Τα SOS της εβδομάδας, από 3/10 έως 9/10

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 3/10 έως 9/10

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 3/10 έως 9/10

Εξαιρετικά «γεμάτο» είναι το επταήμερο –με μια ντουζίνα κύριες όψεις- κι από αυτήν την άποψη αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου.
Η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη, οι όψεις του Ήλιου με τους... Ουρανοπλουτωναίους αλλά και ο πανταχού παρών Άρης προδιαγράφουν μια πραγματικότητα με ακραία φαινόμενα και οξείες αντιδράσεις, ικανές να φέρουν τα πάνω-κάτω μέσα σε μια στιγμή. Και μην νομίσεις ότι το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Άρη, Δία και Ουρανού είναι «σταθεροποιητικό». Κάθε άλλο... Παράλληλα, έχουμε κι ένα σχετικά σπάνιο σχήμα, με την συμμετοχή του Άρη, της Δήμητρας, του Κρόνου και του Χείρωνα, για τις εν δυνάμει συνέπειες του οποίου σε ενημέρωσα ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και βέβαια μια επανάληψη δεν... βλάπτει

«Ο Άρης, ο η Δήμητρα, ο Κρόνος και ο Χείρωνας εμπλέκονται από κοινού σε ένα σχήμα που απαιτεί τουλάχιστον την προσοχή και την εγρήγορση σου.
Τα οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις ύστερα από τις πιέσεις που θα δεχτείς, μπορεί να είναι μοναδικά, από την άλλη πλευρά όμως σίγουρα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις εξωτερικές εντάσεις –ακόμη κι αγριότητες- που δεν είναι «του χεριού σου».

Άρης-Χείρωνας
Κατ' αρχήν, το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα (η όψη τυπικά σχηματίζεται με ακρίβεια στις 4/10), αναμένεται να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και η επανεμφάνιση τους στο προσκήνιο δεν γίνεται και με τους πιο... ειρηνικούς όρους. Εδώ θα έχεις μια ουσιαστική ευκαιρία να τελειώσεις μια και καλή με απωθημένα ή «φαντάσματα» που ακόμη σε δυναστεύουν, παρεμποδίζοντας την πρόοδο σου. Ή πάλι να σκάψεις –κυριολεκτικά και μεταφορικά- φέρνοντας στο φως αλήθειες και ευρήματα που περίμεναν... υπομονετικά την σκαπάνη σου.
Η όψη παραπέμπει επίσης σε οικοδομικές εργασίες αλλά και διεκδικήσεις –ενίοτε σφοδρές- σχετικά με ακίνητα ή κάποια οικογενειακή υπόθεση.

Από την άλλη πλευρά όμως η επιθετικότητα του Άρη μπορεί να εκδηλωθεί πολύ πιο εύκολα μέσα στην οικογένεια σου, το σπίτι σου ή γενικότερα τους κλειστούς χώρους και καταλαβαίνεις ότι θα είναι δύσκολο να νοιώσεις ασφαλής στο «λιμάνι» σου. Μέχρι και τα εγκλήματα τιμής «παίζουν», οπότε αν αντιληφθείς ότι η κατάσταση «ξεφεύγει», μην το πάρεις ανάλαφρα. Ακόμη, ενδέχεται να έρθουν στο φως κάποια επικίνδυνα υλικά –ακόμη και βόμβες- από το παρελθόν κι αν εσύ μπορείς να αξιολογήσεις την κατάσταση και να λάβεις τα μέτρα σου, σκέψου ότι δεν συμβαίνει το ίδιο με το παιδί σου, που καλό είναι να περιορίσει τις «εξερευνητικές» τάσεις του.

Η όψη θα επηρεάσει πρωτίστως: Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Καρκίνους, Κριούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες ή Υδροχόους, του δευτέρου δεκαημέρου.

Σε συλλογικό επίπεδο πάλι, η συγκεκριμένη όψη είναι πολύ πιθανόν να συμβάλλει στην αναζωπύρωση τοπικιστικών ή εθνικιστικών συγκρούσεων, με τον ρατσισμό να... καιροφυλακτεί. Ανάλογη ένταση μπορεί να προκύψει και στους κόλπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ή σε κλειστούς χώρους που φιλοξενούν μετανάστες και κάθε είδους φυλακή.
Παράλληλα, δημιουργούνται κίνδυνοι για κτίρια –ακόμη και οικοδομικά συγκροτήματα- εξ αιτίας μιας έκρηξης ή πυρκαγιάς. Η εκκένωση περιοχών είναι ένα από τα... αγαπημένα «σπορ» των όψεων Άρη-Χείρωνα, κάτι βέβαια που μπορεί να συμβεί και λόγω μιας φυσικής καταστροφής. Πλημμύρα, κατολίσθηση, τυφώνας, σεισμός, όποια κι αν είναι η αιτία, το πρόβλημα θα είναι μεγάλο.

Όσον αφορά τις θετικές συνέπειες, αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, τα οποία είναι και εξαιρετικά επίκαιρα. Το τι έχουν να δουν τα μάτια μας, μόνον ο... Χείρωνας το ξέρει αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα λείψουν και οι... συνήθεις διαμάχες μεταξύ των ειδικών. Ευκαιρία να γίνεις κι εσύ... αρχαιολόγος!

Δήμητρα-Κρόνος- αστρικός Άρης
Η σύνοδος των δύο πρώτων πλανητών στο Σκορπιό, η οποία τυπικά «κλείνει» με ακρίβεια στις 5/10, είναι σχεδόν... συνώνυμη με σκληρά περιοριστικά μέτρα, από το οικονομικό και εργασιακό πεδίο, μέχρι τους κόλπους της πολιτικής. Το «ανάγκα και θεοί πείθονται» είναι το κυρίαρχο «μότο» του Κρόνου, ο οποίος είναι βέβαιο πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να σε «πείσει» ότι ο δικός του δρόμος είναι η μόνη λύση που διαθέτεις.
Εδώ στις πιέσεις συμπεριλαμβάνονται και οι κάθε είδους πειθαναγκασμοί, συνοδευόμενοι από την... συνήθη ανασφάλεια και τα ενοχικά σύνδρομα του Κρόνου, ενώ δεν αποκλείεται κάποια στενόχωρα περιστατικά να ανοίξουν την πόρτα της κατάθλιψης.

Ωστόσο, η «κρυφή» σύμπραξη του αστρικού Άρη στον Σκορπιό, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για οξύτατες αντιδράσεις σε μια τέτοια πολιτική και ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο Άρης όταν «τα παίρνει στο κρανίο». Η κατάθλιψη μπορεί εύκολα να «γυρίσει» σε μανιοκατάθλιψη και η αντίδραση στους περιορισμούς να τα κάνει όλα «γης Μαδιάμ»..

Ουσιαστικά καλείσαι να διαχειριστείς την ενέργεια μιας όψης Άρη-Κρόνου, ενισχυμένης όμως από την παρουσία της Δήμητρας, που σου θυμίζω ότι μεταξύ άλλων έχει να κάνει με τις συνεργασίες και γενικότερα τους «άλλους». Άρα, εδώ δεν σου αρκεί μια «εσωτερική» συμβιβαστική πολιτική, να ζυγίσεις δηλαδή τα πρέπει με τα θέλω σου, αφού η συμμετοχή των «άλλων» στο παιχνίδι έχει τις δικές της ξεχωριστές απαιτήσεις. Κι αν η καθημερινότητα σου, θυμίσει σε κάποιες στιγμές... στρατόπεδο, φρόντισε να είσαι εσύ ο διοικητής του, αρκεί βέβαια να έχεις και τα ανάλογα προσόντα. Διαφορετικά, φρόντισε απλά να υπερασπιστείς τα στοιχειώδη δικαιώματα σου, αφού αν περιμένεις από τους άλλους... σώθηκες!

Όσον αφορά τις νέες πρωτοβουλίες, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι το να συνάψεις μια συμφωνία, η οποία –τουλάχιστον- δεν θα ευδοκιμήσει, όπως εξ άλλου και κάθε είδους συλλογική προσπάθεια ή οτιδήποτε απευθύνεται στο κοινό. Μόνον σε πολύ ειδικό και «κλειστό» κοινό μπορείς να απευθυνθείς, έχοντας παράλληλα ως δεδομένη την οξεία αντίδραση κάποιων «απέναντι» κύκλων.

Ο συμβιβασμός θα πρέπει να είναι το πρώτο σου μέλημα και στην περίπτωση μιας νομικής εμπλοκής. Κάτω από αυτές τις συνθήκες κανείς δεν μπορεί να έχει το 100% αυτών που θεωρεί πως δικαιούται.

Το σχήμα επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Αιγόκερους, Σκορπιούς, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες ή Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου και τους Κριούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 26η μοίρα του ζωδίου τους..

Σε συλλογικό επίπεδο αυτή η... τριμερής πλανητική συνδιάσκεψη αναμένεται να συμβάλλει σε μια οξύτατη πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Πολιτικές και νομικές διώξεις είναι στο πρόγραμμα, με εμπλοκή μάλιστα του δημοσιογραφικού κόσμου και των ΜΜΕ, ενώ εξαιρετικά «στριμωγμένο» δείχνει να είναι και το τραπεζικό σύστημα, αφού κάποιες «χοντρές» παρατυπίες, ανεπάρκειες και «φούσκες» θα βγουν στην επιφάνεια. Ανάλογες πιέσεις προβλέπονται για τα Χρηματιστήρια κι εδώ είναι σαφές ότι δημιουργούνται κίνδυνοι για «ασύμμετρες» επιπτώσεις και ανεπιθύμητα φαινόμενα ντόμινο στην Οικονομία.
Ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι δραματικό άμεσα, ουσιαστικά πρόκειται για τα προεόρτια όσων θα ακολουθήσουν με την «χορηγία» της επερχόμενης Ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό.
Φαίνεται πως ο Κρόνος, έχει κατά νου ένα αρκούντως «θεαματικό» κλείσιμο της παρουσίας του στον Σκορπιό, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο για πρώτη φορά.

Φυσικά μπορεί να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις, κυρίως στην κατεύθυνση της αποκάλυψης διαπλεκομένων συμφερόντων, με την Δικαιοσύνη να έχει τον πρώτο λόγο. Μπορεί ακόμη να τεθούν οι βάσεις ενός γενναίου «κουρέματος». Αναφέρομαι στο χρέος βέβαια και όχι στα περιουσιακά σου στοιχεία, με τα οποία έτσι κι αλλιώς ο Κρόνος «φλερτάρει» το τελευταίο διάστημα... Κάτι καινούριο έχει να σου πει;

Χείρωνας-Κρόνος
Το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Χείρωνα με τον τροπικό Κρόνο είναι βέβαια μια όψη μακράς χρονικής εμβέλειας, η οποία όμως αναμένεται να «φορτσάρει» τις επόμενες ημέρες με την συνδρομή φυσικά του Άρη.

Η φύση της όψης είναι σαφώς καταθλιπτική και αν σε «πιάσει» προσωπικά θα έχεις να κάνεις με μια αίσθηση εγκλωβισμού –είτε υποκειμενική, είτε αντικειμενική- που μπορεί να σε εξωθήσει σε ακραίες επιλογές. Παράλληλα φαίνεται πως οι συνθήκες για την ρύθμιση θεμάτων ακίνητης περιουσίας δεν είναι οι κατάλληλες, παρά μόνον εάν επιθυμείς να «παγώσεις» μια διαδικασία. Είναι ίσως ο μόνος ορθός δρόμος, προκειμένου να αποφύγεις περιουσιακές απώλειες.

Η όψη θα επηρεάσει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ιχθύες, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου τους.

Σε συλλογικό επίπεδο, η σύμπραξη Κρόνου-Χείρωνα παραπέμπει κυρίως στην πλήρη απαξίωση των ακινήτων, ένα φαινόμενο που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει διαστάσεις λαίλαπας. Δυστυχώς, «παίζουν» και οι πλειστηριασμοί, που αναμένεται να ενταθούν, όχι πάντως χωρίς –ενίοτε ακραίες- αντιδράσεις.

Όπως έχεις ήδη αντιληφθεί, πολλά από τα παραπάνω έχουν «τρέξει» από τις προηγούμενες ημέρες και βέβαια ο... αγώνας συνεχίζεται!

Ας δούμε τώρα τα πιο «φρέσκα», ξεκινώντας από την Σεληνιακή έκλειψη της ερχόμενης Τετάρτης, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει κραδασμούς και νέα δεδομένα σε σχέσεις ή συνεργασίες, της πολιτικής συμπεριλαμβανομένης.
Σε αυτήν συμμετέχουν ο Άρης, ο Δίας και ο Ουρανός, διαπρύσιοι κήρυκες της χειραφέτησης-απελευθέρωσης, έστω και με τη... βία!

Από την πλευρά σου θα πρέπει να είσαι ανοικτός στις αλλαγές και τις καινοτομίες, αν μάλιστα τις επιδιώξεις, τότε θα βγεις ωφελημένος. Στο συναισθηματικό πεδίο πάλι, αν η σχέση σου δεν πάει καλά, το πιθανότερο είναι πως δεν θα αντέξει τις... φουσκοθαλασσιές της έκλειψης, αν όμως έχει γερές βάσεις, τότε έχεις μια λαμπρή ευκαιρία να την εξελίξεις σπάζοντας φράγματα και ταμπού.

Η Πανσέληνος-έκλειψη αναμένεται να επηρεάσει πρωτίστως τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Τοξότες, Διδύμους, Ιχθύες και Παρθένους) που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 9η ή την 21η μοίρα του ζωδίου τους.

Όσο για τις πολιτικές εξελίξεις, το να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης κάτω από τέτοιες συνθήκες δείχνει μάλλον... θρασύ! Προσωπικά δεν αποκλείω καθόλου τις εκπλήξεις, αφού κάποιοι βουλευτές μπορεί να κατακλυστούν από... αντιστασιακές μνήμες. Παράλληλα δεν μπορεί να υποτιμηθούν οι αντιδράσεις του κόσμου, που με την συνδρομή της έκλειψης δεν θέλει και πολύ να βγει στα... κάγκελα! Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα λείψουν κάποιες ακρότητες, ικανές να μετατρέψουν τους δρόμους σε πεδίο μάχης.

Οι κατ' εξοχήν υπεύθυνοι γι' αυτό είναι βέβαια ο Άρης και ο Ουρανός, ενισχυμένοι από τον Δία.
Ας δούμε όμως τι άλλο μπορεί να σου επιφυλάσσει το «μεγάλο τρίγωνο» των τριών πλανητών, ένα σχήμα που θα σε επηρεάσει καθ' όλη τη διάρκεια του επταημέρου.

Εφαρμογές: Μια πολύ μεγάλη ή σπάνια επίδοση. Οφέλη από νέα δεδομένα. Ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες. Δραστική ανανέωση. Χειραφέτηση, απελευθέρωση. Μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη. Ένας αποτελεσματικός αιφνιδιασμός. Πολεμικές τέχνες. Extreme sports, αεροπλοΐα.
SOS: Κεραυνός εν αιθρία, σοκ. Κίνδυνος στον αέρα, πτώση από ψηλά. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Ανταρσία. Πρωτοφανής αγριότητα, εξτρεμισμός, εγκλήματα πολέμου. Φωτιά, έκρηξη. Βομβαρδισμός. Τρομοκρατική επίθεση.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες, Καρκίνους ή Σκορπιούς που έχουν τον Ήλιο τους από την 19η έως την 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Όσον αφορά στα... λοιπά ουράνια δρώμενα, αξίζει μια ιδιαίτερη μνεία στον ανάδρομο Ερμή, για τον οποίο συνήθως γράφονται ή λέγονται... σημεία και τέρατα. Το «μυστικό» της ανάδρομης κίνησης του Ερμή είναι η –έστω και κατ' ανάγκη- αξιοποίηση λύσεων ή εφαρμογών που παρέμειναν στο «συρτάρι», κάτι σαν δεύτερη ευκαιρία. Σε ωθεί ακόμη να καλύψεις ατέλειες ή κενά, καθιστώντας την θέση σου πιο ασφαλή. Από την άλλη είναι γεγονός ότι δημιουργεί επιπλοκές σε νέες δραστηριότητες, κλείνει «σίγουρους» δρόμους, δεν προσφέρεται για αγορές συσκευών, ούτε για νέα συμβόλαια, παραπέμποντας συνήθως σε μια επαναδιαπραγμάτευση όρων. Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι τον πανικό που σκορπίζουν τα αστρολογικά «παπαγαλάκια» υπάρχει τεράστια απόσταση.

Ας δούμε τώρα τις υπόλοιπες όψεις του επταημέρου, με χρονολογική σειρά:

Το Σάββατο, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (Ζυγός-Αιγόκερως, 11η μοίρα), ορίζοντας το τέλος μιας διαδρομής.

Εφαρμογές: Αποκάλυψη παρανομιών. Έρευνα, ενασχόληση με μυστήρια. Αναγέννηση, ξεκίνημα από το μηδέν. Οφέλη από ζημιές άλλων.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος, μια καταστροφή. Επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής. Εκβιασμός, χειραγώγηση, «στημένο» παιχνίδι.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Δευτέρα, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον τροπικό Χείρωνα (Παρθένος-Ιχθύες, 14η μοίρα), στοχεύοντας μεταξύ άλλων στην δημιουργία ενός ζεστού οικογενειακού κλίματος. Το αν θα τα καταφέρει μέσα σε αυτόν τον... ορυμαγδό είναι βέβαια ένα μεγάλο στοίχημα.

Εφαρμογές: Μια σχέση με σκοπό το γάμο ή τη συμβίωση. Μια σχέση από το παρελθόν, επανασύνδεση. Αγκαλιά, στοργή. Εξωραϊσμός του προσωπικού χώρου. Ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα. Παραδοσιακές συνταγές. Αντίκες.

SOS: Συναισθηματική εξάρτηση, υπερβολική ευσυγκινησία. «Κόλλημα στο παρελθόν.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους και Καρκίνους

Κοντά στα μεσάνυχτα, ο Ήλιος «κλείνει» την αντίθεση του με τον Ουρανό (Ζυγός-Κριός, 14η μοίρα), επισπεύδοντας το... απρόοπτο!

Εφαρμογές: Αλλαγή, ανανέωση. Πρωτοπορία, πειραματισμός, εφευρετικότητα. Εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, εκπλήξεις, απρόοπτα. Έρευνα, επιστημονικό ενδιαφέρον. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Βοήθεια και συμπαράσταση από ξένους. Ψυχολογία, Κοινωνιολογία, Πολιτική.

SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Κυνισμός, αναισθησία, ψυχρότητα. Αλλόκοτη συμπεριφορά οικείων προσώπων. Ακρότητες, προκλήσεις. Εκκεντρικότητα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες και Παρθένους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη, παράλληλα με την Σεληνιακή έκλειψη, αναλαμβάνει... δράση ο Πλούτωνας.

Κατ' αρχήν, το τετράγωνο του με την Αφροδίτη (Αιγόκερως-Ζυγός, 11η μοίρα), δείχνει πρόθυμο να φτάσει το συναίσθημα σου στα άκρα.

Εφαρμογές: Πάθος, ταύτιση, απόλυτη αφοσίωση. Μια δυνατή ερωτική εμπειρία. Μια καταλυτική σχέση. Νυχτοπερπατήματα. Βιολογική καθαριότητα.

SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Ζήλια, φθόνος. Πορνεία, πορνογραφία. Δερματικά προβλήματα. Σήψη.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Αιγόκερους, Κριούς, Καρκίνους, Ταύρους, Σκορπιούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Έχουμε ακόμη την «κρυφή» σύνοδο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα στην 17η μοίρα του Τοξότη.

Εφαρμογές: Μια πολύ δυνατή σεξουαλική εμπειρία. Αποκάλυψη παρανομιών, εξάρθρωση κυκλώματος. Έρευνα, βουτιά στο άγνωστο, κατάδυση. Πολεμικές τέχνες.

SOS: Εγκληματικότητα, τρομοκρατία, τοποθέτηση βομβών. Αυτοκαταστροφή. Υποχώρηση εδάφους, τράβηγμα του «χαλιού».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Σκορπιούς, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους και Καρκίνους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Τέλος την Πέμπτη, η αστρική Αφροδίτη «κλείνει» το τετράγωνο της με τον τροπικό Άρη (Παρθένος-Τοξότης, 17η μοίρα), επισφραγίζοντας μια καθ' όλα «φλογερή» περίοδο για τις σχέσεις σου.

Εφαρμογές: Μια ερωτική περιπέτεια, φλερτ, έντονη επιθυμία. Έντονος τρόπος ζωής.

SOS: Σεξουαλική παρενόχληση. Ζήλια, βία, φανατισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Κριούς, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Παρθένους ή Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved