Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/9 έως 21/9

Σελήνη στον Λέοντα – Χρεώνω χωρίς να πληρώνω και στο τέλος μου χαρίζονται

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/9 έως 21/9

Όλοι έχουμε ευκαιρίες άλλοι περισσότερες, άλλοι λιγότερες, να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 19/9 στις 6.10 το πρωί.

Με βλέμμα αποφασιστικό και ύφος καρδινάλιου ξεκινάμε από το πρωί να ασχολούμαστε με ό, τι επιθυμούμε πραγματικά και όχι με όσα είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε.
Στις 1.42 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το πρωί και όλη την υπόλοιπη ημέρα μας δραστηριοποιεί στο έπακρον, είμαστε δημιουργικοί, πρόθυμοι, δοτικοί, ό, τι κάνουμε το κάνουμε καλά, ενώ φέρνουμε εις πέρας υποχρεώσεις και ζητήματα που άλλες φορές τα βλέπαμε σαν αγγαρεία.
Η μέρα είναι γεμάτη ζωντάνια, τάση για διασκέδαση, περιπέτεια και δημιουργικό οίστρο.

Στις 20/9 στις 10.28 το πρωί η σύνοδος με τον Δία ανοίγει την ημέρα με εξαιρετική διάθεση, στην οποία όμως κυριαρχεί η υπερβολή, τόσο που ξεπερνάμε τα όρια.
Οι επιθυμίες πολλαπλασιάζονται, η ανάγκη διεκδίκησης κάτι ή κάποιου είναι έντονη, ενώ η συμπεριφορά μας παίρνει θεατρικές εκφράσεις.
Γενικά, ό, τι κάνουμε το κάνουμε με έμφαση, γεγονός που γίνεται ακόμα πιο κραυγαλέο με το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 12.56 το μεσημέρι.
Ως το απόγευμα οι ώρες είναι συναρπαστικές, ερωτικές, φιλήδονες, με έντονο το εκκεντρικό στοιχείο και την ανάγκη αποδέσμευσης από ευθύνες και υποχρεώσεις.
Στις 9.45 το βράδυ το τετράγωνο με τον Κρόνο έρχεται για να αντισταθμίσει όλη αυτή την υπερβολή, αναγκάζοντάς μας να έρθουμε αντιμέτωποι με όσα παραμερίσαμε για χάρη της εκτόνωσης. Το βράδυ αυτό θα χρειαστεί να εγκαταλείψουμε την παιδική χαρά και να μεταβούμε και πάλι στο εσωτερικό μας οίκημα.

Στις 21/9 στις 7.34 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή δραστηριοποιεί τη σκέψη προς αισιόδοξες και πάλι κατευθύνσεις, αρχίζοντας την ημέρα με πρόγραμμα, έξυπνες κινήσεις, και συμφέρουσες διαπραγματεύσεις.

Η επικοινωνία μας θα είναι άριστη ως τις 6.55 το απόγευμα που η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και από το βράδυ θα γίνει και εξαιρετικά μεθοδική.

Λέοντες και Υδροχόοι οι κινήσεις σας βρίσκονται κάτω από αυστηρή επιτήρηση, αλλά αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα να πετύχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας ανταμείψει και θα σας δώσει κίνητρο για να προχωρήσετε ακάθεκτοι.

Ταύροι και Σκορπιοί μην ασχολείστε με ό, τι σας ενοχλεί, αλλά με όσα θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε.

Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Καρκίνοι, κατά βάθος είστε μπλοκαρισμένοι και αυτό που δείχνετε δεν συνάδει με το μέσα σας. Ξεκαθαρίστε τι πραγματικά θέλετε γιατί δεν μπορείτε να τα έχετε όλα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαύστε ένα διήμερο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας με κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία και να θυμάστε πως ακόμα και τα λάθη σας είναι ήδη χρεωμένα αλλού.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved