και υποθέσεις που απαιτούν συγκέντρωση.
Στις 10.37 το βράδυ το τρίγωνο με τον Κρόνο μας επαναφέρει σε ισορροπία, τονίζοντας το βράδυ αυτό τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες μας, καλώντας μας να τις ιεραρχήσουμε αντιμετωπίζοντας και τις ευθύνες μας.

Στις 7/10 στις 1.07 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό για ένα καθοριστικό διήμερο ανατροπών, εκλογικεύσεων και διαφοροποιήσεων πάσης φύσεως.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να αποκτήσετε ή να αποβάλλετε. Κάντε έναν απολογισμό όσων σας απασχολούν και μην εκτίθεστε για κανέναν λόγο.

Τοξότες και Δίδυμοι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε τα δόντια σας, αντίθετα θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να τα προστατέψετε.

Ζυγοί και Κριοί αν κάτι σας προειδοποιεί πως έρχεται τρικυμία, μην βγείτε στα πέλαγα και πολύ περισσότερο αποθηκεύστε ενέργεια αυτό το διήμερο.

Λέοντες και Υδροχόοι έχετε συνηθίσει να γίνεται το δικό σας, αλλά ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεων και καταλάβετε πως οι συγκυρίες κάτι θέλουν να σας πουν..

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved