Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 29/5 έως 1/6

Mια διογκωμένη τάση προς την απόλαυση
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 29/5 έως 1/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

Η Σελήνη στον Ταύρο

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα δυναμικό διήμερο που θύμιζε ξένοιαστα σχολικά χρόνια, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου σήμερα 29/5 στις 16:01 το απόγευμα.

Σε συνδυασμό με την προηγούμενη ευνοϊκή επιρροή με το Δία, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16:51 που επηρεάζει ως το βράδυ, θα κλείσει την ημέρα με μια αίσθηση πληρότητας και υπεροχής.

Η ρομαντική και γαλήνια διάθεσή μας, τείνει προς κάθε δημιουργική ενασχόληση, με καλλιτεχνικές εξάρσεις και μια κατανόηση για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, που φτάνει σε ιδεώδη επίπεδα. Η ανεπτυγμένη διαίσθηση μας βοηθά να βιώσουμε τις στιγμές μας χωρίς τον κίνδυνο της παραπλάνησης, αφού η γήινη φύση της Σελήνης αναδεικνύει λογική και ευαισθησία σαν μια τέλεια γλυκόξινη δοσολογία.

Στις 5:45 το πρωί της 30/5 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα αρχίζει την ημέρα με αντοχή και ζωτικότητα, οι εκτελεστικές μας ικανότητές μας βρίσκονται στο απόγειο και η καθημερινότητά μας αφοσιώνεται στο καθήκον και στην επίγνωση αυτού.

Στις 20:44 η σύνοδος με τον Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι και ως το τέλος της ημέρας, είναι εχθρική προς την προϋπάρχουσα ατμόσφαιρα, συσσωρεύοντας νεύρα, άγχος και θυμό.

Η εμμονή και το πείσμα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που πυροδοτούν τα ξεσπάσματα, ενώ η σκληρότητα που δείχνουμε στους άλλους γίνεται μπούμερανγκ για εμάς, που μοιάζουμε σαν κακοί πρωταγωνιστές σε θρίλερ.

Η ασυγκράτητη ορμή μας χρειάζεται προσοχή γιατί μας εκθέτει σε μικροατυχήματα, που δεν μας δίνουν κανένα μάθημα, αντίθετα μας εκνευρίζουν περισσότερο.

Στις 31/5 στις 4:23 το πρωί, η σύνοδος με την Αφροδίτη ξεκινά την ημέρα με μια διογκωμένη τάση προς την απόλαυση και την απόκτηση αγαθών.

Η όμορφη και γλυκιά διάθεση απλώνεται σαν τις τούρτες στη βιτρίνα ζαχαροπλαστείου, που προσφέρονται προς κατανάλωση.

Η τάση μας να δώσουμε και να πάρουμε είναι τόσο έντονη, που ως το απόγευμα θα έχουμε καταφέρει να εμπλουτίσουμε τα αγαθά μας και να βιώσουμε τα συναισθήματά μας με χαρά και αρμονία.

Στις 18:37 η σύνοδος με τον Ερμή που επηρεάζει ως το τέλος της ημέρας δίνει ευκαιρία για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, στις οποίες η εκτόνωση μέσα από την πολυλογία και πάσης φύσεως σχόλια, θα μοιάζει με μισή ώρα διάδρομο στο γυμναστήριο και μάλιστα σε ανηφόρα.

Το βράδυ είναι ιδανικό για ξόδεμα χρόνου χωρίς άσκοπες τύψεις και ιδιαιτέρως δημοσιογραφικό, αφού θα απολαμβάνουμε ατέλειωτες συζητήσεις σε ατέλειωτα αναπαυτικές πολυθρόνες.

Στις 1/6 στις 2:56 το πρωί, ο μήνας καλωσορίζει τη Σελήνη στους Διδύμους, η οποία έρχεται με εμφάνιση υπερπαραγωγής, όπως θα δούμε και θα βιώσουμε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved