H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/9 έως 24/9

Σελήνη στην Παρθένο - Η παγίδα των διανοητικών ανασκαφών

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/9 έως 24/9

Λίγο πριν τη Νέα της φάση η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 21/9 στις 6.55 το απόγευμα, για να δώσει μια πρώτη γεύση της έξαρσης των απωθημένων και των εξαρτήσεων.

Στις 22/9 στις 6.05 το πρωί και 2' λεπτά αργότερα στις 6.07 η κορύφωση του τετραγώνου με τον Άρη και της αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, ανοίγουν την ημέρα με ψυχρή διάθεση, ανασφαλή και εντελώς ευμετάβλητη.
Ως το απόγευμα λειτουργούμε υποσυνείδητα, εκφράζοντας διαρκώς επιθυμίες που προσπαθούμε να εκπληρώσουμε αλλά χωρίς μέτρο και σαφή εικόνα.
Οι ώρες αυτές χρειάζονται προσοχή γιατί γινόμαστε επιρρεπείς σε εξαρτήσεις, σε φαντασιώσεις, σε εμμονές και στο θέατρο του παραλόγου.
Η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις ώρες είναι μια δημιουργική απασχόληση ή μια καλλιτεχνική διέξοδος, ενώ ο απαλός ήχος της μουσικής είναι απαραίτητος σε ότι κάνουμε, αρκεί να μην παρασύρει αρνητικά τη θύμηση.
Στις 5.03 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει το βράδυ με περισσότερο πείσμα και επιμονή, ειδικά αν βλέπουμε πως κάτι δεν μας βγαίνει ή πως δεν κυλάει όπως το θέλουμε.
Η μέρα αυτή μας κάνει φαινομενικά αυστηρούς και βαθύτερα δουλικούς.

Στις 23/9 στις 10.41 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να νιώθουμε πιο υπεύθυνοι για τις πράξεις μας, σπεύδοντας να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις και να αναλάβουμε την ευθύνη με αρκετό άγχος και πίεση.
Τα πάντα αξιολογούνται και μπαίνουν στο μικροσκόπιο έως τις 3.15 το μεσημέρι που η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη για να ζεσταθούμε σταδιακά και να παραδοθούμε ως το βράδυ μάλλον άνευ όρων, στα πεπραγμένα μας.

Στις 24/9 στις 7.00 το πρωί η Σελήνη περνάει στον συντροφικό και ενωτικό Ζυγό για να εκφράσει τη Νέα της προτρεπτική φάση, που αλίμονο αν δεν την χειριστούμε σωστά.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, βρίσκεστε σε σύγχυση, μπερδεύοντας τα νοήματα και τις λέξεις. Αντισταθείτε σε πειρασμούς και μην εκτίθεστε. Χαλαρώστε με δημιουργικές ασχολίες.
Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, η επιμονή σας είναι σκανδαλώδης, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Αν προχωρήσετε μεθοδικά, θα έχετε ευχάριστα αποτελέσματα.
Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, αναζητάτε το δίκιο σας μέσα από εξοντωτικές ανασκαφές. Το πιθανότερο είναι να το βρείτε, αλλά μετά δεν θα έχετε ενέργεια για να το ευχαριστηθείτε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved