Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου

«H πίστη μετακινεί βουνά» και η λογική σου δεν πιάνει διάρα τσακιστή μπροστά στην διαίσθηση σου...

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου

Άρης-Ποσειδώνας: Οδηγός επιβίωσης και όχι μόνον...

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν είναι βέβαια κάποια «εύκολη» όψη. Η εμπειρία παραπέμπει σε κινδύνους και προβλήματα συνδεόμενους με το υγρό στοιχείο ή τα αέρια, ποικίλες τοξικές προσβολές, ιώσεις, νοθείες, εντελώς άστοχες πρωτοβουλίες ή λανθασμένους συναγερμούς κι ακόμη ένα «δηλητηριώδες» παρασκήνιο, με τους... διπλούς «πράκτορες» να πιάνουν δουλειά!
Ψυγεία, κλιματιστικά, φρένα, εγκαταστάσεις παροχής αερίου, βρύσες και σωλήνες ύδρευσης, βάρκες, πλεούμενα αλλά και... θερμόμετρα φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας των καταστροφών, να ξέρεις όμως ότι μαζί με τα ενδεχόμενα προβλήματα που θα σου δημιουργήσει, ή ίδια όψη προσφέρει και τις λύσεις τους, σημαντικό μέρος των οποίων είσαι κι εσύ.

Όπως συμβαίνει και σε κάθε ανάλογη περίπτωση, το σύμπαν σε καλεί να εκμεταλλευτείς την συγκυρία και να δράσεις ή να δημιουργήσεις κινούμενος μέσα στο πνεύμα της. Ή αλλιώς να προνοήσεις «ταΐζοντας» τους πλανήτες με αυτό που αποζητούν, πριν «αυτονομηθούν» και πράξουν... κατά βούληση!
Η δική σου βούληση είναι εκείνη που μπορεί και πρέπει να κατευθύνει την ενέργεια τους εκεί που επιθυμείς.

Κι αν αναρωτιέσαι τι είδους «τροφή» ταιριάζει σε έναν επιθετικό Ποσειδώνα, η λίστα δεν είναι και μικρή.

Κατ' αρχήν, να θυμάσαι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες πρώτον «η πίστη μετακινεί βουνά» και δεύτερον η λογική σου δεν πιάνει διάρα τσακιστή μπροστά στην διαίσθηση σου. Ακόμη κι αν βλέπεις πράγματα που κανείς άλλος δεν βλέπει, να ξέρεις ότι υπάρχουν και αυτή η αίσθηση μπορεί να σε ωφελήσει ή να σε προστατεύσει, όχι γιατί είσαι ο... εκλεκτός και ακούς φωνές αλλά επειδή, είτε τυχαία, είτε συνειδητά ο κοσμικός «δέκτης» σου παραμένει ανοικτός.
Όμως το πρώτο που θα σε βοηθήσει είναι η πίστη σου, σε σένα, στον Θεό σου, στα ιδανικά σου ή όπου αλλού αγαπάς. Αυτή θα σε θωρακίσει και θα ανοίξει τον δρόμο στα θαυμαστά έργα σου.

Ύστερα, επειδή πάντα ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει», μπορείς παράλληλα να ψάξεις και να εκμεταλλευτείς το παρασκήνιο επ' ωφελεία σου, ειδικά αν οι «κακοί» σε έχουν βάλει στο μάτι. Ελιγμοί, αντικατοπτρισμοί και παραπλανήσεις του «εχθρού» θα επιφέρουν άριστα αποτελέσματα κι αν μάλιστα ενεργοποιήσεις το σύστημα «αντικατασκοπείας» σου, πιθανότατα θα προλάβεις το κακό εν τη γεννέσει του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα υπάρχει με αυτά που δεν φαίνονται και μπορεί να σε παγιδεύσουν.

Μην δίνεις στόχο... Αυτό σου «φωνάζει» ο Ποσειδώνας καλώντας σε να κάνεις την δουλειά σου αθόρυβα και με ασφάλεια, υπό την προϋπόθεση πάντα να είσαι εσύ ο «καλός» και να μην σκάβεις λάκκους στους οποίους μπορείς να πέσεις μέσα.

Οφείλεις όμως να προνοήσεις και για ψυχικές επιθέσεις, που αναμένεται να βρεθούν στο φόρτε τους. Μέχρι και... μαντζούνια μπορεί να επιστρατεύσουν αυτοί που σε φθονούν και «ντρέπονται» να στο πουν στα ίσια, χώρια το «κακό μάτι».
Εδώ, μπορεί να «φορτωθείς» την αρνητική ενέργεια των άλλων κι αν οι μπάρες ασφαλείας σου είναι απενεργοποιημένες ή αδύναμες και βρεθείς ζαβλακωμένος, μην διστάσεις να καταφύγεις σε παραδοσιακά όσο και απλά όπλα, όπως είναι για παράδειγμα ο αγιασμός, το ξεμάτιασμα κλπ. Ακόμη κι αν είναι placebo, την δουλειά τους θα την κάνουν, αφού για τον Ποσειδώνα έχει μεγαλύτερη ισχύ αυτό που πιστεύεις, παρά αυτό που πρεσβεύει η λογική σου.

Μένοντας στην καθημερινότητα σου, το απλούστερο που μπορείς να κάνεις για να ξεγλιστρήσεις από τις παρενέργειες του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα, είναι να αφεθείς στον ρυθμό της μουσικής και να χορέψεις. Να τραγουδήσεις, να το γλεντήσεις κι αν ξέρεις να παίζεις κάποιο όργανο, ακόμα καλύτερα. Κι εδώ βέβαια δεν χρειάζεσαι σώνει και καλά ουσίες και οινοπνεύματα, πολύ περισσότερο αν δεν αντέχεις, αφού με τον Άρη παρόντα μπορεί να δεις... αστεράκια στο πιτς φυτίλι! Άντε, ένα ποτηράκι παραπάνω για να χαλαρώσεις, μέχρι εκεί... Μην σου πω ότι θα πρέπει να έχεις τον νου σου και σε κάποιους πολύ «διψασμένους», που δεν θέλουν και πολύ να χάσουν τον έλεγχο, με αφορμή κι αιτία τις «μπόμπες» που πίνουν.

Υπάρχουν φυσικά κι άλλες μορφές τέχνης, στις οποίες μπορείς να εντρυφήσεις, όπως για παράδειγμα η γλυπτική, η ξυλογλυπτική και οποιαδήποτε άλλη παντρεύει την «οξύτητα» του Άρη με την καλλιτεχνική αίσθηση του Ποσειδώνα.

Συνολικά, ο Άρης βάζει μπρος τις μηχανές του (σου) σε οποιονδήποτε τομέα «ελέγχει ο Ποσειδώνας (φαντασία, όνειρα, ψυχική ζωή, θεραπείες, τέχνες, υγρά και αέρια) και το μόνο που σου ζητά είναι να μην ξανοιχτείς σε δράσεις που δεν γνωρίζεις και δεν ορίζεις, αφού μπορεί να βρεις τον μπελά σου..
Ακόμη κι ένας «άκακος» διαλογισμός μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δραστικός, φέρνοντας σε ενώπιον καταστάσεων που απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς. Μερικές φορές τα «εσωτερικά πεδία» δεν είναι για παιχνίδι...

Αν λοιπόν είσαι εκπαιδευμένος και μπορείς να αντεπεξέλθεις σε κάθε πιθανή αναποδιά, τότε ο κόσμος του Ποσειδώνα σε... περιμένει για να σου αποκαλύψει τα μυστικά του, στον ρυθμό της περιπέτειας βέβαια... Πας για κυνήγι κι όχι για ξάπλες.

Κι όσον αφορά στο υγρό στοιχείο, κολύμπα, ψάρεψε, βούτηξε στα βαθιά, αρκεί να είσαι σωστά προετοιμασμένος και να τηρείς όλους τους κανόνες ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση μην το αποτολμήσεις, αφού ακόμη και οι... τσούχτρες θα είναι εναντίον σου! Αρκέσου στα μπουγέλα και τα νεροπίστολα, κρατώντας όμως μακριά τις σφήκες...

Ανάλογες περιπέτειες ενδέχεται να έχεις σε λίμνες, ποτάμια, πισίνες αλλά και στην... μπανιέρα σου! Πολύ καυτό νερό, σαπούνια που γλιστράνε, βουλωμένα σιφώνια, κακόβουλα παπάκια... όλα δείχνουν να είναι εναντίον σου αλλά σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, φορώντας όλον τον εξοπλισμό ενός... αυτοδύτη!

Ίσως πάλι να ήρθε η στιγμή για να φτιάξεις τα υδραυλικά σου, πριν σε ζώσει η υγρασία. Ή να καταπολεμήσεις ζιζάνια και βλαβερά έντομα που απειλούν τα φυτά ή τα ζώα σου. Να μη μείνει ζωντανή ούτε μια... μουχρίτσα!

Να φροντίσεις όμως και την δική σου υγεία, αποφεύγοντας τα πολύ τοξικά ή «βαριά» φαρμακευτικά κοκτέηλ. Αποτοξίνωση χρειάζεσαι κι όχι επιπλέον επιβάρυνση. Αν τώρα «την πατήσεις» και πέσεις θύμα κάποιου βάρβαρου ιού, περίμενε υπομονετικά να κάνει τον κύκλο του.
Και βέβαια ούτε λόγος να γίνεται για «ντόπες». Άσε τους άλλους να κερδίσουν λάθρα το τρόπαιο τους, χάνοντας όμως την υγεία τους, ψυχική και σωματική. Άσε που υπάρχει και το αντιντόπινγκ κοντρόλ...

Τα πράγματα είναι ίσως πιο σοβαρά στο οικονομικό πεδίο, με το οποίο έτσι κι αλλιώς ο Ποσειδώνας δεν έχει... ξεκάθαρες σχέσεις.
Εδώ καιροφυλακτούν απιστίες, παραχαράξεις, νοθεύσεις, κλοπές και... Ρουμανιστί λοβιτούρες αλλά ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. Πριν προλάβουν να στην φέρουν, εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε αντίμετρο, που θα αποθαρρύνει τους επίδοξους «σαλταδόρους» ή ακόμα καλύτερα θα τους πιάσει στη φάκα σαν τα ποντικάκια.

Και τελικά με όλα αυτά, πέρα από την διαπίστωση «βρε, βρε, τι γίνεται στον κόσμο» θα αποκομίσεις και μια πολύ χρήσιμη εμπειρία για το πώς αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά κάθε είδος «δηλητηριώδους» παρασκηνίου ή τα κακόβουλα «φαντάσματα» δίκην... Ghostbuster!

{youtube}r1-NvLJFDsw{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved