Το πάρε-δώσε των άστρων, από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου

Nα τολμήσεις ή να αιφνιδιάσεις, υπερβαίνοντας κάποιους απαράβατους όρους ή κανόνες.

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου

Τόλμη και... αναισθησία!

Δύσκολοι καιροί για «νοικοκυραίους» κι αντίθετα συμβατοί για τους πιο ριψοκίνδυνους ή «κυνικούς», που είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν τα πάντα με ένα «μεγάλο κόλπο». Κι αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις μια τέτοια πολιτική, τότε είναι προτιμότερο να... κάτσεις στ' αυγά σου.

Ο ενεργός Δίας σου υπόσχεται κέρδη και οφέλη, με την προϋπόθεση όμως να τολμήσεις ή να αιφνιδιάσεις, υπερβαίνοντας ενδεχομένως κάποιους «απαράβατους» όρους ή κανόνες. Με άλλα λόγια κινούμενος έξω από τα καθιερωμένα και με τις ηθικές σου αρχές να «αμβλύνονται», οι πιθανότητες επιτυχίας σου πολλαπλασιάζονται και δεν αποκλείεται να πετύχεις μια μεγάλη οικονομική επίδοση.
Βλέπεις στην σύγχρονη Οικονομία δεν χωράνε συναισθηματισμοί και δυστυχώς ούτε ανθρωπισμοί κι εδώ αναφέρομαι κυρίως σε επιχειρηματικές ή κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες και όχι στην οικονομική καθημερινότητα σου.

Από την άλλη πλευρά, μακάρι να ανήκεις σε εκείνους τους τυχερούς που ύστερα από ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης, τους πάνε όλα κατ' ευχήν, εδώ όμως δεν τίθεται καν θέμα μιας δικής σου παρέμβασης. Ή «το 'χεις» ή «δεν το 'χεις».

Ωστόσο, πλησιάζοντας προς την Κυριακή, κυριαρχούν τάσεις που σίγουρα άπτονται των καθημερινών αναγκών σου. Η «κρυφή» αντίθεση της Αφροδίτης με την αστρική Έριδα είναι μια αρκετά «καλόβολη» όψη, όσον αφορά σε εισοδήματα που έρχονται μέσω μιας εργασίας. Παράλληλα, τονίζει τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με θέματα υγιεινής και φροντίδας του σώματος, όπως επίσης και οτιδήποτε αφορά οικιακά ζώα ή καλλιέργειες.
Θα έχεις επίσης μια καλή ευκαιρία να βελτιώσεις τις υποδομές σου και να προμηθευτείς υλικά για την εργασία σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved