Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 54' 40" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 44' 42" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 30' 19" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 37' 55" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 40' 37" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 52' 22" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 48' 07" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 46' 29" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 06' 45" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 04' 42" ΚΡΙΟΣ R

Τα SOS της εβδομάδας, από 12/9 έως 18/9

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 12/9 έως 18/9

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

Από 12/9 έως 18/9

Κατά τη διάρκεια του επταημέρου, η Αφροδίτη και ο Ερμής σχηματίζουν αρκετές όψεις, μεταφέροντας στην καθημερινότητα σου τις «βουλές» των πιο αργών πλανητών, κυρίως του Δία, του Κρόνου, του Χείρωνα, του Ουρανού και του Πλούτωνα.

Ως πολύ σημαντική κρίνεται και η αλλαγή ζωδίου του Άρη (από την Κυριακή θα βρίσκεται στον Τοξότη), αφού κάθε ζώδιο μπαίνει σε διαφορετικούς ρυθμούς, με τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) να έχουν τον πρώτο λόγο στις πρωτοβουλίες, τις διεκδικήσεις και τις κάθε λογής εντάσεις.
Βέβαια, ο Άρης με το «καλημέρα» αναμένεται να κινηθεί σε ρυθμούς Ποσειδώνα, με το λίαν προσεχές τετράγωνο των δύο πλανητών να σου δείχνει τις δυνατότητες του.

Εφαρμογές: Διερεύνηση-αποκάλυψη του παρασκηνίου. Χορός, ρυθμός, γλυπτική. Καταπολέμηση προσβολών από παράσιτα ή έντομα. Αποπροσανατολισμός του εχθρού, καμουφλάζ. Εντατικό ελεγχόμενο πότισμα. Αλίευση. Υποβρύχια, δράση, ναυμαχία. Αντιμετώπιση ψυχικών επιθέσεων.

SOS: Άστοχη προσπάθεια, «μια τρύπα στο νερό». Λάθος συναγερμός, αστοχία οπλικών συστημάτων. Κίνδυνος στο υγρό στοιχείο. Ναυάγιο, πνιγμός. Λοίμωξη, ίωση. Τοξική προσβολή. Πισώπλατο κτύπημα, προδοσία, απιστία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Ιχθύες, Παρθένου, Κριούς αλλά και τους Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους ή Λέοντες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους,

Επίσης την Κυριακή κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Δία (Σκορπιός-Λέων, 13η μοίρα), μια γόνιμη όψη σχετικά μακράς χρονικής εμβέλειας, που μπορεί να σε βοηθήσει σε κάθε είδους δραστηριότητα που απευθύνεται στο κοινό, από τις Τέχνες μέχρι την Πολιτική και τα ΜΜΕ.

Εφαρμογές: Αναγνώριση, διάδοση, υποστήριξη από το κοινό. Επιτυχημένη προσπάθεια στα ΜΜΕ ή τις εκδόσεις. Μια μεγάλη συμφωνία ή συνεργασία. Μια νομική επιτυχία. Δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα. Μια πολιτική νίκης.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με «ανάλαφρες» υποθέσεις. Σκανδαλολογία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους, Ζυγούς, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Ας δούμε όμως και τις υπόλοιπες όψεις του επταημέρου, με τα υπέρ και τα κατά τους.

 

Το Σάββατο, ο Ερμής σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ουρανό (Ζυγός-Κριός, 15η μοίρα), κάνοντας κανόνα την.. εξαίρεση!

Εφαρμογές: Μια ευχάριστη έκπληξη, ένα ξαφνικό συναπάντημα. Ανεξαρτησία, πρωτοτυπία. Μια «επαναστατική» σύλληψη ή παρουσίαση. Οφέλη από συναλλαγές με «ιδιόρρυθμες» προσωπικότητες. Βοήθεια από ξένους. Νίκη ενός αουτσάιντερ. Ενασχόληση με τις Επιστήμες, την Τεχνολογία ή το Διάστημα. Πειραματισμός.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη. Μια αλλόκοτη αντίδραση. Μια «σίγουρη» νίκη, που εξελίσσεται σε ήττα. Προστριβές με οικεία πρόσωπα. Προκλητική στάση, εκκεντρικότητα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Διδύμους, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες ή Διδύμους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 21η μοίρα του ζωδίου τους.

 

Την Κυριακή, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα (Παρθένος-Αιγόκερως, 11η μοίρα), υποσχόμενη μεταξύ άλλων κάποια πολύ δυνατά συναισθηματικά βιώματα.

Εφαρμογές: Βαθιά συναισθήματα. Μια σχέση που τα έχει όλα. Δυνατός έρωτας, πρωτόγνωρες σεξουαλικές εμπειρίες. Ριζική αλλαγή στην διατροφή. Καθαριότητα σε βάθος. Αποζημίωση, κληρονομιά. Κέρδη από απώλειες άλλων. Νυχτερινές εξορμήσεις. Έργα πάθους και μυστηρίου.
SOS: Μια επώδυνη απώλεια, πένθος. Ζήλεια, φθόνος. Βρωμιά που βγαίνει στην επιφάνεια. Πορνεία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Σκορπιούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς, Λέοντες ή Τοξότες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

 

Την Τρίτη, η αστρική Αφροδίτη, σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Κρόνο (Λέων-Σκορπιός, 19η μοίρα), «κονταίνοντας» τρόπον τινά τις συναισθηματικές ή οικονομικές προσδοκίες σου.

Εφαρμογές: Μέτρα λιτότητας, χρήσιμοι περιορισμοί. Η αρχή μιας δίαιτας. Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Οικονομικό ξεκαθάρισμα, λήψη αποφάσεων. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας.
SOS: Στενοχώρια, θλίψη. Δυσανεξία, κακή αφομοίωση. Μια οικονομική απώλεια. Ερωτική «γκίνια», έλξη με προβληματικούς τύπους, μπλέξιμο.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 13η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα όμως ο Ερμής έχει... κέφια και οι δύο «κρυφές» όψεις που σχηματίζει μπορεί να σου προσδώσουν σημαντικά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα όσον αφορά στις επαφές, την προώθηση των ενδιαφερόντων σου, την δικτύωση και γενικότερα την επικοινωνία σου.

Η σύνοδος του με την αστρική Δήμητρα στην 19η μοίρα του Ζυγού, είναι ότι το καλύτερο για αποδοτικές συνεργασίες.

Εφαρμογές: Διάδοση, προώθηση, διαφήμιση. Δημοσιοποίηση. Οφέλη από μια συνεργασία. Μια νομική πράξη-συμφωνία. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορά αξεσουάρ (για online αγορές επώνυμων ρούχων και αξεσουάρ ρίξε μια ματιά εδώ).
SOS: Ανάλωση σε κουτσομπολιά και υποθέσεις άνευ ουσίας. Παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Σκορπιούς, Ταύρους, Διδύμους, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ζυγούς και Κριούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Παράλληλα, το τετράγωνο του με τον αστρικό Δία (Ζυγός-Καρκίνος, 19η μοίρα), μπορεί να κάνει τα οφέλη σου ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Εφαρμογές: Βοήθεια, τύχη, κερδισμένες εντυπώσεις. «Πιασάρικες» ιδέες και επινοήσεις. Μια πολύ ευχάριστη είδηση. Καλή παρέα, διασκέδαση. Εύκολη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης. Μια καλή αγορά. Ένα ταξίδι αναψυχής. Για πρωτότυπες και προσωποποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε μικρές ομάδες ταξιδιωτών δες εδώ.
SOS: Μια αναξιοποίητη ευκαιρία. Υπερβολές χωρίς αντίκρισμα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Διδύμους, Τοξότες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

 

Η Τετάρτη είναι... ημέρα Αφροδίτης, με την «Ωραία» να σχηματίζει δύο όψεις, που η κάθε μια τους στοχεύει σε διαφορετικά πράγματα.

Το εξάγωνο της με την Δήμητρα (Παρθένος-Σκορπιός, 14η μοίρα), θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις κατά πολύ τις δημόσιες σχέσεις αλλά και την εξωτερική σου εικόνα.

Εφαρμογές: Εξομάλυνση σχέσεων. Νέες γνωριμίες, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Ενδιαφέροντα σχετικά με την ομορφιά και την μόδα. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορές ρούχων και αξεσουάρ - βρες τις καλύτερες τιμές εδώ.
SOS: Αποκλειστική ενασχόληση με τις ζωές... των άλλων! Ματαιοδοξία, ναρκισσισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Ιχθύες, Ταύρους, Σκορπιούς, Ζυγούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες, Υδροχόους, Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου τους.

Σε μια μάλλον αντίθετη και πιο εσωστρεφή κατεύθυνση κινείται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα (Παρθένος- Ιχθύες, 15η μοίρα), η οποία σου ζητά κάτι πολύ περισσότερο από τις κοινωνικές αβρότητες: Μια ζεστή επαφή με τους «δικούς σου» ανθρώπους.

Εφαρμογές: Αγκαλιά, στοργή. Μια σχέση με σκοπό τον γάμο ή την συμβίωση. Επανασύνδεση. Φροντίδα για το σπίτι και την οικογένεια. Παραδοσιακές φόρμες και συνταγές, αντίκες. Εσωτερική διακόσμηση.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. «Κόλλημα» με παρελθούσες καταστάσεις.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες, Ταύρους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 21η μοίρα του ζωδίου τους.

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved