Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου

Μια σφικτή αγκαλιά τα θεραπεύει όλα

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου

Πολλά συμβαίνουν στους ουρανούς τούτες τις ημέρες μα θα προτιμήσω να σου γράψω για το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα κι αυτά που θα διαβάσεις κράτησέ τα γιατί σίγουρα θα σου χρειαστούν.

Ξέρεις ότι κάθε όψη μπορεί να εκδηλωθεί το ίδιο δραστικά, είτε γύρω σου ως μια αλληλουχία εξωτερικών γεγονότων, είτε μέσα σου. Σε κάθε περίπτωση με τον Άρη παρόντα καλείσαι να προβείς σε μικρές αλλά θαυματουργές, ηρωικές πράξεις, αφού μόνον έτσι θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τα κάθε είδους θεριά.
Είσαι σε πόλεμο, αυτό να θυμάσαι.

Ποιο μπορεί να είναι όμως το πεδίο δράσης σου στην συγκεκριμένη περίπτωση;

Ο πρώτος κοινός παρονομαστής που βάζει ο Χείρωνας είναι το παρελθόν κι από εκεί θα ξεκινήσω. Οι πράξεις των προγόνων σου, η παράδοση σου, οι θρύλοι και οι μύθοι που σε γαλούχησαν, οι οικογενειακές καταβολές, τα τραύματα και οι χαρές σου, τα λάθη και τα επιτεύγματα σου, μια δυνατή σχέση που σε σφράγισε, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν σου. Και μπορεί να πιστεύεις ότι το παρελθόν σου πάει, θάφτηκε μέσα στη λήθη. Να λες ότι εσύ είσαι άνθρωπος του σήμερα και βλέπεις μόνον μπροστά.
Όμως στην πραγματικότητα κουβαλάς ακόμη τα προικιά του. Το παρελθόν σου είναι ενσωματωμένο σε αυτό που είσαι σήμερα, τα μονοπάτια που περπάτησες είναι βαθιά χαραγμένα στην ψυχή σου. Όπως και καταστάσεις που δεν πέρασαν ποτέ στο συνειδητό σου, δεν έγιναν κτήμα σου αλλά μπορεί να σε στοιχειώνουν να σε εγκλωβίζουν, να σε κρατάνε πίσω, δέσμιο μιας «κατάρας». Ως πότε;

Ως πότε θα αφήνεις τις καλύτερες πλευρές σου να γίνονται βορά του «δράκου» που σε καταδιώκει;

Αυτό είναι το πρώτο πεδίο δράσης σου κι ο σκοπός σου: Να πολεμήσεις και να νικήσεις τον εσωτερικό σου εχθρό, που κάτι τέτοιες ημέρες ξυπνά και ζητά το μερτικό του.
Μπορεί να χρειαστεί να ανατρέξεις πολύ πίσω, γιατί εκεί κρύβονται τα αίτια της εμφύλιας διαμάχης σου.

Η ίδια η ζωή θα σε οδηγήσει στην αρένα, έχει πάντα τον τρόπο της να σου θυμίζει τις ανολοκλήρωτες υποθέσεις σου, να ξύνει τις πληγές σου.
Μπορεί να κατακλυστείς από δραστικές μνήμες, πάθη και έξεις που κάποτε απέκρουσες και έθαψες στο υποσυνείδητο σου αλλά τώρα έρχονται σαν αγριεμένοι βάρβαροι να αμφισβητήσουν την σιγουριά σου, την συγκρότηση σου.
Είναι τα ψυχικά ζόμπι σου αλλά μην δειλιάσεις, βγάλε από το θηκάρι το πνευματικό σπαθί σου...

Κι αν νοιώθεις κυριευμένος από την «κατάρα της μούμιας», εκεί δίπλα της θα βρεις και το «Εξκάλιμπερ» της νίκης σου.

Γιατί σίγουρα το παρελθόν σου δεν κρύβει μόνον φαντάσματα και σκελετούς, τραύματα κι απωθημένα αλλά και ανεκπλήρωτους ευγενείς πόθους, δημιουργικά ταλέντα που κάποτε εγκατέλειψες για χάρη του «ρεαλισμού». Κληροδοτήματα που προσμένουν χρόνια την αξιοποίηση τους, θαμμένοι θησαυροί, που υπάρχουν μέσα σου αλλά τους αγνοείς.
Μόνο να σκάψεις προσεκτικά, όπως θα έκανες με ένα αρχαίο μνημείο, που σκόνταψε στην σκαπάνη σου.

Ο δεύτερος κοινός παρονομαστής που βάζει ο Χείρωνας είναι το λιμάνι σου, το σπίτι σου, η οικογένεια σου, το καταφύγιο σου. Ή σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, το χωριό σου, η πατρίδα σου.
Κι εδώ θα πρέπει να καταλάβεις ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είσαι και τόσο ασφαλής. Η ειρήνη σου απειλείται είτε από εσωτερικούς, είτε από εξωτερικούς εισβολείς.
Ένα από τα χειρότερα σενάρια είναι να έχεις να αντιμετωπίσεις έναν «εχθρό» που ζει κάτω από την ίδια στέγη, που είναι «αίμα σου» αλλά φαίνεται να έχει χάσει τα λογικά του. Σε μια τέτοια περίπτωση η φυγή είναι ίσως η καλύτερη λύση.

Πριν όμως σε βρουν άνθρωποι, στοιχεία της φύσης ή... στοιχειά που βάλθηκαν να σε ξεσπιτώσουν, μπορείς να προλάβεις να φτιάξεις μια τεράστια όσο και δυνατή αγκαλιά, μια φωλιά μέσα στη φωλιά, που μέσα της θα προστατευτεί ό, τι πολυτιμότερο έχεις.
Το κάστρο σου πολιορκείται και πρέπει να ενισχύσεις την άμυνα σου με οχυρωματικά έργα και τάφρους. Μα το κυριότερο να εμψυχώσεις τους πολιορκημένους, ξεκινώντας από τον εαυτό σου. Να νικήσεις τους φόβους σου και να σπάσεις την «κατάρα».

Όλα αυτά μπορεί να σου φαίνονται βαριά και η αλήθεια είναι ότι μάλλον το δραματοποίησα περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε.
Σου φύλαξα όμως το καλύτερο για το τέλος.

Το δίπολο Άρη-Χείρωνα μπορεί να έχει μια υπέροχη εφαρμογή στην ερωτική σου ζωή. Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας είναι ίσως ο πιο αγαπημένος τους και κάτω από την καθοδήγηση τους μπορεί να ζήσεις πραγματικά μοναδικές στιγμές. Άνοιξε την αγκαλιά σου λοιπόν, άνοιξε και την ψυχή σου για να τις απολαύσεις!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved