Τα SOS της εβδομάδας, από 19/9 έως 25/9

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 19/9 έως 25/9

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 19/9 έως 25/9

Από τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου, δύο είναι αυτά που ξεχωρίζουν: Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που «κλείνει» με ακρίβεια την Δευτέρα το πρωί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία γίνεται το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης 24/9.

Και όσον αφορά στο πρώτο, σε συλλογικό επίπεδο ήδη πήρες κάποια «δείγματα» με τα μπουρίνια και τις καταιγίδες που τις προηγούμενες ημέρες σάρωσαν την Ελλάδα, έχοντας δυστυχώς και θύματα. Γι' αυτό το ενδεχόμενο (κίνδυνος από το υγρό στοιχείο) σε είχα ενημερώσει βέβαια από το προηγούμενο δελτίο «SOS», ωστόσο επί προσωπικού υπάρχουν πολλά ακόμη που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, τις ημέρες που έρχονται. Και μην πάει ο νους σου μόνον στο κακό, αφού μπορείς να δράσεις στο πνεύμα της σύμπραξης των δύο πλανητών και να ωφεληθείς από τις ανάλογες εφαρμογές.

Εφαρμογές: Διερεύνηση-αποκάλυψη του παρασκηνίου. Χορός, ρυθμός, γλυπτική. Καταπολέμηση προσβολών από παράσιτα ή έντομα. Αποπροσανατολισμός του εχθρού, καμουφλάζ. Εντατικό ελεγχόμενο πότισμα. Αλίευση. Υποβρύχια, δράση, ναυμαχία. Αντιμετώπιση ψυχικών επιθέσεων.

SOS: Άστοχη προσπάθεια, «μια τρύπα στο νερό». Λάθος συναγερμός, αστοχία οπλικών συστημάτων. Κίνδυνος στο υγρό στοιχείο. Ναυάγιο, πνιγμός. Λοίμωξη, ίωση. Τοξική προσβολή. Πισώπλατο κτύπημα, προδοσία, απιστία. Πόλεμος κατασκόπων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ιχθύες, Παρθένου, Κριούς αλλά και τους Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους ή Λέοντες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους,

Η Νέα Σελήνη, η οποία όπως πάντα ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων, γίνεται στην 1η μοίρα του Ζυγού για τον τροπικό ζωδιακό και στην 7η της Παρθένου για τον αστρικό. Ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 24η μοίρα του Ζυγού, ενώ το Μεσουράνημα της στην 28η του Καρκίνου.
Το που και πώς θα σε επηρεάσει εξαρτάται άμεσα από τις περιοχές (οίκους) ή τους πλανήτες του ωροσκοπίου σου, που ενεργοποιούνται από τους ανωτέρω δείκτες.

Πάντως, η γενική αίσθηση που αφήνει είναι αυτή της διάστασης ή της σύγκρουσης μεταξύ αντιμαχομένων συμφερόντων, με άφθονη μάλιστα δράση στο παρασκήνιο.
Σε συλλογικό επίπεδο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και προβληματισμοί γύρω από εργασιακά και ιατρικά θέματα κυρίως, ενώ δεν λείπουν και οι στρατιωτικές διεργασίες.
Περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα σου δώσω στο επόμενο δελτίο «SOS».

Ας δούμε τώρα όλες τις όψεις του επταημέρου, με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει μια αντίθεση με την Έριδα (Ζυγός-Κριός, 23η μοίρα), αναγκάζοντας σε να ψάξεις εξονυχιστικά κάποιες λεπτομέρειες.

Εφαρμογές: Ταξινόμηση, κατάταξη. Σημασία στη λεπτομέρεια. Μικρογραφίες, λεξικά. Τεχνικές ρυθμίσεις. Ενασχόληση με την ψηφιακή τεχνολογία. Ιατρικές εξετάσεις. Επαφές για εργασιακά θέματα, αιτήσεις, προαπαιτούμενα. Γραμματειακή υποστήριξη, προμήθεια εξοπλισμού.

SOS: Τεχνικά προβλήματα, ιδιαίτερα στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ή το διαδίκτυο. Υπερβολική έμφαση σε λεπτομέρειες, γραφειοκρατία, «ψείρισμα».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Κριούς, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες και Παρθένους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 29η μοίρα του ζωδίου τους,

Την ίδια ημέρα, η τροπική Αφροδίτη σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα (Παρθένος-Τοξότης, 17η μοίρα), οδηγώντας την προσωπική και συναισθηματική ζωή σου στα... άκρα!

Εφαρμογές: Κέρδη από απώλειες άλλων. Αποζημίωση, κληρονομιά. «Βιολογική» καθαριότητα. Μια μοναδική ερωτική εμπειρία. Οφέλη από το τέλος μιας σχέσης. Διερεύνηση των συναισθημάτων, «βουτιά» στα βαθιά. Νυχτοπερπατήματα.

SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Ένα επώδυνο τέλος, μια προσωπική τραγωδία. Ζήλεια, φθόνος, άγρια ένστικτα. Χειραγώγηση σχέσης, εξαγορά συναισθημάτων, τρομοκρατία. Πορνεία, πορνογραφία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους, Ταύρους, Σκορπιούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Παράλληλα, κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνο ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Χείρωνα (Σκορπιός-Ιχθύες, 14η μοίρα), αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων θέματα από το παρελθόν. Η όψη βέβαια επιδρά στις εξελίξεις για ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα.

Εφαρμογές: Το παρελθόν στην... μόδα! Δημοσιοποίηση στοιχείων που έρχονται από το παρελθόν. Ενδιαφέροντα σχετικά με την λαϊκή παράδοση ή την Αρχαιολογία. Μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο για ακίνητα. Ένωση ατόμων με κοινή καταγωγή. Μια μεγάλη οικογενειακή σύναξη. Δράσεις με σημείο αναφοράς την τοπική αυτοδιοίκηση. Ανασύσταση ενός πολιτικού φορέα.

SOS: Διάσταση ανάμεσα στην προσωπική και την κοινωνική ζωή. Διαχωριστικές τάσεις, ρατσισμός, ακραίος εθνικισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Ζυγούς, Ταύρους, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Διδύμους, Υδροχόους Λέοντες, Κριούς ή Ζυγούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Κυριακή, ο Ήλιος σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με την αστρική Έριδα (Παρθένος-Ιχθύες, 28η μοίρα), τονίζοντας μεταξύ άλλων εργασιακά και ιατρικά θέματα.

Εφαρμογές: Οργάνωση, καταμερισμός, ιεράρχηση στόχων. Εκλογίκευση, συνειδητοποίηση. Ανεύρεση εργασίας. Επιστημονικά ενδιαφέροντα. Ενημέρωση για μια θεραπεία, νέα στοιχεία. Επαφές με στρατιωτικούς.

SOS: Εγκλωβισμός σε λεπτομέρειες, γραφειοκρατία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς ή Ζυγούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Δευτέρα όπως ήδη σου έγραψα κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες, 5η μοίρα), σχηματίζονται όμως και τρεις ακόμη ενδιαφέρουσες όψεις

Κατ' αρχήν, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον τροπικό Ποσειδώνα (Παρθένος-Ιχθύες, 5η μοίρα), «αβαντάροντας» ακόμη περισσότερο την δυναμική του πλανήτη της φαντασίας.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, δημιουργικές εμπνεύσεις. Πνευματικές αναζητήσεις. Χαλάρωση, ύπνος. Μια σωτήρια διαίσθηση, κρυφή προστασία. Ένα προφητικό όνειρο. Ένα λάθος που οδηγεί σε... επιτυχία. Χάρη, χάρισμα. Απόκρυψη ανεπιθύμητων λεπτομερειών, Εμψύχωση, πίστη, εξιδανίκευση. Φιλανθρωπικό έργο.

SOS: Απάτη, αυταπάτη. Φυγή προς το... πουθενά! Χρήση ουσιών.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες ή Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Παράλληλα σε ένα διαφορετικό «μέτωπο» η τροπική Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Ουρανό (Παρθένος-Ιχθύες, 21η μοίρα), δημιουργώντας μεταξύ άλλων νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή

Εφαρμογές: Πρωτοτυπία, καινοτομία, νέα ενδιαφέροντα. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Μια ευχάριστη έκπληξη. Βοήθεια από ξένους. Μια σχέση με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μια γνωριμία με απρόσμενη εξέλιξη. «Τα ετερώνυμα έλκονται». Αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, υιοθέτηση μιας νέας γραμμής.

SOS: Ξαφνική διακοπή μιας σχέσης. Αναστάτωση από την συμπεριφορά ή τις επιλογές οικείων προσώπων. Μια ακατανόητη «έκρηξη».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Ιχθύες, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς ή Ζυγούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 15η μοίρα του ζωδίου τους.

Τέλος, σε μια «γεμάτη» ημέρα, ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Κρόνο στην 25η μοίρα του Ζυγού, θυμίζοντας σου μεταξύ άλλων, ότι οι παρατυπίες... πληρώνονται!.

Εφαρμογές: «Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Οργάνωση, ταξινόμηση, αρχειοθέτηση. Ενασχόληση με μια χρονοβόρα εργασία. Προνοητικότητα. Επάρκεια στις τυπικές προϋποθέσεις. Επιτυχημένες εξετάσεις. Ανάληψη μιας ευθύνης, διοίκηση. Αξιοποίηση της εμπειρίας. «Ο παλιός είναι... αλλιώς»

SOS: Εμπόδια, καθυστερήσεις. Πολύ αργή εξέλιξη μιας υπόθεσης, μπλοκάρισμα. Έλλειψη νόμιμων εγγράφων. Τεχνικά προβλήματα, βλάβες. Ποινή, τιμωρία, πρόστιμο.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Διδύμους, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους ή Σκορπιούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τετάρτη, εκτός από την Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, έχουμε κι ένα «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον αστρικό Ήλιο και τον τροπικό Άρη (Παρθένος-Τοξότης, 7η μοίρα). Η όψη παραπέμπει μεταξύ άλλων σε δραστικές πρωτοβουλίες, στο πνεύμα ωστόσο του Ποσειδώνα, ο οποίος εξακολουθεί να σε επηρεάζει... τα μάλα!

Εφαρμογές: Δράση, δύναμη. Ενασχόληση με τα σπορ, γυμναστική. Μια «αυθαιρεσία» που λύνει πολλά προβλήματα. Ξεσκέπασμα παρασκηνιακών ενεργειών.

SOS: Νεύρα εκτός ελέγχου, θυμός, βία. Ρήξη, σύγκρουση. Αυτοδικία. Ατυχήματα, σπασίματα. Ένας οξύς πόνος.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Διδύμους, Ιχθύες, Παρθένους ή Τοξότες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 7η μοίρα του ζωδίου τους.

Τέλος, την Πέμπτη κλείνει με ακρίβεια η «κρυφή» αντίθεση ανάμεσα στην αστρική Δήμητρα και την τροπική Έριδα (Ζυγός-Κριός, 23η μοίρα), μια όψη που μεταξύ άλλων παραπέμπει σε επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Και αυτή η όψη έχει σχετικά μεγάλη χρονική εμβέλεια επιρροής.

Εφαρμογές: Τα εργασιακά αλλά και τα ιατρικά θέματα στο προσκήνιο. Πολιτικές λύσεις ή αποφάσεις, δημοσιοποίηση στοιχείων. Μια εργασιακή συμφωνία, ανεύρεση εργασίας. Στρατιωτική συνεργασία, συμμαχία. Ένα ιατρικό συνέδριο. Ένωση ζωόφιλων.

SOS: Μια συνεργασία που δεν ευοδώνεται εξ αιτίας «κολλημάτων» ή μιας τυπολατρίας. Διάδοση μιας ασθένειας. Εμπλοκή του στρατού στην πολιτική.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Σκορπιούς ή Ταύρους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved