Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/10 έως 5/10

Σελήνη στον Υδροχόο – Στο Luna park των αντοχών μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/10 έως 5/10

Ήλιος στον ουρανό και στις καρδιές μας δείχνει να βασιλεύει το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 3/10 στις 11.00 το πρωί.
Ήλιος με δόντια βέβαια, αλλά όπως και να' χει πρόκειται για ένα διήμερο, που η εξωστρέφεια μας κάνει να αναζητάμε οάσεις, απολαμβάνοντας τον υδροφόρο ορίζοντα.

Στις 2.43 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ερμή που ετοιμάζεται να μπει σε στάση για την ανάδρομη πορεία του, μας κάνει από το πρωί να αισθανόμαστε κάτι απροσδιόριστο, με αφηρημένη σκέψη και κινήσεις, ενώ τα πράγματα κυλάνε κάπως αλλοπρόσαλλα.
Μπορεί να συναντήσουμε δυσκολία στην επικοινωνία και στην αφομοίωση λόγων και πράξεων.
Στις 6.53 το απόγευμα το τρίγωνο με την Αφροδίτη έρχεται να καλύψει τα προηγούμενα κενά ή μάλλον να τα αγνοήσει, καθώς η διάθεση ανεβαίνει, επιθυμώντας να συναντήσουμε φίλους, να διασκεδάσουμε, να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και γενικά να μοιραστούμε συντροφικές στιγμές με άλλους.

Στις 4/10 στις 4.54 τα ξημερώματα, το τρίγωνο με τον Ήλιο δυστυχώς δεν βρίσκει κατάλληλο έδαφος να εκφράσει τη ζωτικότητα, την ενέργεια και την αισιοδοξία του, καθώς συντελείται σε ώρες που βρισκόμαστε στα κρεβάτια μας, αλλά ο απόηχός του είναι έντονος το Σαββατιάτικο πρωινό.
Στις 10.14 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη και στις 11.18 με το εξάγωνο με τον Ουρανό, γίνονται χορηγοί ενός ενθουσιώδους πρωινού που κρατάει ως το απόγευμα.
Υπερκινητικοί, δραστήριοι, ευέλικτοι και ευδιάθετοι καθώς είμαστε, ασχολούμαστε με όλα, καταφέρνοντας να τακτοποιήσουμε όσα θέλουμε και συγχρόνως να ευχαριστηθούμε τη μέρα μας, η οποία διατάζει να κάνουμε κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο.
Στις 2.23 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία προσδίδει άλλη πνοή στις δραστηριότητές μας επιδιώκοντας να ξεδώσουμε, να αποτυπώσουμε τα ίχνη μας και πάνω απ' όλα να υπερβάλλουμε, συμπεριφερόμενοι έντονα ως το απόγευμα.
Στις 9.32 το βράδυ το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από αργά το απόγευμα, δημιουργεί αναστολές και δεύτερες σκέψεις, ενώ οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για αυτοκριτική και διευθέτηση ζητημάτων αρχής.

Στις 5/10 στις 12.25 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, σαν σύννεφο που κανείς δεν ξέρει αν θα περάσει γρήγορα ή θα φέρει συναισθηματική μπόρα.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες πριν κατεβάσετε αχόρταγα τα πολλά ποτήρια σαμπάνιας σκεφτείτε πως δεν έχει κανένα νόημα ένας κατοπινός ανυπόφορος πονοκέφαλος.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, είστε μέσα στην καλή χαρά και τίποτα δεν σας χαλάει τη διάθεση. Απολαύστε ένα διήμερο γεμάτο ευκαιρίες και όμορφες συναναστροφές.

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αφήστε να σας επιλέξουν οι άλλοι γιατί εσείς δεν είστε και πολύ ζωηροί. Ξεχωρίστε τις καλύτερες προτάσεις και μπείτε στο δυναμικό τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved